Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 059
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Pele4ka, честито, много се радвам, че споделяш от първа ръка инфо от Кънев/Христов Heart Чакаме снимки! За повръщането явно си е индивидуално, също както и болката. Аз съм била под пълна упойка много пъти и никога не съм имала проблем, но при някои се получава този ефект.

Melisa, подгръдната ми е 74, гръдната 82.

# 241
Pele4ka, честито, много се радвам, че споделяш от първа ръка инфо от Кънев/Христов Heart Чакаме снимки! За повръщането явно си е индивидуално, също както и болката. Аз съм била под пълна упойка много пъти и никога не съм имала проблем, но при някои се получава този ефект.

И моята подгръдна е 74см, гръдната беше 84см, да кажем имах 100-110сс повече от теб. Импланти 300, общо 400-410сс.
Аз не бих скочила на 485, но както казваш средно положение май е най добре... Сутиена ми е чашка D, така че гърдите ми малки не са.

# 242
Мен ме оперира д-р Христов преди един месец и съм много доволна и от него като човек и отношение и от резултата. Аз не съм повръщала от упойката, но ми беше ужасно студено, така треперех, че леглото се клатеше чак. Имплантите ми са кръгли 450сс Политех. После ще снимам още се опитам да кача снимка.

# 243
  • София
Мен ме оперира д-р Христов преди един месец и съм много доволна и от него като човек и отношение и от резултата. Аз не съм повръщала от упойката, но ми беше ужасно студено, така треперех, че леглото се клатеше чак. Имплантите ми са кръгли 450сс Политех. После ще снимам още се опитам да кача снимка.

Честити да са ти! Ще съм ти много благодарна, да споделиш преди и след като резултат!

Ели, мерси! Аз 485 направо съм го изключила като вариант, просто ми идва твърде много, дори и психологически да знам, че са толкова. По-скоро се чудя между 380 и 430. Иначе за под 380 даже дума не даде да се обели Христов Joy

# 244
Buena Esperanza,
 Предвид че все пак си имаш нещо, аз залагам на 400-410сс. ☺️
После ти препоръчвам сутиените на Етам ( моят е 85D, европейска мярка).
Аз съм много маниячка на красиво и качествено бельо и Етам са ми супер. Не са твърде скъпи и имат пълен набор размери. Наистина трябва да ми забранят достъпа до магазина Simple Smile
После другите марки сутиени с големи чашки са много звтворени, защото големи естествени гърди искат нещо да ги държи здраво.
На Етам са женствени и секси, не толкова звтворени нагоре. Направо са ми перфектни Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 12:22 от Eli..........

# 245
Ето снимки преди и след. Момичето, при което отидох на масаж, каза че до края на третия месец ще се наместят и изравнят. Сега лявата е още малко по- нагоре.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 246
  • София
Ето снимки преди и след. Момичето, при което отидох на масаж, каза че до края на третия месец ще се наместят и изравнят. Сега лявата е още малко по- нагоре.
Скрит текст:
Скрит текст:

Направо страхотни са ти гърдите, уау Heart Eyes Разбира се, няма база за сравнение, ти си имаш чудесен бюст и преди, но сега си просто върха, чудесна работа!!!

Ели, направо се размечтах като заговори за тези сутиени Heart Само, че предполагам доста време ще мине, докато мога да слагам такива, предполагам дълго ще се носят медицинските.... Иначе за размера, стъпките са 380, 430, 485, ето я табличката

# 247
Flo,ти започваш от сериозен старт и с големи импланти. Ще трябва да мине време да се наместят и да не се очертава импланта.
Хубавото е че имаш собствен материял, който да покрие импланта.

Buena Esperanza,
Ми тогава 430. 10-20сс не се виждат като разлика.
За нормален сутиен можеш да си сложиш след месец, но не е препоръчително, защото имплантите още не са олегнали, може да има още отоци и след два месеца да не ти стоят както искаш тия сутиени.
Аз на третия месец си купих 5 сутиена, след като измерих всички стандартни марки и намерих Етам, толкова ми хвреса как ми стои всичко...купих 5 на едно влизане в магазина. Simple Smile

# 248
  • София
Сигурно е страшен кеф да си купуваш готино бельо, а не от китайските сутиени с огромна подплънка Grinning
Те в болницата дават от тоя на Липоеластик, но със сигурност ще трябва да си взема още 1 поне, за смяна. Но това чак след операцията, защото нямам идея какъв размер ще съм.

# 249
  • Бургас

Под 400 са пренебрежимо малко за твоите дадености... Гледайки себе си- 173 вис, 60-65 кг, 12,5 основа , 73 подгръдна... Гръдна 80 и нещо... Вече забравих колко точно беше. Та аз с 475 сс  ( да се има все пак в предвид, че са анатомични - не кръгли) ... Вече съм убедена, че трябваше да настоявам за над 500...

# 250
Z- Tина,

Както споменах моите импланти са дълеч по-малки и съм със сутиен чашка Д и точно 90см гръдна обиколка сега.
Чудя се какви сутиени носят момичета с +500сс импланти...

# 251
Аз съм 65 кг, 173см, със супер малък старт и с 400сс ми е перфектно, понеже исках максимално естествена визия.
Ама то зависи какво търси всяка мацка. И 550 можех да сложа, aма повече не винаги е по-добре. =D

# 252
Точно! А и всеки има различно разбиране за красота.
За мен,можеше и по-малки от 335 анатомични.За моите критерии,сегашните са ми идея повече.

# 253
Здравейте, някой скоро запазвал ли е час за консултация при д- р Стоянов? Ако да - кога са най-ранните свободни часове?

# 254
Здравейте, дами. Аз съм се спряла на д-р Хатър. Тя много подробно отговори на въпросите ми, но едно нещо не я попитах. Интересува ме дали, когато гърдите се стиснат, се усеща, че има имплант. И, при навеждане, очертава ли се имплантът? Аз съм чашка А, след дълго кърмене, но нямам увисване. Спрели сме се на motiva ergonomics 275, подгръдната ми е 74.

Общи условия

Активация на акаунт