💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 270
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Мил жест от страна на жътварите беше посвещаването на победата на Владислав, но в мен предизвика противоречиви чувства, защото подобни жестове се правят за починал човек.

# 61
До сега не съм благодарила за труда на Смайли, но ако не е тя, то няма да има къде да мъдреем Smiley
Благодаря ти и аз!
Относно Ники Мазното - не виждам да е “резнат“ на терена. Определено са еднакви “бесилките“ с винта. А това, че прангите /или каквото е там/ са му по-хлабави - ами не бяха в началото, но явно ги е понапънал. А те са вързани с връзчица, но определено не са натегнати до болка. Екатерина ги свали без чужда помощ, когато Мазното се тръшна първия път.
А за визитките - още едно доказателство, че са измислени от портиера...
Мазното каза, че не е модел. Той и “готин“ не е, ама това си е лично усещане.
Толкова и “пилота“ явно е пилот. А Йоана е в Щатите, ама дали верно УЧИ в Йейл май не е много сигурно.
Шашавата катерица си е шашава - това е доказан факт. Има си своите демони в главата и си живее добре с тях.
Но ми е интересно защо се палят някои за това кой кого ЩЕ номинира SmileySmileySmiley

Той мача отдавна е свирен. И победителя го знаят. Ама пусти договори не им дават право да го кажат. Та сега ще гледаме отдавна приключил театър.

# 62
  • Sunshine state
Гласувах за Ваня, Милен и Борислав в този ред. Те са ми фаворити. Най не искам Йоанна, Катя и Ваис да спечелят.

# 63
От жените гласувах за Ваня и Джери. За мен са най-силните жени от този сезон.
От мъжете гласувах за Любо. Притежава комплексни качества и според мен е най-достойният от мъжете. Забелязах, че никога не се е оплаквал от факта, че трябва да стои на реката. И винаги е имал уважение към съперниците си за разлика от 80% от останалите участници.
Милен също много е много комплексен играч, но с социален план не ми се откроява по никакъв начин. При ловците беше патерица на Тошко, а сега се държи за мъжката коалиция при рибарите. Като цяло не ми харесва, че не му се чува гласа.
Но все пак бих се радвал, ако на финал са Джери, Любо, Милен и Ваня.

# 64
Сега върнах битката между Екатерина и Николай.
Трасето е съобразено с факта, че Николай е по-висок.
Всякакви претенции от клоуна специално за това са неоснователни.

И кое му е съобразеното? Да не сме гледали различни елиминации? Катерина минаваше спокойно под гредата изправена, Николай трябваше да кляка!

# 65
  • Берлин
Еха, все едно вчера благодарих за темата, кога се извъртя седмицата?! Благодаря на Смайли и Bengun, както и на всички, които пишат тук.
На фона на всичко видяно последните 2 седмици-всичките по-симпатични не са ми такива. И все пак-бих се изкефила Катя да е победителят. Даже мнооого ще се изкефя

# 66
Сега върнах битката между Екатерина и Николай.
Трасето е съобразено с факта, че Николай е по-висок.
Всякакви претенции от клоуна специално за това са неоснователни.

И кое му е съобразеното? Да не сме гледали различни елиминации? Катерина минаваше спокойно под гредата изправена, Николай трябваше да кляка!

За него ниско, а за нея високо. Не е по-комфортно ръцете да са ти вдигнати.
Но ако се търсят конспирации, може да се окаже, че неговата пътека е била по-тревиста.
Има един лаф за Космоса и кривата ракета.

# 67
  • Вестерос
Топ 3- Милев, Ваня, Йоана.

От промото, което дават си мисля, че рибарите губят и са на реката.
Катя може да предлага на Йоана, ако паднат на номинационна да ѝ купи имунитет и затова да са се скарали.
ИЛИ пак са извадени от някъде си и сглобени, както мин. седмица, дето се оказа, че са ей така казани от Катя и нищо особено.

А колкото до последната, защото прочетох някакви неща в последните постове на предната тема, тя много често пише със сарказъм и ирония, но явно не се разбира от повечето. То не е и нужно де, не всички хващат иронията и сарказма, което си е ок. Но определено не бих казала, че е наглост Grinning

Пак е минала четка точно през моите коментари за великия от сезон 1. Хипер смешно ми е, дори и леко жалко!
Бравос на съфорумнеца Grinning Grinning

# 68
В на клоуна конструкцията хоризонталната греда е на по-високо. Справка - на втората сника от поста ми се вижда ясно разликата във височините.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 19:36 от Bengun

# 69
Едва ли. Ако е така, той трябва да е поне две глави по-висок от Катя за да се обясни приклякването.

# 70
Моят топ 3 е на база симпатии - Катя, Йоанна и Чудо

Сестрите си ме кефят и вървят комплект, а пък Чудо е добряк и мисля, че е бил най-искреният от мъжете на елиминациите досега. Любо ми беше на кантар с него, ама и той смотолевяше по едно време едни таблици и уравнения дето никой не ги разбра. Иначе е пич. Боби също го обмислях, ама нещо не ме кефи в последно време като поведение. Той ме радва най-вече с това, че не му мълчи на Тодор. 

Най-вероятни победители - Милен и Ваня. Най-комплексни и не са супер зле в компонентите, в които не са им сила (като изключение да отбележа, че Ваня не обича плуването и плуването не обича Ваня).

Най-невероятни - Лазаринов. Не е чак толкова слаб колкото го изкарват всички, но да си среден на всичко останало и добър на плуване няма да те спаси. Ако не ме лъже паметта, в индивидуални игри не е имало плуване или ако е имало е било в много малко от игрите. А и както разбрахме, не е и най-добрият плувец (честта е за Йоанна).

Най-неприятни победители - 1. Тодор 2. Вайс

Първият ако спечели, ще е голям срам за мен - човек, който мами при всеки възможен случай, с отблъскващи разбирания, кофти излъчване и просташко поведение. Вторият е арогантен и агресивен тип, но в последно време не се проявява чак толкова зле. Въпреки това, не искам и той да спечели. 

Като цяло, който и да спечели извън Тодор и Вайс няма да ми е кофти.

# 71
  • Вестерос
Няма значение, това не е оправдание. И той можеше да се върти леко приклекнал. Ама не се сети.

# 72
Едва ли. Ако е така, той трябва да е поне две глави по-висок от Катя за да се обясни приклякването.

Той Е по-висок. Нищо не оправдава слабостта му.

# 73
# 74
  • Вестерос
Хахахах рекламно лице Grinning

Общи условия

Активация на акаунт