💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 488
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 815
Щом е стигнал дотук значи добре си е "направил сметката".

# 1 816
Вайс колко да се извини на Влади? За гнусотевините , които избълва и "хитринките" му да е вечно на власт? Толкова колкото и Тодор е боец- дребен хитрец. обидно ми е да го представят въобще. Долно създание. Като започне да си помпа гърдичките и агресирам.
Да си "на власт" и да си пазиш кожата е основна част от играта Simple Smile
Катя не е "била на власт" , а стигна далеч. Докато Вайс не си направи много сметката.  Същността на играта е в друго, но не съм аз тази, която да Ви съветва.
Катя стигна далеч заради тъпата им сестринска драма. Катя даже не е била първоначално одобрена за формата. Всеки се държи в играта, както може. И да, нямам нужда от съвети, но ако не можете да се въздържите, посъветвайте ме Simple Smile

# 1 817
На мен най-накрая ми светна кога се е зародила злобата на Тодор към Ваня Simple Smile току що гледах първи епизод, който съм пропуснала в началото и битката за първи капитан. Беше останал един свободен пъзел и Ваня се добра до него точно една крачка пред Милен и Тодор. Тодор веднага се разбесня, че е стигнал първи (не беше) и в последствие спечели (това го знаех). Ама някак си изскочи пред тях и застъпи на пъзела завоевателски Simple Smile според мен тогава го е хванало яд, че даже не се е добрал до последния етап на играта.
А някой знае ли как са сформирани плементата- рибари бяха много слаба селекция, явно са били заложили на Ивайло и Дракона като мускули и сила, ама нъц... и нямаха нито една жена спортистка

# 1 818
  • София
Днес се замислих дали пък неочаквания победител няма да се окаже Вайс? Някой има ли информация кога отпада? Знам, че се спрягат много имена, но имаше и доста спойлери, които не се оказаха вярни. Та...какво мислите вие?!

# 1 819
  • София
Според мен рибарите бяха така оформени заради главната героиня в племето им,защото Йо поне е подготвена и физически и имаше място при силните ловци.Сега завинаги ще остане въпросът защо не я номинираха никога,а дразнеше всички.
За мен нито една от сестрите не бива да спечели,защото са там по сценарий.
Ако след разкриване на тайната им  не бяха събрани в едно племе,или дори,хайде да са в едно племе,но да номинираха с 1 глас и да се редуваха в битките,бих им обърнала внимание.Тогава щях да подкрепям Йо,защото тя има доста качества за участник в подобен род риалити.Но след като едно от двете условия не е изпълнено ,за мен изобщо нямат място за финалните игри.

Днес се замислих дали пък неочаквания победител няма да се окаже Вайс? Някой има ли информация кога отпада? Знам, че се спрягат много имена, но имаше и доста спойлери, които не се оказаха вярни. Та...какво мислите вие?!
спойлер!
Скрит текст:
    Да ,и аз това се замислих.Във ФБ  се обсъждат три финала.Нищо чудно и толкова да са заснети Simple Smile Победители-Йо,Милен и Вайс.

# 1 820
На мен най-накрая ми светна кога се е зародила злобата на Тодор към Ваня Simple Smile току що гледах първи епизод, който съм пропуснала в началото и битката за първи капитан. Беше останал един свободен пъзел и Ваня се добра до него точно една крачка пред Милен и Тодор. Тодор веднага се разбесня, че е стигнал първи (не беше) и в последствие спечели (това го знаех). Ама някак си изскочи пред тях и застъпи на пъзела завоевателски Simple Smile според мен тогава го е хванало яд, че даже не се е добрал до последния етап на играта.
Идеята жените ловци да номинират Лазаринов и Тодор на първия съвет беше нейна.
Като следствие на тази нейна победа в "битката за избор на капитан" Тодор единственно с  нейните два гласа първата седмица беше номиниран. В негова защита е добре да се каже, че беше последен на съвета и ако искаше можеше да се "скрие" зад полите на Ева. Но достойно прие номинацията и от своя страна стреля във въздуха ( даде глас за Йо ). Та това допълва описанието за отношенията им.

# 1 821
  • София
Тошко и на втория съвет беше номиниран.Изобщо тази нейна стратегия-"дайте да гоним силните"  не пасваше за първите им стъпки в играта,когато трябва да са силни,да побеждават и да се съхраняват.
Аз пък помня как се прибраха след първата загуба и Тодор се хранеше,а тя му висеше на главата и не спираше да му нарежда,че първият по трасето трябвало да е разузнавач,после да им разкажел Simple SmileСимона я пъдеше,голям смях беше.

# 1 822
  • София
спойлер!
Скрит текст:
    Да ,и аз това се замислих.Във ФБ  се обсъждат три финала.Нищо чудно и толкова да са заснети Simple Smile Победители-Йо,Милен и Вайс.

СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
Ако Йоана вземе че победи ще счупя телевизора! Моя победител от тези тримата е Милен, макар че не ми е любимец.

# 1 823
Тошко и на втория съвет беше номиниран.Изобщо тази нейна стратегия-"дайте да гоним силните"  не пасваше за първите им стъпки в играта,когато трябва да са силни,да побеждават и да се съхраняват.
Аз пък помня как се прибраха след първата загуба и Тодор се хранеше,а тя му висеше на главата и не спираше да му нарежда,че първият по трасето трябвало да е разузнавач,после да им разкажел Simple SmileСимона я пъдеше,голям смях беше.
Факт, Ваня му влезе остро на Тодор през първите две седмици.
И за мен не много обмислено.

# 1 824

Скрит текст:
Скрит текст:

Победителят е  Вайс или Екатерина

# 1 825
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тодор може да е бай Ганьо,обаче се раздава на терена.Чудомир освен с 2-3 игри,с друго нищо не е блеснал и затова съм за Тошко.

# 1 826
  • София
Гледах сторитата на Борислав.. Всички мъже на съвета са изявили желание да бъдат номинирани, но не било излъчено.

Ама за мен - искали или не, номинираният щеше да е все същият Wink

Е всички, ама защо другите коментираха само Чудо и Милен, когато казваха кого номинират?

# 1 827
  • Варна/Лондон
Аз не мога да разбера защо толкова се набляга на това че Тодор се раздавал на терена, защото за мен всички които са там се раздават. Това, че някой носи по-малко за раздаване е едно, но всички, даже и слабаците се раздават. Поне така го виждам аз.

# 1 828
Никоя сестра не трябва да печели формата. Цял сезон те са главните героини, ще е направо гавра една от тях да вземе парите. Не смятам, че е възможно Йоанна да е победител, но за Катя не съм сигурна.
Вайс няма да е победител. Нали Ева се е издала Wink Най-логични ми се струват само Милен и Ваня.

# 1 829
Вайс няма да е победителя-Ева вече го каза .На финала нали писаха ,че остават
Скрит текст:
Катя,Боби и Милен.

Общи условия

Активация на акаунт