💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 278
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 30
  • Испания
Скрит текст:
Благодая за новата тема : )

Гледам, че гласувате кой бихте искали да е в топ-3, а не кой реално смятате, че ще влезе там, затова и аз така.
Гласувах за Ваня, Катя и Боби.
Не мога да кажа, че са ми кой знае колко на сърцето, но заслужават да стигнат по една или друга причина.

Ваня е много добър играч за жена, а даже и спрямо част от мъжете. Въпреки слабата социална игра стигна напред, именно заради качествата си. Никой не ѝ помага и не ѝ е опора. Извоюва си правото да е на финал.

Катерина, вземайки предвид, че няма човек, с когото да не се е карала и в старото, и в новото си племе, все още е в играта, което за мен е направо изумително. В старите рибари много я мразеха, обаче доста пъти на нея разчитаха и не можаха да си позволят да я разкарат, за тяхно съжаление. Сега също има игри, в които е ценна и въпреки караниците, имат някакво уважение към нея като играч.

Скрит текст:
Боби има издънки в социалната част, но е приличен играч. Освен това се опитва да не си мълчи чак толкова и да си казва мнението. В ловците надаваше глас срещу доктатурата на Тошо, сега опитва да не мълчи на Катя... Да видим последното докъде ще го докара. Stuck Out Tongue Winking Eye  Дали няма да е поредният с разбити нерви.

Иначе и Чудомир харесвам.
Любо ако не се пазеше толкова да си каже истинското мнение, щеше да ми най-отгоре е в топа.

Не се чуди, защото още с влизането на двете сестри беше ясно, че ще ги държат до финала.
Още при първите номинации в племето на рибарите бях сигурна, че продукцията не им е разрешила да номинират Екатерина, защото пилеше нервите на всички, а никой не я номинира.

Но каквото, такова.

# 31
  • София
2 жени и 1 мъж, щеше ми се да сложа само жени, но ще излезе много сексистко.😉
Аз пък заложих точно на 3 жени. Помните ли Джери как каза, че би искала напълно женски финал. Ето, това би било наистина неочаквано. Но защо пък не - миналата година беше изцяло мъжки.

# 32
Смайли, благодаря за прекрасната тема. В ступор съм от анкета. Grinning Нямам топ 3. Изобщо все ми е тая кой ще е от гореизброените. Blush

# 33
Ако директно им забраняват да номинират конкретни хора, това вече и нагласено не е... Аз по-скоро мисля, че ако се случи племето да номинират играч, когото продукцията иска да запази, правят играта в негова полза.
Но може и както казваш да е. Не ми се иска да е чак такъв фарс 😑

# 34
Аз гласувах за Ваня, Екатерина и Йоана, по реда на анкетата.

# 35
  • Испания

Обърнете внимание на дъската на Николай и тази на Екатерина. Виждат се по време на интервюто, виждат се и тук на снимката-линк. Коментарът е излишен.

# 36
Моят желан топ 3: Ваня-победител, 2ро място за Милен, 3то място - няма значение по принцип, но да не е Лазаринов, Тодор или някоя от сестрите; гласувах все пак за Джери.
Как виждам топ 3: Ваня и Милен вътре, всеки от двамата е евентуален победител. За третия човек не знам - може да е Боби да речем. Ако Милен е победител, има вероятност Ваня да не е 2ра, а 3та.
Стискам палци на Ваня. За всеки друг ми е все тая, дори вече и за Милен.

# 37
  • sofia
Благодаря за темата:) Гласувах за Милен ...силен,кротък,обран,умен
Дано да спечели той:)

# 38
Мерси за темата. Моите фаворити са Чудомир, Милен Ваня. Ама последните двама и да не са в топ три няма да се трогна.

# 39
Радостина и Пламен кога са били фаворити? Особено Радостина. До кой епизод на сезона си?

Не гледам всичко, само елиминационните битки и покрай тях това-онова. За Радостина си права, че, понеже не съм гледал битките не знаех, че е слаба в игрите. Имам само един въпрос: На маскарада при Траките защо близначките иронизираха Радостина и Венцислава при положение, че останах с впечатлението, че дотогава бяха в женска коалиция с тях двете и Анна-Мария срещу Юлиян ?

# 40
  • София
Благодаря за новата тема и статистиката и за положения труд на Смайли и Бен Гън!

Гласувах за Ваня, Милен и Чудо. Чудо го вкарах повече на пристрастия, не е баш прогноза. За прогноза пак е той + Джери, Любо и Боби, но ми е трудно да определя.

Бен Гън,
може да добавиш и това към твоята статистика. Аз също си поддържам статистика за всяка игра ама ти ме изпревари тук, а и много майсторски я правиш с тия подредби и екстри. Адски труд се иска за това, евала. Simple Smile

Та,
Общо индивидуални битки:
Ваня – 5 победи (елиминационен дуел ; две битки за спасяване от елиминационен дуел ; капитанска битка ; битка за определяне на капитан)
-
Тодор – 4 победи (елиминационен дуел ; битка за спасяване от елиминационен дуел + две битки на съюзниците)
-
Катя – 3 победи (2 елиминационни дуела + битка за спасяване от елиминационен дуел)
Любо – 3 победи (елиминационен дуел + две битки за предимство)
Джералдин – 3 победи (елиминационен дуел, битка на съюзниците и капитанска битка)
-
Александър – 2 победи (битка за спасяване от елиминационен дуел и елиминационен дуел)
Ивайло – 2 победи (елиминационен дуел и битка за определяне на капитан)
Ивана – 2 победи (битка за спасяване от елиминационен дуел и битка за определяне на капитан)
-
Влади – 1 победа (елиминационен дуел)
Христа – 1 победа (битка за спасяване от елиминационен дуел)
Лазаринов - 1 победа (елиминационен дуел)
Симона – 1 победа (елиминационен дуел)
Боби – 1 победа (капитанска битка)
Вайс - 1 победа (битка на съюзниците)
Станимира – 1 победа (битка на съюзниците)
Милен – 1 победа (битка на съюзниците)
Чудомир – 1 победа (капитанска битка)

# 41
  • София
Гласувах не по симпатии, а по представяне в игрите - за Ваня и Вайс. Ваня ми е тотал щета, не я харесвам изобщо като човек - опитва се изкуствено да се сприятелява с хората, но не й се получава, защото е неискрена. Жалките й опити за коалиция няма да ги коментирам дори. Но в игрите се раздава и се справя добре, което ми е най-важният критерий. Това не е ББ все пак. По същата причина гласувах и за Вайс - не ми е приятен като човек, но се раздава в игрите и се справя добре.

# 42
Бен Гън,
може да добавиш и това към твоята статистика. Аз също си поддържам статистика за всяка игра ама ти ме изпревари тук, а и много майсторски я правиш с тия подредби и екстри. Адски труд се иска за това, евала. Simple Smile

Скрит текст:
Та,
Общо индивидуални битки:
Ваня – 5 победи (елиминационен дуел ; две битки за спасяване от елиминационен дуел ; капитанска битка ; битка за определяне на капитан)
-
Тодор – 4 победи (елиминационен дуел ; битка за спасяване от елиминационен дуел + две битки на съюзниците)
-
Катя – 3 победи (2 елиминационни дуела + битка за спасяване от елиминационен дуел)
Любо – 3 победи (елиминационен дуел + две битки за предимство)
Джералдин – 3 победи (елиминационен дуел, битка на съюзниците и капитанска битка)
-
Александър – 2 победи (битка за спасяване от елиминационен дуел и елиминационен дуел)
Ивайло – 2 победи (елиминационен дуел и битка за определяне на капитан)
Ивана – 2 победи (битка за спасяване от елиминационен дуел и битка за определяне на капитан)
-
Влади – 1 победа (елиминационен дуел)
Христа – 1 победа (битка за спасяване от елиминационен дуел)
Лазаринов - 1 победа (елиминационен дуел)
Симона – 1 победа (елиминационен дуел)
Боби – 1 победа (капитанска битка)
Вайс - 1 победа (битка на съюзниците)
Станимира – 1 победа (битка на съюзниците)
Милен – 1 победа (битка на съюзниците)
Чудомир – 1 победа (капитанска битка)
Траквам ги и аз, под всеки вид битка има секция общо,където държа отчет на броя победи на играчите в момента.
След края на формата ще ги добавя накуп във финалната статистика.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 16:57 от Bengun

# 43
Много ми допада на Чудомир хумора 😁 жалко, че не виждаме много от него в предаването.

# 44
  • София
Ваня, Катя, Джери - в този ред. Както и миналата година, основната ми преценка е на база представяне в игрите и участие в изработването на стратегията за всяка отделна игра. Тези играят и често мислят, това ми е достатъчно.

п.п.: Смайли, Мари Мар и Бен Гън - хора, благодаря ви! Имате моето искрено възхищение за желанието си темите ни да са красиви, актуални и информативни! :  )))

Общи условия

Активация на акаунт