💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 746
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 260
За мен лично след показаното на арената днес вероятността жена да спечели сезона спадна наполовина.
В такава игра няма как една жена да блесне. Трябва да има мъжката физика на Ива Пранджева за да настигне мъж.

# 1 261
# 1 262
За мен лично след показаното на арената днес вероятността жена да спечели сезона спадна наполовина.
В такава игра няма как една жена да блесне. Трябва да има мъжката физика на Ива Пранджева за да настигне мъж.
Не е необходимо да го настига, а да го измори с едно бавно,но постоянно темпо.Догонването ще дойде от само себе си, когато опонента започне да върви по терена.

# 1 263
  • София
Тази година доста от участниците си "позволяват" да критикуват продукцията.
Повечето - с право, в случая на Тодор не е така... Той дори извън формата говори същите глупости за съотборничките си жени, така че тук монтажът отразява реалността.

# 1 264
  • София
Защо не правят паралелно Игри на волята само за мъже и отделно само за жени? Wink
Знам, че няма как да стане, просто си мисля на глас.
Реално в спорта мъже срещу жени няма и няма как да има. Има в шахмата и разни такива нефункционални спортове.
Но няма как, без жени ще е скука, без мъже пак. Така че се примиряваме и спираме с тези сравнения. Само една жена професионален спортист като Ива Пранджева би настигнала мъжете в днешното състезание. Обаче ако срещу нея се бе изправил професионален мъж лекоатлет, то Пранджева нямаше да има шанс. Та така. Simple Smile

# 1 265
Ех, този Тодор... Сега монтажа е виновен. А откъде изобщо ги имат тези кадри и изказвания, за да ги монтират? Ааа, да.. ти си ги казал.

# 1 266
Монтажите са му виновни. А участниците които в интервюта обясняват какъв помияр е и те ли са монтаж?(визирам хората които сега са в племето на рибарите + Ваня). Все някой друг му е виновен за отблъскващото, мутренско поведение.

# 1 267
  • София

Игри на волята: България (25.11.2020)  Сезон 2
Епизод 58

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:02 от Mari_Mar

# 1 268
Смайлиии, "фукни "го тоя бранд на , пред , над и където искаш на прЪвата страница , а и ако може да тече между всеки коментар!(какъв е емотикона за скубане на коси??)
Продукцията явно има щатен тук?Ама не се и учудвам,"известна" писателка така сътвори романа си от висене и подръчкване в една друга група.Ама със здраве да си ги харчи...
 "Анчето" пак изпъкна ...Ами не ми е ок!
От целия епизод,най-хубавото беше,че Тошето "изправи ушетата",а утре как ще се развие битката, хич не ме интересува.Важно е вторият номиниран да прати Тошко у дома.

# 1 269
  • Испания
Скрит текст:
Смайлиии, "фукни "го тоя бранд на , пред , над и където искаш на прЪвата страница , а и ако може да тече между всеки коментар!
(какъв е емотикона за скубане на коси??)
Скрит текст:
Продукцията явно има щатен тук?Ама не се и учудвам,"известна" писателка така сътвори романа си от висене и подръчкване в една друга група.Ама със здраве да си ги харчи...
 "Анчето" пак изпъкна ...Ами не ми е ок!
От целия епизод,най-хубавото беше,че Тошето "изправи ушетата",а утре как ще се развие битката, хич не ме интересува.Важно е вторият номиниран да прати Тошко у дома.

Заповядай!

# 1 270
  • София
хи хи Simple Smile големият мъж се гърчи
в оправдания. Ми кое е мъжкото в оправданията....
Забавно Simple Smile

# 1 271
  • София
Имам теория и тъй като е само това, няма да я поставя в спойлър. Предполагам, че утре Жътварите отново ще загубят и на Съвета отново ще бъде дадена възможност на хората с останали грошове да си закупят допълнителен глас. Може би Джералдин ще си купи два гласа и ще ги даде за Вайс, а не за Ваня и в това се състои "предателството" от нейна страна, което Вайс беше споменал в Instagram преди време. Нямам предположения относно това кой от двамата би отпаднал при подобен развой на събитията, но се надявам да е Тодор.

# 1 272
Аз не знам какво е казала Йоана за жена му, ама не знам какъв човек трябва да си, за да го изтърпиш тоя, че и да се омъжиш за него. Вероятно с лоботомия. Даже Майонезата не ми е толкова анти.

# 1 273
Вместо да се скрие в най-дълбоката дупка, която може да намери, той продължава да наглее.

# 1 274
  • София
Боби нали каза, че ще види как ще му е кракът на сутринта.. Та, няма да се учудя да напусне сам, така случайно за да останат 8.
Според мен няма да има напуснал по здравословни причини (Борислав) - по друг начин би трябвало да отпадне "допълнителният" елиминиран, защото за "финална осмица" се говори от една седмица в предаването, няма как да знаят, че Борислав е щял да се контузи. Подобно творческо безсилие би било прекалено дори за нашите сценаристи.

Общи условия

Активация на акаунт