💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 500
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Няма да има СМС-и, победителят ще се определи чрез битка.
Интересно.. не знаех. Благодаря Simple Smile е

# 2 191
  • Sofia
... това са ИВ, а не състезание за пъзели и изпълнения тип "балерина"...
Точно така, това е ТВ шоу, с име "Игри на волята", но не е спортно състезание.
Тъй като на света няма човек, който да е еднакво добър във всичко, най-справедливо е да има микс от компоненти. Плуване, катерене, тичане, копаене, точност, логика. Така във всеки момент, всеки играч може да изостане, навакса и обърне играта и полът му няма да има значение.

Ако искаме да гледаме само силни мъже - нека си пуснем състезание по културизъм, ако искаме да гледаме само добри плувци - шампионат по плуване и т.н.
Съгласна съм със всяка една дума.
Форматът е доста по-различен от състезание за първична  мъжка сила.Има причина да участват и мъже и жени.Както и жените да не са само пълнеж по пътя на "великите" спортисти  до финала.
И да,в предстоящите игри има място и за пъзели,и за ловкост,и за издържливост,и за логика,разбира се и за сила,и за каквото друго се сетите.

# 2 192
  • Испания
Появи се отначало някаква кукувица и изсипа тази помия върху Чудомир. Може да е всякаква. От бившата му жена до комшийката, която въздиша по него, а той не ѝ обръща внимание.

Не вярвам на подобни персонажи.

"Игри на волята" е някаква местна измишльотина за име на предаването. Desafio би трябвало да означава предизвикателство. Някой с по-добър португалски да каже Grinning

Това беше първото нещо, което публикувах в първата тема на първия сезон.

В Колумбия говорят испански. Но и на испански, и на португалски думата е една и съща и означава едно и също.

# 2 193
... това са ИВ, а не състезание за пъзели и изпълнения тип "балерина"...
Плуване, катерене, тичане, копаене, точност, логика.
О, моля те, не им давай такъв акъл на бездарниците около Тупарев. Обезопасяването на участниците им е чуждо.
Иначе наистина би било интересно. Но тия си ловят мишки с трици и целия сезона го изкараха с 3 конструкции и 5 пъзела. Вчерашната висилка вече я видяхме, когато Симона бра душа на нея. А снощи изискването беше да я минат 20 пъти. Ебаси играта, ебаси волята, ебаси скуката.

# 2 194
Поне не видяхме онази игра от миналата година, в която доста се контузиха..

# 2 195
  • София
Ей,вярно,че не я играха тъпата игра.Това е от пестеливост-не са закупили сътветната обезопасяваща настилка за скока.
При битката на стената имаха нещо черно,което по едно време махнаха,че се хлъзгаха-вероятно останал спален чувал от сезон 1 Simple Smile
Е,не как Чудо ще е ескорт,отказвам да го повярвам

# 2 196
Като започна да чета кой бил силен, кой бил нахъсан... в тази игра половината елемент е СОЦИАЛЕН, и то не, защото са го обърнали на ББ, а защото по правилник има заложени номинации. Това автоматично предполага, че номинирани ще бъдат асоциалните, неприятните, единаците, агресивните и прочие. Един играч може да е слаб физически, но не се ли набие на очи в племето си, вероятността да го номинират е малка и се избутва напред. Така че сори, хора, ама 50 процента от ИВ са състезания и 50 процента симпатия- чист регламент. Ако искаха само физическа сила, играчите щяха да отпадат по индивидуални битки без номинации помежду си. Така че според мен си е справедливо победителят да е физически и социално ОК! Понеже повечето такива отпаднаха, вече не знам на кого да симпатизирам...
Тази игра ме потресе, на Чудото му съчувствам колко контузен физически си отива. Тодор не ме кефи още от начало, независимо къде какво минало има. Просто е антагонист на моята представа за хубав човек. И Ваня не ме кефи, и Вайс... не знам вече

# 2 197
  • София
Принципно е така,но кажи ми по тази логика колко социална е Екатерина и колко силна физически,за да е във финалното племе и потенциален победител?

# 2 198
  • Sofia
Факт е,че е във финалното племе.Значи си е изиграла играта по по-правилен начин от някой от отпадналите.Независимо дали ни харесва,или не.

# 2 199
Именно - за мен фактът, че Екатерина продължава напред, означава че социалната игра няма никакво значение. Можи би трябва да има, но няма. Тодор също е нула в тази игра, дори Ваня не я владее. За сметка на това Сюзън беше съвсем читав играч в отношението си с хората, както и други отпаднали, а вече ги няма. Можем да си мислим, че Лазаринов е напреднал в играта, благодарение на добрата си душа, но аз си мисля, че го пазят като предпочитан противник за финалните игри. И сега доста късно се усетиха, че има дисциплини, в които може да ги победи.

# 2 200
Принципно е така,но кажи ми по тази логика колко социална е Екатерина и колко силна физически,за да е във финалното племе и потенциален победител?
А де! според мен в такива игри се задържат до края най-ярките индивидуалисти от който и да е вид Simple Smile Хора като Тодор, Катя, Ваня, Николай вярват в себе си и в способностите си, затова не се страхуват да са си прости, агресивни, нахални, конфликтни или каквито там са си. Доколко тази самоувереност им е оправдана, е друг въпрос. Други предпочитат да са по-обрани в поведението, защото не са много сигурни дали ще оцелеят при  номинационни битки, ако бъдат намеркани от тълпата. Трети пък изобщо не упяват да се впишат и гърмят Simple Smile

# 2 201
# 2 202
ШЪ гУ пропуснЪ! 😁😂

# 2 203
  • Sofia
Няма да се минеш. Mr. Green Wink
Аз си го причиних до средата и не издържах повече. ooooh!

# 2 204
  • София
Голямо защитаване на ТоШЕ! Приемете,че някои от нас не го харесват и независимо какво животно е на арената и в битките,няма никакво значение,когато вътре е гнил. Няма шанс да ми стане симпатичен. Снощи ако беше паднал дали щеше да постъпи като Чудо,да го прегърне,да му каже Евала! Едва ли. Освен обноски,уважение,честност в игрите,трябва да се научи и да губи с достойнство.

На мен Тодор ми е неприятен от ден 1 и мнението ми за него върви единствено надолу. Но няма да седна и да величая друг, който не е показал качества, само защото се е изправил срещу най-противния участник и не е успял да го победи. А по отношението на Тошко към продукцията е пределно явно, че не е той победителят, та не съм особено притеснена от оставането му. Само дето ще му гледаме още малко първобитното държание.

Общи условия

Активация на акаунт