💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 947
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 435
Всички се оплакват, че не са им дали екипите, но някои са свили знамето.

Това момиче Флори Тодорова да не би да е сестра на Джералдин ?

# 436
  • IT
Да, сестра и е

# 437
  • Испания

Да. По звучното българско име ще я познаеш. Всъщност се казва Флорънс.

# 438
  • София
Да ,едната родена на Гергьовден,другата -на Цветница Simple Smile
Добре де,утре хипотетично,ако отпадне жътвар-остават 4.
То как ще играят номинационни.Тоест голяма част от рибарите ще са зрители.

И как на нас ми казаха-Катя,ти си първият финалист,а тя знаеше,че са финалните 8.Ей не спряха да я слагат на възлови за играта етапи.Искам да се маха!

# 439
vaischo:
Минах през реката да изчистя и да подредя преди да се настаним..😂
Home sweet home.

Скрит текст:

# 440
  • София
Отдавна си мислех, че Йоана играе за себе си...
Явно /като по-голяма/винаги е минавало от нея и Йоана е расла с чувството за превъзходство, което е подхранвано и от постиженията и...
Как ли преживява, че Катя е по-хубавата!? Thinking

Никога не съм имала основание да си мисля, че малката гадюха не играе за себе си... хъм... Големият ѝ проблем е, че кака ѝ прекрасно се справя и без нея. Ако ще и в космоса да отиде, няма да успее да избяга от демона си. Но - щом я кефи да си се самовеличае по този начин - нейна воля... :  )
Впрочем, аз така и не успявам да проумея какви би трябвало да са постиженията на Йоанна. Учи в Йейл... ми, ОК, ама не е сама там, предполагам. Бая ще има да си троши Овенските рогИ, докато вдене, че сестра ѝ е седем нива над нея и буквално ѝ е подарък от Съдбата. За това, обаче, Йейл няма да ѝ помогне.

п.п.: нещо вдъхновението ми зацикли... не успявам да довърша нито един от вариантите за епичната битка Красоли - Еки.

п.п.2:  и честито ѝ име на Катя, винаги да я закриля!

# 441
Добре де,утре хипотетично,ако отпадне жътвар-остават 4.
То как ще играят номинационни.Тоест голяма част от рибарите ще са зрители.

Е, сефте. Вайс и Любо ще плуват х 3 пъти, докато Чудо мине веднъж, какво толкова.

Безумно ще е да кажат предварително, че от капитаните един отпада. Тогава освен Тошо не знам кой е толкова глупав и самозаблуден да се прати на елиминация. Гласуването за капитан ще е анти вот тогава.
Освен сестрите и тошко, останалите не ме дразнят и ми е ок да победят.
Много сладки физиономии направиха сините като видяха Катя с амулета. Като ги достраша да бъдат мъже и да изправят сестрите една срещу друга, сега да се хапят отзад.
Този сезон само жени във всички племена.
И един примат.

# 442
Охх, добре, че Рибарите не са в такава позиция и не му се налага на Бобката да плува по два пъти. Както сдава багажа още на третата минута..

# 443
  • London

Да. По звучното българско име ще я познаеш. Всъщност се казва Флорънс.

Тия хора защо такива имена слагат? Направо вече се дивя със всяко следващо поколение. Особено смешно е подобно име залепено за нашенска фамилия.

Много ми е гадно да се обсъждат така сестрите. Все едно някой да ви пита " Абе как преживяваш, че сестра ти е по-хубава?". Ужасно ми звучи. Те се карат, но всичко е за момента, вятър на устата и после се обичат. Още са малко като децата, но и това ще отмине като се обвържат, имат деца и тн. Йоанна като по-малка иска да се докаже....типичното. Катя като по-голяма пък я има все за малкото детенце, което не може да си върже плитките само и кака трябва да го закриля и така. Нищо кой знае колко абсурдно.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 00:27 от La Catrala

# 444
  • Вестерос
Аз си мисля, че Йоана се мисли за повече от Катя и й се дразни, че Катя не се държи, не мисли както Йо иска и мисли за правилно. Забравя, че Катя е по- голямата. Пак да върна на завръщането на Катя, ама Йо не й се зарадва толкова.

# 445
Този сезон нямам явни пристрастия и гледам обективно на нещата!
Виждам, че групата  пред и зад мониторите ги дразни Катя.
Хора , това е игри на волята! Всички цанили се там би трябвало да са наясно, че ще ги хапят мухи , комари и хора с кофти характери(+,-).Не са отишли на 5-звезден курорт, та чак и летвите, и гредите да са им съобразени с ръст, маса, ПМС🙂 и т.н
А Катя е:"куче , което лае не хапе", както и Ваня, че донякъде и Тоше(той удря дъното по други показатели).По-страшни са тези от противоположния полюс-Боби, Йо-то и Милен , Лазаринов , че и Джери даже.Останалите ги слагам във втората група.
Ама бил/а скромен /на, тих и толерантен. Айде бе, а колко е черен/на отвътре няма значение.

# 446
Искам утре Лазаринов-Тошо или Йоанна-Тошо. И прецедентът да е...и двамата капитани отпадат незабавно! Ех, мечтиии.

# 447
  • София
И аз искам много неща,но жътварите помнеха някакво правило да не се повтарят капитани.
Мисля,че Любе ще натисне да е той.
Йо така се извика на "финалните 8?!",че направо видях формулите и интегралните уравнения в главата й.
Никога няма да отиде Simple Smile

# 448
Рибарите направиха хубава игра. Браво, бе.

От тримата жълти мъЖита само Любо се справяше.

Може утре Чудомир да е капитан, ако предварително им кажат, че загубилият отпада. Предполагам, че от продукцията няма да допуснат да си тръгне жътвар, защото ще се получи голяма разлика в броя на играчите на всяко племе.

Йоанна завижда, че Катя е по-умна. Ако Катя учеше каквото и колкото учи Йоанна, не се знае къде да е стигнала.

# 449
  • Sunshine state
Превъртях сагата със сестрите, за да не се дразня. Добре, че имам тази възможност. 🤣 Гледам и тук, и във фейса хората са се вживяли яко в отношенията им и коментират, ли коментират. Та, ето отговорът на въпроса защо ни занимават по толкова време всеки епизод с тях. Развалиха предаването с тая нишка, няма изчерпване. 🙄
Да печели Милен или Ваня и да се приключва с тая мъка.

Общи условия

Активация на акаунт