💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 017
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 840
Утре ако жътварите победят като нищо може пак да станат с по пет човека и двете племена Simple Smile

Може. За двата дена преди обединението Nerd

# 841
  • Испания

Беше отговорила на въпрос "Кое е първото нещо, което е направила, като е излязла от формата?"
"Накарах да спрат на първото заведение по пътя" и си поръчала /не помня какъв точно/ алкохол.

# 842
  • Sofia
Много съжалявам, че моят фаворит загуби. Отдавна знаех, че отпада сега, но ми се искаше да не е така. Много достоен човек. Дори членовете на другите племена, го уважаваха и харесваха. Ще липсва много в игрите.

Lina, напиши, моля те, в скрит текст кои са другите двама, които отпадат тази седмица? Ако изобщо са двама...

# 843
Най ми стана жал жътварите особено Джери как чакаха Любо.

# 844
  • София
И ако обичате да коментирате впечатленията си от тези спойлери в спойлери.

# 845
Утре ако жътварите победят като нищо може пак да станат с по пет човека и двете племена Simple Smile
Може. За двата дена преди обединението Nerd
Само за един ден им трябва този нов член Simple Smile
Залагам, че играта с предимство за Рибарите ще е в четвъртък, а не утре.
Сценария Капитан Америка в действие мисля, че ще видим.

# 846
  • София
За територията ударихме на камък,обаче днес ни се материализира цялата теория на симетрията.
2-6-2 ,че и познахме кой точно жътвар ще падне-макар че ние не го гласяхме за капитанска битка Simple Smile
Обаче бяхме с идеята 10 финалиста.
Сега трябва се изравнят нещата -5 на 5.Или двама ловци аут,или по един рибар и жътвар Simple Smile
Никак не го виждам как точно ще стане,защото жътвари са двама мъже все пак,другите са 4.
Ще го нищим утре.

Аз не разбрах днес по какъв начин на капитанската битка се е решила съдбата на сестрите-както Гала ли коя там била казала,хъм?

# 847
  • Испания
Най ми стана жал жътварите особено Джери как чакаха Любо.

По     този     повод.

# 848
За територията ударихме на камък,обаче днес ни се материализира цялата теория на симетрията.
2-6-2 ,че и познахме кой точно жътвар ще падне-макар че ние не го гласяхме за капитанска битка Simple Smile
Обаче бяхме с идеята 10 финалиста.
Сега трябва се изравнят нещата -5 на 5.Или двама ловци аут,или по един рибар и жътвар Simple Smile
Никак не го виждам как точно ще стане,защото жътвари са двама мъже все пак,другите са 4.
Ще го нищим утре.

Аз не разбрах днес по какъв начин на капитанската битка се е решила съдбата на сестрите-както Гала ли коя там била казала,хъм?
Това го бях забравила. Ами остават доста по малко Жътварите. Явно един от Рибарите ще ходи при тях.

# 849
Ако пращат рибар при жълтите искам да Лозаринката или Боби.

# 850
Ама той Милен е доктор колкото мен- търговец на фармапродукти????
Ако си завършила медицина и си специализирала,  значи наистина е доктор,  колкото и ти.
Ами не точно! Доктор са само тези защитили доктарантура, всички останали и специалистите са лекари.
Не спорете бее Simple Smile като завършите доктатура тогава ще имате право да спорите. Я да ви изпратим Тошко да ви обясни някои неща.....
Тццц, тюх да му се не види:"Доктатурата", я бях  забравила.😃
То Т'ва най-висшата научна степен, като генералисимуса.
А, й не пращайте Тодор, накажете ме с Катя(примерно).
А сега сериозно:Жалко за Любо! Ама той си знаеше! Гадното преглъщане го издаде още преди Димо "да ги уведоми", за изхода от битката.
Аууу за Йоана,направо се втрещих.КАК МОЖА
да избълва тази гнус!
И не се изненадвам, ако Екатерина е изперкала.
 Представям си го това малкото зло на примерно 4 години, ръководещо се от принципа:"Удряш, Ревеш и Тичаш при госпожата да се оплачеш" .

# 851
Да отиде Катя. Тя е с имунитет, другите имат пари да си го купят....

# 852
# 853
  • София
Тук зрителите се идентифицираха с Ваня, било то и за минута. Bowtie

# 854
Тодор е рядко прост човек. Едва го изтърпях. Голям комплексар

Общи условия

Активация на акаунт