💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 263
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • London
Гласувах, мерси за темата.

# 77
# 78
В на клоуна конструкцията хоризонталната греда е на по-високо. Справка - на втората сника от поста ми се вижда ясно разликата във височините.

Оптическа измама е. Виж тази снимка. И на нея изглежда, че неговата арка е по-висока докато не погледнеш хоризонталната греда на преден план. И тя ли е по-висока  в лявата страна?

# 79
  • Испания
Марешка с ново име /май с нова физиономия/ и нов клип

Боже, Боже!

До сега не съм благодарила за труда на Смайли, но ако не е тя, то няма да има къде да мъдреем Smiley
Благодаря ти и аз!

Благодаря ти, но ако не съм аз, друг ще пуска темите. Няма незаменими хора.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 20:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 80
този поздрав АУ --направо ми бърка в....

# 81
  • Испания
този поздрав АУ --направо ми бърка в....

Абсолютно. Все едно не са слезли още от дърветата.

# 82
Мил жест от страна на жътварите беше посвещаването на победата на Владислав, но в мен предизвика противоречиви чувства, защото подобни жестове се правят за починал човек.

Ами не точно, на много места посвещават победата или наградата си (дори и на Оскарите 🙂)на хора, които са живи, здрави и прави!
По този начин изразяват своето уважение, респект и/или  принос на  човека.
Няма лошо, стига да е чисто и искрено.

# 83
Гласувах за Ваня, Джералдин и Катя. Като неочакван победител залагам на Джери.
Чрез подбиране на подходящи игри, могат както искат, така да движат развитието. Смятам, че клонят към женски финал.

# 84
  • Испания

Ами не точно, на много места посвещават победата или наградата си (дори и на Оскарите 🙂)на хора, които са живи, здрави и прави!
По този начин изразяват своето уважение, респект и/или  принос на  човека.

Нямам предвид, че посвещават победата на някого, а жеста в буквалния, а не преносния смисъл.

Жест е движение, най-често на ръцете, с което се придава по-голяма изразителност на речта или се изразява чувство, желание и под.; изразително движение, най-вече на ръцете.

# 85
Никито не беше от най-силните, но не беше и от най-слабите.
За шоу водещ го виждам доста по-успешен от Найден (брадъра) например.
Макар че трябва да се има предвид че това са доста различни неща - далеч по-лесно е да правиш майтапи в риалити (или фалшиво реалити) отколкото да си водещ.

# 86
Значи утре ще се борят за последен път за територия и последните 5 дни ще ги съберат. Пак ще претупат финална, а тогава е най- интерсно. 😕

# 87
  • Испания
Значи утре ще се борят за последен път за територия и последните 5 дни ще ги съберат. Пак ще претупат финална, а тогава е най- интерсно. 😕

Да. Днес Мартина Ганчева каза /след гостуването на Николай/, че утре е последната териториална битка.

# 88

По този начин изразяват своето уважение, респект и/или  принос на  човека.

Нямам предвид, че посвещават победата на някого, а жеста в буквалния, а не преносния смисъл.

Жест е движение, най-често на ръцете, с което се придава по-голяма изразителност на речта или се изразява чувство, желание и под.; изразително движение, най-вече на ръцете.
👍Разбрах те!
Но Влади е жандармерист! При мъжете под пагон така се отдава чест/почит.

# 89
  • Испания
Скрит текст:

Скрит текст:
По този начин изразяват своето уважение, респект и/или  принос на  човека.

👍Разбрах те!
Но Влади е жандармерист! При мъжете под пагон така се отдава чест/почит.

Оооооооооооооооох, жена на военен съм.

Написах аз какво чувствам, гледайки сцената. Не е задължително друг да има същите чувства.

Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт