Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 044
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Вторник наближава, а аз вече едвам спя от вълнение. Сега ме е стах от упойката. Онзи ден ме беше страх от болката. Вероятно е нормално.

# 271
Здравейте, дами. Аз съм се спряла на д-р Хатър. Тя много подробно отговори на въпросите ми, но едно нещо не я попитах. Интересува ме дали, когато гърдите се стиснат, се усеща, че има имплант. И, при навеждане, очертава ли се имплантът? Аз съм чашка А, след дълго кърмене, но нямам увисване. Спрели сме се на motiva ergonomics 275, подгръдната ми е 74.

Аз съм с мотива ергономикс, на 5 месеца и хич не се усеща импланта. Пипам, въртя се, търся го даже, хаха. И не мога да разбера къде почва той. Стартът ми е малко Б, кажи си го А. И вече са доста меки. Движат се с мен, друсат се, подскачат, много ергономични. При д-р Хатър се оперирах и аз. По-твърди седят на пипане само като лежа по гръб, във всички други положения на тялото са много мекички.

# 272
Вторник наближава, а аз вече едвам спя от вълнение. Сега ме е стах от упойката. Онзи ден ме беше страх от болката. Вероятно е нормално.
И аз съм така, и аз чакам вторник. Успех!

# 273
Здравейте, Desislava Sheinova 671009, бихте ли споделила снимки на преди и след, може и на лично. Набелязала съм си Д-р Хатър за момента, и въпреки че съм много далеч от операция все още, си събирам мнения и искам да следя отблизо работата й, докато се реша на тази крачка 😊😍
Същото важи и за всички други момичета, които са се оперирали при нея и имат желание да ми споделят снимки, особено случаи на повдигане/роундблок и уголемяване 😁 Благодаря на всички предварително! 🤗
Весели предстоящи празници ☃️🎅🎄

# 274
Здравейте,момичета!Колко време пихте антибиотик след операцията?

# 275
Здравейте,момичета!Колко време пихте антибиотик след операцията?

10-ина дни.

# 276
Аз не съм пила антибиотик...

# 277
Успех на утрешните операции, момичета! Да ви станат мнооого хубави и изобщо да не ви боли!
Logan, писала съм ти на лично, но май не си го видяла, то беше отдавна.

# 278
Момичета, няма страшно. Мало боли, но си струва Simple Smile

# 279
  • София
И аз пих антибиотик 10 дена.
Вега, извинявай много, сега погледнах - наистина не съм видяла, тъй като в този ден съм получила  още две лични съобщения.
Ще ти отговоря по-подробно довечера.

# 280
Аз пих 7, но пък бях в болницата допълнително 2, та 10 ги бройте все едно

# 281
Успех и от мен на MonikaP и barichelo7983 утре!
Да мине по учебник и да се похвалите с красив бюст!

На мен ми вливаха антибиотик само в клиниката, след това не съм пила.

# 282
  • София
Успех и от мен! Всичко ще е наред, ще мине и ще замине, после само ще си спомняте и ще се радвате на резултата.
Не е толкова страшно колкото изглежда, нито упойката е толкова страшна, нито болките са нещо нетърпимо.
Чакаме да се похвалите Wink

# 283
Успех и от мен! Всичко ще е наред, ще мине и ще замине, после само ще си спомняте и ще се радвате на резултата.
Не е толкова страшно колкото изглежда, нито упойката е толкова страшна, нито болките са нещо нетърпимо.
Чакаме да се похвалите Wink
Благодаря!

# 284
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт