💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 291
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на Смайли за прекрасната тема и на Бенгън за детайлната статистика! Уникални сте! Hands Clap

В анкетата гласувах за Милен, Чудо и Любо. Боби малко ме разочарова в последните епизоди и изпадна от личния ми топ 3.

# 16
Здравейте,

тия дни като подготовка за финалите гледам предния сезон, който не следях. Та ми се щеше да Ви попитам, Вас, ветераните-зрители на Игрите,  за основните прилики и разлики между двамата основни фаворити във вота Ваня и Милен и съответно Радостина и Пламен ? Могат ли въобще да се съотнесат според Вас ?

# 17
Радостина и Пламен кога са били фаворити? Особено Радостина. До кой епизод на сезона си?

# 18
  • Испания
Моите гласове са за Ваня, Милен и Борислав. В тази последователност.

# 19
Пламен и Милен по-скоро да. Но Радостина и Ваня са противоположности, първата беше мастър на социалната игра и много зле във физическата такава, Ваня обратното.

# 20
Мерси за новата тема, Смайлис Flowers Tulip

Гласувах за Ваня, Екатерина и Йоанна. Искам жена този път да спечели напук на псевдо алфа мъжкари като Тошко, Борислав и Вайс, но едва ли.

# 21
Аз виждам много прилики между Милен и Пламен - уравновесени, не влизат в конфликти, силни играчи, комплексни и доста тихи води. Радостина и Ваня обаче въобще нямат общо. Радостина беше слаб играч като атлет, но силен комбинатор и стигна до топ 6 с коалицията, която заформи около себе си. Ваня е обратното - тя повече напомня Юлиян.
Най-много прилики намирам обаче между Добрин и Чудото - подценявани, леко социално неадекватни, осмивани даже, физически много силни и издържливи и някак стигат към финала се разгръщат повече като потенциал. За мен изненадата на сезона като победител би бил Чудо - най-вече заради дублирането с предния сезон.

# 22
  • София
Гласувах за Катя, Ваня и Милен. В този ред.

# 23
  • Sofia
Смайлис, благодаря за темата. 🌷Гласувах в следната последователност:
1-ва Ваня - безспорен фаворит за мен;
2-ри Милен - въпреки последните излагации, му давам втори шанс;
3-ти Чудо - не е от най-комплексните, но поне е добър,  честен и принципен човек. Та те така. 😊

# 24
Моите топ 3 засега остават Милен, Борислав и Джери. Като за Джери нямам големи надежди, но ми се иска да има жена на финала.

# 25
Благодая за новата тема : )

Гледам, че гласувате кой бихте искали да е в топ-3, а не кой реално смятате, че ще влезе там, затова и аз така.
Гласувах за Ваня, Катя и Боби.
Не мога да кажа, че са ми кой знае колко на сърцето, но заслужават да стигнат по една или друга причина.

Ваня е много добър играч за жена, а даже и спрямо част от мъжете. Въпреки слабата социална игра стигна напред, именно заради качествата си. Никой не ѝ помага и не ѝ е опора. Извоюва си правото да е на финал.

Катерина, вземайки предвид, че няма човек, с когото да не се е карала и в старото, и в новото си племе, все още е в играта, което за мен е направо изумително. В старите рибари много я мразеха, обаче доста пъти на нея разчитаха и не можаха да си позволят да я разкарат, за тяхно съжаление. Сега също има игри, в които е ценна и въпреки караниците, имат някакво уважение към нея като играч.

Боби има издънки в социалната част, но е приличен играч. Освен това се опитва да не си мълчи чак толкова и да си казва мнението. В ловците надаваше глас срещу доктатурата на Тошо, сега опитва да не мълчи на Катя... Да видим последното докъде ще го докара. Stuck Out Tongue Winking Eye  Дали няма да е поредният с разбити нерви.

Иначе и Чудомир харесвам.
Любо ако не се пазеше толкова да си каже истинското мнение, щеше да ми най-отгоре е в топа.

# 26
  • Germany
За Ваня и Любо гласувах аз. Искаше ми се да сложа и Джери, но мисля че шансовите и са минимални.

# 27
  • София
Брей, до момента Лазаринката няма глас, а Тодор и Вайс са тотал щета.

# 28
Аз реално мисля, че Вайс ще е в топ-3, но гласувах спрямо това какво ми се иска.

# 29
  • София
Гласувах за Ваня и Милен, няма трети участник, когото харесвам. Но има трима души, които изобщо не харесвам - Йоанна, Екатерина и Тодор, пред тях бих приела и Лазаринов за победител. Дори смятам, че заслужават да бъдат победени от него.

Общи условия

Активация на акаунт