А защо да го правят и достоверни ли са тези туитове? Ще има милиони, т.е. - милиарди ваксини - рано или късно. Рано или късно - те ще са насочени срещу актуалната мутация.
Или се има предвид, че просто ще се кара на ваксинации, с каквито там има ваксини, без да се налагат мерки (затваряне на заведения, ДО, и пр.), и когато и колкото успеят да се ре/ваксинират (а това при наличие на достатъчно ваксини, в белите държави, няма да е толкова трудно), да?
Ако е последното, това е неминуемия път. Сама си казвала, че играта на Европа на "отвори" и "затвори" не може да се играе вечно. А при наличие на ваксини да се очаква пълен и тотален локдаун (като в Китай) - абсурд.
Аз тази идея, без да съм чел въпросните туитове, я подозирам от няколко дни, "усещам" я, така да се каже. В противен случай, следващата зима ни чакат граждански войни, не само във всяка държава в Европа, но и в САЩ.
Сега, граничен контрол и пресявка ще има, там тестове, ваксинационни паспорти, маски на закрито - също може да останат. Друго - почвам и аз да се съмнявам, макар че не вярвам някой открито да го заявява все още.
Soft Click, разкажи, моля, малко повече по темата - интересно звучи?