💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 286
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 340
Така, от промото се разбира ясно, че ще има игра. Победителят се спасява от съвета да е номиниран.
Последният отива на елиминации.
На съвета гласуват всички за двама, без този с имунитет.
Тримата са на елиминации.

Това е. Не знам как друго сте разбрали.
Точно така.
И понеже имаше коментари, че Вайс го нямало на съвета- там си е, даже в промото казва "Това ще е малкият финал".

# 2 341
  • София
Ваня отговори на въпрос за хонорара и бях го публикувала тук. Каза: "При кандидатстване за формата попълваме въпросник, а не CV. Влизаме доброволно и никой не получава хонорар".

Лично мен този въпрос не ме вълнува. Дали получават пари или не е тяхна работа.
При кандидастване-попълват анкетен лист,но при влизане в играта подписват! договор с права и задължения.
Получават някакъв лев за седмица/престой,защото после в дългосрочен план имат доста клаузи по този договор,които трябва да спазват.
Изобщо тя точно тук малко не ми хареса.Питат я кои месеци е снимано и кога е финалът.Тя отговори на първия въпрос,че не можела да ни каже Simple Smile ,а на втория,че не знае.
Айде стига,и на двата въпроса има отговор в уикипедия.Друга тема е защо изобщо й задават толкова тъпи питанки.

# 2 342
  • Sunshine state

Абе все се чудя дали бихте харесали ВИП ИВ, ама под ВИП нямам предвид разни чалгари, а топ спортисти. По-точно бивши звезди.

Но то както и да го мислиш трябват хубави декори и качествен монтаж, за нас зрителите после, иначе нищо няма да се случи.
Аз бих ти отговорила веднага - не, не бих искала никакъв ВИП повече. Не гледах ВИП Брадър по тази причина, освен сезона с Кулагин, защото ми беше съученик, не бих гледала и нищо друго с до болка познати, изскачащи от всеки ъгъл стари муцуни. Направо се моля да не им щукне подобна идея, защото това предаване и Фермата са от малкото с непознати лица (с малки изключения), които останаха.

# 2 343
Аз се замислих нещо. Нали сега Фермата води по рейтинг ИВ главно заради любовните истории (а там всеки сезон се заражда някаква любов). Докато в Игрите нито в първи, нито във втори сезон видяхме подобно нещо, някаква любовна линия. Не, че искам и това предаване да става пошло, но тези истории продават.

# 2 344
  • София
Ами Йо прави каквото може по темата Simple Smile

# 2 345
Много ще им стане сложен за управление сценария 😁 Те и сега имат достатъчно сюжетни линии, съвсем ще се оплетат.
Не им давайте идеи!

# 2 346
  • София
Излезе програмата на Нова- тази седмица всичко свършва в петък Sad

# 2 347
Много мразя претупани финали 😐
Вместо поне 2-3 седмици да гледаме обединено племе и битки, те ще отрежат най-интересното.

# 2 348
  • Sunshine state
И к'во? Цял сезон сестрински мелодрами.. 🙄 Дано ако има друг сезон, не им щукват такива идеи повече. Аз лично пропусках епизоди тази година заради тия двете, което миналата не се случваше.

# 2 349
Ама вярно бее, Йо-то я забравих. Имаме си цял любов триъгълник даже. Бобката и Вайс не могат да си я поделят. То не е пращане на СМС-и, то не е чудо.😂
А за финалната седмица- наистина точно когато е най-интересно те ще претупат всичко.. Много малоумно са го измислили.

# 2 350
Не знам защо, но си представих Данчо Йовчев как минава по това трасе Simple Smile Визирам играта на Тодор и Чудо.

Абе все се чудя дали бихте харесали ВИП ИВ, ама под ВИП нямам предвид разни чалгари, а топ спортисти. По-точно бивши звезди.
Имам предвид 35/40 г. някъде грубо (което си е перфектно) + някои по-млади за цвят.
Или да кажем млади срещу опитни. Вкарват някакви зверчета на по 25 г. срещу бивши топ състезатели но вече на 40 годинки.
Но то както и да го мислиш трябват хубави декори и качествен монтаж, за нас зрителите после, иначе нищо няма да се случи.

Не вярвам, че известни спортисти биха се съгласили да участват в Игри на Волята. Повечето спортисти, които се съгласяваха да участват във ВБ се възстановяваха от контузии.

В Къртицата гост-звездите ми харесваха. Понякога участваха и в игрите. Това за мен беше един от най-добре реализираните риалити формати в нас.
Може примерно в една от седмичните битки (било то групови или индивидуални) да включват по един известен спортист във всеки отбор. За предпочитане игрите да са съобразени със спорта, в който са добри все пак за да не ги излагат.

# 2 351
...
Тримата са на елиминации.

И от тези трима остава 1, а другите 2 отпадат? Или отпада 1? Как ще останат 3 за финала?
Миналата година не бяха ли 4 -ма заедно с певицата? И тя отпадна в деня на финала или преди това?

# 2 352
Първите двама се спасяват, последният отпада. А за останалите дни- ще видим какво са измислили сценаристите. При тях нищо не е сигурно.

# 2 353
Ако има трети сезон и го гледам (ако съм разочарована от победителя в този сезон и го смятам за нагласен, значи няма да гледам), искам да мине без сестрински и любовни драми, с по-добър сценарий и по-добре измислени игри с ясни правила. Ако може и без Тупарев да е замесен Simple Smile
Аз разбрах в понеделник същото: Победителят от първата игра се спасява от номинации. Загубилият е номиниран директно, а всички играчи определят кои ще са другите двама, които ще отидат на елиминации. Така трима играят и 1 отпада. Предполагам в следващите дни ще отпадат по двама, но да видим как са го измислили.
Това с номинации от другите участници е страшно тъпо. По-добре всичко да се решава само и единствено от битки, а не пак да гледаме измислени коалиции и най-слабите играчи (Лазаринов да речем) или тези, които не дразнят и не бият на очи (Бобката), да ги пазят за най-накрая. Защото ако е само до игри, Лазарини и Мистър Мускул ще са на елиминации бърже-бърже.

# 2 354
  • Sofia
И аз не бих гледала ВИП ИВ.Не искам известни личности,независимо спортисти или не.

Определено,обаче,ми се щеше да гледаме по-дълго време обединеното племе.Гледа ми се  заедно с все номинации,коалиции,тактики и битки.

Общи условия

Активация на акаунт