💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 275
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 45
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
[/spoiler]
Обърнете внимание на дъската на Николай и тази на Екатерина. Виждат се по време на интервюто, виждат се и тук на снимката-линк. Коментарът е излишен.
Смайли, подкрепям, коментарът е излишен.....
Чак ми е смешно като се твърди, че "Тя" има две победи.... над Алекс и Ники - няма що големи победи!
Кръв и пот се лееше по терена....изправена срещу най-комплексните съотборници.
При двубоя с Алекс беше неадекватна, с походка пияната чайка...,
а за двубоя с Ники ....пародия на двубой, че и изпадна в телешки възторг заради амулета и жълтиците....
Това кривене, ехидна усмивка и клатене на глава, непрекъснати разправии.....много е напрягащо ....
добре че е дистанционното.
Ники Туп си направи сезона на наш гръб, да търпим изцепките на двете сестри. Много натоварващо е.
На тези, които са били с "кака"трябва да им дадат бонус, а на "другото" дето се скъса да реве книжка с пъзели...Йо-то за себе си: "Явно съм супер тъпа!"  ГолЕм рев голЕма драма....
Смайли, цитат: "За някои наглостта е остроумие, липсата на възпитание - искреност.
Хора разни, свят широк!" 
За голямо съжаление си до болка права....особено в случая с "лудото"...много тежък случай е.

# 46
Гласувах за Милен, Ваня и Катя, подарени в топ 3 в този ред. Единствените които според мен са достатъчно комплексни са именно те. Не понасям другата сестра, само с циврене не става, Катето поне е директна. Борислав ми е типична мъжка кифла, не знам какво толкова му харесвате. Чудото ми е някак Добрин, единствено груба сила виждам в него. Любо и Джери са ми много прехвалени, нещо не ми достига да ги нарека комплексни. Двамата батки изобщо няма да коментирам... А Лазаринов пък хептен

# 47
Благодаря, смайли! Flowers Hibiscus

Моят топ 3 - Катя, Йоанна и така за да им разбърка плановете на финала - Великата Лазаринка!

# 48
Тутулина , много точно написано ... напълно подкрепям 🤞 Особено за физиономиите на Катя 😁

Кафелате , сега няма да се чудим кой и защо е гласувал за Лазаринката 😁

Пуснах набързо интервюто с Майонезко , само не разбрах какво точно каза или искаше да каже за Чудомир 🤷♀ Бил се ядосал ли ... ама той толкова бързо го смотолеви , че не схванах ...

# 49
  • София
tutulina Така е.Той Ники не че игра против системата,но щеше да е хубаво останалите така да са го разтълкували и би било прекрасно,ако оставят двете сестри да играят сами на 'дуелите" и на финала да се изправят една срещу друга.Голям купон ще е Laughing

п.п Някой е гласувал за Лазаринката?Ех,че хитро-ако вземе,че е на финал и това бяха спортни залози,колко пара щеше да поеме.

# 50
Смайли, благодаря за темата!
Моят избор в анкетата: Екатерина, Чудомир и Йоана.
Знам, че няма да се случи и все пак бих се зарадвала ако успее поне еди от тях тримата.

# 51
Само да кажа нещо.
Сега върнах битката между Екатерина и Николай.
Трасето е съобразено с факта, че Николай е по-висок.
Всякакви претенции от клоуна специално за това са неоснователни.

За прангите нещата не стоят по този начин. Елементарно е да се сложи стабилен заключващ механизъм, а не да се разчита на връзки.

Снимки
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 18:37 от Bengun

# 52
Радостина и Пламен кога са били фаворити? Особено Радостина. До кой епизод на сезона си?

Не гледам всичко, само елиминационните битки и покрай тях това-онова. За Радостина си права, че, понеже не съм гледал битките не знаех, че е слаба в игрите. Имам само един въпрос: На маскарада при Траките защо близначките иронизираха Радостина и Венцислава при положение, че останах с впечатлението, че дотогава бяха в женска коалиция с тях двете и Анна-Мария срещу Юлиян ?

