Млада жена съм и с високо ниво на тревожност, което има проявления във всеки аспект на живота ми. Немалка част от темите ми в този форум са посветени именно на това. Изпитвам огромен и постоянен страх, че ще направя нещо грешно - че ще ме уволняват, че някой ще ми се скара, че приятелят ще ме зареже и т.н. И това в почти всеки момент.
Осъзнавам нуждата от работа със специалист и именно заради това ще Ви помоля за препоръка за психотерапевт/психолог. Изискванията ми са консултациите да се провеждат в София, понеже не намирам дистанционните разговори за достатъчно пълноценни и предразполагащи. По възможност да е мъж - звучи странно, но това ми беше препоръка от две лица, едно от които психиатър. И сумата да не е повече от 80 лв/час, понеже по-голяма сума ще ми е непосилно да отделя.
Надявам се да се сещате за някого, който отговаря на тези характеристики. Ако имате лични впечатления или такива от Ваши приятели и познати, ще се радвам да споделите.
Благодаря предварително!
ПП: Приветствам и препоръки за подкаст съдържание, подходяща литература /художествена и научна/ и т.н.