Световъртеж - виене на свят-ремотив

• 1 107
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, тази седмица в понеделник получих световъртеж, кръвното ми беше 140 горна граница, а по принцип е ниско. Пуснах си много изследвания кръвни, захар, желязо щитовидна жлеза. Излезе ми много нисък феритин, по-висок B12, другото в норма. Не съм измервана високо кръвно пак. Но в края на седмицата петък, събота и неделя по цял ден ми е замаяно, заспал, леко ми се вие свят. Възможно ли е да е от ремотив, който почнах в понеделник. Пулсът ми стана нисък, а по принцип е около 80, долната граница на кръвното падна. На някой случвало ли му се е с ремотив.

# 1
прочетете листовката на медикамента, там пише, че може
ако сте я изхвърлила, в нета се намира лесно с гугъл

# 2
  • София
Това не са ли розовите хапченца? Не мисля, че може да ви се вие свят от тях, но все пак вероятно са ви предписани от лекар така, че се свържете с негпо и му обяснете ситуацията. Ако след спирането им продължи значи не е от тях.

# 3
  • Пловдив
Здравей! Какво се оказа в крайна сметка? Премина ли неразположението? Аз съм с нисък феритин и имам доста подобни оплаквания, единствено при мен пулсът е висок за разлика от твоя. А и ще те помоля за мнение за Ремотив Simple Smile

# 4
Здравей! Какво се оказа в крайна сметка? Премина ли неразположението? Аз съм с нисък феритин и имам доста подобни оплаквания, единствено при мен пулсът е висок за разлика от твоя. А и ще те помоля за мнение за Ремотив Simple Smile
Здравей, кръвното и пулса се оправих като спрях ремотив. Световъртежа премина. Явно е бил нещо временно неврологично. Вземах валериан. За феритина почнах биозин мама. Той съдържа лактоферин и служи за усвояване на желязото - трансфера му до клетките. Не усетих спокойствие при мен от ремотив, може би заради ниското кръвно и пулса, но аз по принцип цял живот съм с такова, но като падна още, стана по-зле.

# 5
  • Пловдив
Здравей, кръвното и пулса се оправих като спрях ремотив. Световъртежа премина. Явно е бил нещо временно неврологично. Вземах валериан. За феритина почнах биозин мама. Той съдържа лактоферин и служи за усвояване на желязото - трансфера му до клетките. Не усетих спокойствие при мен от ремотив, може би заради ниското кръвно и пулса, но аз по принцип цял живот съм с такова, но като падна още, стана по-зле.

За съжаление доста от тези хранителни добавки свалят кръвното, а и ние повечето жени като сме с ниско по принцип става още по-зле положението. Аз започнах да приемам Феротон за желязо, ще видим как ще ми повлияе. Иначе за успокоение съм се спряла на Холеон Аброз (което също е хр. добавка, засега само чета отзиви). Благодаря за отговора! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт