💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 805
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 065
Честно ли е 4-ма срещу 6-ма. Вайс елиминира първия път 5 души, втория път четирима, но какво ли може да се очаква от продукцията? И тая трътла Йоана вика, ще ги смачкаме...божеееее. Писах в профила на Лазаринов за топчетата и той го изтри

# 1 066
  • София
Ясна е играта, победа за Рибарите. Тошко остава сам срешу Лазаринов, Йо и Чудото ако не се лъжа или последния окапа някъде, то стана малко хаос.
Бройката е важна тук.

ех да имаше сега една Ива Пранджева, хехе Wink

# 1 067
Вайс бе героя и след него Лазаринов.
Но 4 срещу 6 е сложно.
Напротив. По-сложно е за шестимата, защото трябва повече да се чакат на препятствията, това ги бави и четиримата стигат по-бързо до тях.

# 1 068
  • Англия
Най-накрая лекоатлетическа игра, трябваше повече такива да има в шоуто според мен. Един бегач или триатлонист тука диви и щастливи щеше да ги направи всички. А Чудото както му липсва скорост, издръжливост и повратливост, само защитник ще да е бил като футболист.

# 1 069
  • Пловдив
Да, но поне играта е интересна. Лазаринов не съм очаквала да е толкова издръжлив, и бързо възстановява, което в случая е по-важно дори. Браво! На него , на Вайс и на Тошко. Момичетата ме разочароваха.

# 1 070
Бах тоз Лазаринов :о
скритата лимонка

Скрита само за някои.Милен каза че Лазаринов е по-силен играч,  ама не,  не казвал истината.И какво стана сега?Бойни спортове,  фитнеси,  футболисти и накрая един тенисист им разказа играта:)))) Само тенис!!!!

# 1 071
Вайс и Лазаринов са едно ниво над останалите чисто като кардио. Тодор също се представи много достойно.
Изненада от Ваня за мен, не очаквах да е толкова зле на такава битка.

# 1 072
  • Испания
Нещо не я схванах тази игра. 😆 Кой кой трябва да докосне,кой от кой бяга.. Лудница!

И двете племена бягат по едно и също трасе, минават през едни и същи препятствия. Отпада този, който е докоснат от играч от другото племе.

# 1 073
Много интересна игра. Вайс като куче под мрежите. Очевидно е най- натрениран от мъжете. Жалко, че не струва като човек...

# 1 074
  • София
За пореден път ни ''показаха'' победителите и вече ми писна.

Честно, ако в топ 5 остане Лазаринов, спирам да гледам. Толкова противно човече. Грам не ме разчувства семейната му идилия. (тук щях да вместя порвъщащо човече, ма не намирам такова из емоджитата)

# 1 075
  • Sofia
А Борислав за пореден път доказва, че изобщо не е издръжлив...не знам за какво тренират толкова, то хубаво да имаш готино тяло, ама да можеш и да правиш нещо с него...не само да се снимаш в огледалото.
Ти пък 😀 има хора, които само за едното огледало живеят. Борислав е един от тях.

# 1 076
  • София
е в тениса има много кардио:)

# 1 077
Вайс е страхотен играч, във всичко го бива това момче на арената. Като човек няма смисъл да коментирам.

Браво на Лазаринов, супер се представя.

Джери ми е симпатична, но наистина се чудя как успявят да й изрежат викането. Grinning Като отпаднаха с Ваня на първи рунд и надвикваше Димо

# 1 078
Хич не го харесвам ТодЪр, ама не мога да му отрека - играе си момчето! Браво на него, Вайс и Лазаринов!

# 1 079
А Борислав за пореден път доказва, че изобщо не е издръжлив...не знам за какво тренират толкова, то хубаво да имаш готино тяло, ама да можеш и да правиш нещо с него...не само да се снимаш в огледалото.
Ти пък 😀 има хора, които само за едното огледало живеят. Борислав е един от тях.
и прическата да е добре Joy (по спомен от едно негово стори)

Общи условия

Активация на акаунт