💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 830
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 975
  • Брюксел / София
Тодор бил ефектиран и реагирвал...
Тодор е такъв гьон, че дано скоро го бие някоя девойка по възможност, да отпада и да се свършва с тази мъка, която е представянето му и той като човек!

# 976
  • Испания
След поста със стори на Амелия забравих да напиша, че очаквам включване от другата "на всяка манджа мерудия" - Панчев.

Но той се появи, естествено. Как ще пропусне!

1, 2, 3

Любомир бил такъв, такъв, такъв и... експериментален. НИ моА просто!!!

# 977
  • Варна/Лондон
Тодор ако го победи Катя, най добре да имат подготвена линейка с направление психиатрия и двама мощни санитарни с усмирителна риза. Като видях Ники как едва на инфрактира от Катя, тоя може и да откачи. 😁

# 978
  • Пловдив
Тодор бил ефектиран и реагирвал...
сИрьозно!?

# 979
  • София
Ха, на Панчев любимото му племе било на Жътварите. Защо ли... Wink

# 980
Ама Любо да не е починал? Малко така ми идват излиянията на старите муцуни.

# 981
За мен Лазаринов е слаб играч и отдавна трябваше да е напуснал. Мен лично не ме е впечатлил с нищо, даже понякога забравям, че има такъв играч.
Те и водещите даже понякога го забравят... 😏

# 982
Ваня в "На кафе" (17.06.2020)

# 983
  • София
Лазаринов не може да разчита на собствени сили да стигне до финала, затова разчита да го довлачат като торба с картофи до края, където евентуално да извади късмет. Ако беше взел имунитет само щеше да им се набие в очите, а и за него е по-добре хората, които му пазят гърба, да останат максимално в играта. До някаква степен той действа умно, никой с акъла си няма да тръгне да номинира точно него, при все че няма един човек, който да се притеснява истински, че точно той може да го елиминира. Така че да, това не беше ходът на силен играч, но той не е такъв и за него това е перфектно развитие.

+1
Толкова вярни думи. Припокрива се с моето мнение едно към едно.

# 984
За мен Лазаринов е слаб играч и отдавна трябваше да е напуснал. Мен лично не ме е впечатлил с нищо, даже понякога забравям, че има такъв играч.
Те и водещите даже понякога го забравят... 😏
Да, като на един от племенните съвети миналата седмица, когато питаха всеки един по един кое е най-важното за тях, или нещо от сорта. Само не и Лазко.

# 985
Заредих пуканките аз, само кислороден апарат за Боби не успях да намеря за епизода днес .. Simple Smile

# 986
  • Испания
А аз съм се приготвила за срещата със сестрите.

Ето, пак започнаха с тях, значи добре съм предвидила.

# 987

Би трябвало да пише в договора им колко е наградата - така мисля.

Няма начин да не пише, ако е чел договор.
Ако е чел сценарии - може и да са го пропуснали...

А това, че толкова мрази “американ гъъърл“ /той говорел чужди езици???/ дали не означава, че Йоана не го е отсвиткала?

# 988
  • София
Бен Гън,
в десетката. Страхотно видео с Ваня. Гледайте го, няма да съжалявате. Simple Smile

Според Боби, Лазаринов е топ 3 атлет за този сезон. :о

# 989
Рибарите откъде знаят, че Жътварите не знаят какво се е случило с Любо...пффф сценарий, та дрънка...

Общи условия

Активация на акаунт