Близначките попринцип иронизираха всички. Освен това те първоначално бяха големи приятелки с Атанас и не понасяха Радостина и останалите траки. След отпадането си Атанас ги посъветва да се държат за племето на траките след сливането и така те изведнъж също станаха част от коалицията на Радостина срещу новодошлите прабългари. Реално коалицията си стана всички срещу Юлиян, който беше вечният номиниран, но понеже печелеше и се връщаше траките се запазиха в почти пълен състав и избутаха почти до финал.

# 53
  • София
Смайли, благодаря ти, за труда!
Темите ти винаги са прекрасно оформени, с актуални и с чувство за хумор титули, освен че ги обогатяваш със странична информация. Тази също не прави изключение! Страхотна си, можеш го!

Но имам огромна молба към теб, моля те, не заключвай предходните още преди обяд в неделя, защото обикновено в почивен ден се става късно /поне аз Wink/ и докато се оправим с деца, мъже, храна, най-вероятния час в който поне аз сядам да чета е около обяд и след това. Днес ми се искаше да коментирам, но няма как да цитирам постовете, които ми направиха впечатление!

Надявам се, да не те ядосам още повече, както го направих с това, че харесвам Катя... JoyHeart

# 54
Аз гласувах за Ваня, Вайс и Джери. Смятам, че се представят най-добре в игрите и имат хъс за победа.

# 55
Благодаря за темата 😊.
Моите гласове отидаха за Вайс, Йо и Тодор.

# 56
  • Испания
Смайли, благодаря ти, за труда!
Темите ти винаги са прекрасно оформени, с актуални и с чувство за хумор титули, освен че ги обогатяваш със странична информация. Тази също не прави изключение! Страхотна си, можеш го!

Но имам огромна молба към теб, моля те, не заключвай предходните още преди обяд в неделя, защото обикновено в почивен ден се става късно /поне аз Wink/ и докато се оправим с деца, мъже, храна, най-вероятния час в който поне аз сядам да чета е около обяд и след това. Днес ми се искаше да коментирам, но няма как да цитирам постовете, които ми направиха впечатление!

Надявам се, да не те ядосам още повече, както го направих с това, че харесвам Катя... JoyHeart

Започвам отзад напред.

Предполагам, че се шегуваш. Досега не съм си позволила да напиша "Не мога да разбера какво ѝ харесвате на Екатерина, на Йоана" или на когото и да било. Та всеки може да си харесва този, когото иска.

Аз не заключвам темите, заключва ги модератор. Когато бъде пусната новата тема, старата се заключва.

Пускам темите, когато имам възможност, защото актуализирането им изисква време и работа.

Съжалявам за причиненото неудобство.

От заключена тема може да се цитира, правейки скрийншотове.

# 57
Благодаря за темата! Аз съм за Милен- поне изглежда интелигентен и добър човек.

# 58
  • София

Аз не заключвам темите, заключва ги модератор. Когато бъде пусната новата тема, старата се заключва.
Пускам темите, когато имам възможност, защото актуализирането им изисква време и работа.
Съжалявам за причиненото неудобство.
Благодаря, че ми изясни технологията, не пускам теми и не ми беше ясна!
В такъв случай, моля, пускай темите в края на неделята... Joy

А колкото до Екатерина и двете знаем за какво говоря. Wink

# 59
  • София
Благодаря и аз за темата!

Гласувах според представянето и горе-долу по симпатии. Simple Smile Та, моите трима са Милен, Ваня и Йоанна.
Милен нещо не ме кефи много напоследък, но поне изглежда интелигентен и възпитан.
Ваня е супер в игрите (без плуване), но има нещо в характера и постъпките ѝ, което не ми допада, може би това недобре осъществено желание да е приятелка с всички.
Йоанна всъщност по-малко ми харесва от "онази другата" Grinning, но в игрите се хвърля с хъс и доста умело, като голям плюс ѝ слагам за плуването.
Катя ми е най-интересна и ми допада като начин на мислене, но физически е по-слаба от доста участници, затова не я слагам в топ 3.

Общи условия

Активация на акаунт