💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 475
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 830
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Просто у Тодор има хъс за победа и излиза на терен,за да победи и нищо друго.
При останалите има една такава мудност,"абе,ще играя,пък каквото стане"....

# 1 831
Какво е казала Ева? Това съм го пропуснала.

# 1 832
  • София
Бен Гън, имах предвид, че не може да се прави обща класация от победи след като едното племе го няма вече. Има 1 фаза и 2 фаза. То и Рибарите не са оригиналните Рибари а Ловците + най-доброто от Рибарите. А пък Жътварите се подсилиха с двамата най-комплексни състезатели според класацията ти.
Така че това, че Жътварите имат общо за целия формат най-много победи лично за мен не е показателно за някаква тяхна доминация. Напротив.
Имахме си 1 фаза с 3 племена и отборната статистика трябва да е само за там. И после 2 фаза само с две племена (и то изменени като състав) и от там трябва да има нова отборна статистика само за тази 2 фаза. Simple Smile

# 1 833
# 1 834
  • София
Мерси за видеата с Ваня.
Много позитивна енергия лъха от това момиче. Много жизненост. Като от някой анимационен филм е изскочила. Simple Smile

# 1 835
Сега очаквам финал между систърс и Лазаринката...
Това ще е епична битка! 😂😂😂

# 1 836
Така като гледам Йоанна е най-недолюбвана от Тодор и Ваня. Изобщо не я харесват. Дали предстои да направи нещо, което да ги изкара извън нерви?🤔 Не, че досега не направи достатъчно де.😂🐍

# 1 837
Просто у Тодор има хъс за победа и излиза на терен,за да победи и нищо друго.
При останалите има една такава мудност,"абе,ще играя,пък каквото стане"....
И все гледа да излъже нещо.

# 1 838
Хайде сега всеки си има добри и лоши черти и моменти.

# 1 839
Мерси за видеата с Ваня.
Много позитивна енергия лъха от това момиче. Много жизненост. Като от някой анимационен филм е изскочила. Simple Smile

Мен този стоп кадър всеки път ми изкарва акъла. Като от филм на ужасите е излезнала Ванчето.

# 1 840
Мерси за видеата с Ваня.

Много си е готина Ванчето.

# 1 841
  • IT
Иванка, страшна е, предупреждавам
Скрит текст:

# 1 842
Не мога да ви насмогна цяла седмица, надявам се Чудомир да победи днес.

Така ли ми се стори или Тодор се обърна да види как е Екатерина когато излизаше от водата вчера?

За мен най-смешният момент тази седмица беше когато Тодор каза как Йоанна му била като детенце, с глас съм се смяла Sweat Smile

# 1 843
Не мога да ви насмогна цяла седмица, надявам се Чудомир да победи днес.

Така ли ми се стори или Тодор се обърна да види как е Екатерина когато излизаше от водата вчера?

За мен най-смешният момент тази седмица беше когато Тодор каза как Йоанна му била като детенце, с глас съм се смяла Sweat Smile

Тодор се обърна да я види, а тя като обясняваше вече на брега, че била на косъм да вдигне ръка за спасител,  той каза, че се е чудел дали да се върне да й помогне. А Вайс разпитваше Катя дали имало течение. Изобщо в този момент ми се сториха доста дружески настроени един към друг. Може би наистина играчите са в добри отношения, а това, което дават е просто за поддържане на интригата за зрителите.

# 1 844
  • Испания
Докато зрителите искат, например, днес да спечели Тодор, за да се окаже заедно с Екатерина и да правят панаири, ще гледаме ББ и тук-таме някоя зле скалъпена и още по-зле монтирана битка. Няма да се уморя да повтарям: Тупарев не подценява, а преценява зрителите.

Това е реалността.

Общи условия

Активация на акаунт