Моят първи пост беше свързан с един фейсбук пост, в който се разказваше история за обострена хр дихателна недостатъчност разкарана тук и там, завършила летално, а разказващия завел дело и уведомил БХК

Иначе да, всеки има отговорност, нейната граница също е определена от закона и кодекса на труда.
Нали обявиха от лекарския съ'з че ще стачкуват против правителството . Ама защо млъкнаха??
И преди ковид , баща ми влиза в болница и аз му оправям леглото със собствено спално бельо, щото санитарката иска 20-тачка да му го оправи. И аз искам като влезе държавна поръчка да работи 5 г в България .
И аз искам като си внасям осигуровките да ми се пишат на книжка и да ги давам на този който ме излекува , не някаква си здравна каса да плаща по някакви си написани манупулации. . ..
Да мине тая патаклама и ще започне резачката . Ще чакаме и ние като западняците по 2 месеца за прием при специалист .
Кой е виновен че лекарите работят в такава среда?
Ми управляват ги счетоводители .
Не смея да си помисля, че на някой му изнася случващото се. Вярно, че и през войните е имало печеливши, но в момента виждам само губещи в кръга мед.персонал-пациенти-общество.