Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 979
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Аз също съм оперирана при др Молов, но си имам достатъчно разстояние. Също в периода на събиране на информация за работата му, си писах с доста момичета и не видях при нито една подобен проблем.

И аз съм при Молов. Не са събрани, имам 2 пръста разстояние, при все, че помолих да са по-събрани.

# 362
Здравейте. Кратък въпрос имам относно махането на дренажите. Днес ми е 3ти ден с тях. Течността в едната е 40, а в другата 60. Пластичния каза, че трябва да са под 20 и доста светли, за да се махнат. Трябва ли да се притеснявам за след махането им. Някъде прочетох за жена, която започнала да вдига температура и какво ли още не, след махането им. Разбира се веднага се вкарах във филма, след като ми предстои тези дни.

# 363
Здравейте. Кратък въпрос имам относно махането на дренажите. Днес ми е 3ти ден с тях. Течността в едната е 40, а в другата 60. Пластичния каза, че трябва да са под 20 и доста светли, за да се махнат. Трябва ли да се притеснявам за след махането им. Някъде прочетох за жена, която започнала да вдига температура и какво ли още не, след махането им. Разбира се веднага се вкарах във филма, след като ми предстои тези дни.

Аз бях един ден с дренажи и не съм имала никакви странични ефекти след махането. По принцип е нормолно първите дни да имаш леко по-висока температура. Мен ме предупредиха, но не знам дали има изобщо връзка с дренажите.

# 364
  • Бургас
Не се притеснявай , че като ги махнат, и ще стане нещо. Те сега ускоряват възстановяването ти. Просто е много гадно да си ходиш с разни спринцовки по теб.

# 365
Благодаря. Дано утре ги махне.

# 366
Аз бях почти две седмици с тях. Много не конфортно беше. Относно температурата при мен се оказа, че имам алергия към конците. При втората ми операция се разбра това. При първата вдигнах около месец 37,3-37,4 температура. Имах и мрежи, а те са изградени, както конците.
Ако ще си правя пак някога каквато и да е операция ще искам тест за алергия към определените конци. При последната ми операция, когато имам шевове на доста места освен на ареолота имах проблеми с това.

# 367
Аз се чувствам добре. Днес си позволих 2 цигари на почивки след операцията. Жалко, можех да ги откажа. Не бях пушила 2 дни. И сега 2. И то с дренажите още абе... воля имам да изтрая всичко това, а за цигарите явно нямам..

# 368
Колко време не трябва да се пуши преди и след операцията? И спазвахте ли го това?

# 369
Аз пуших около час преди самата операция. Демек преди да вляза в клиниката ударих една. Два дни след това не пуших. Не ми се и пушеше. Днес изпуших вече 3.

# 370
Аз не пушех от предния ден вечерта в 10ч. Последна глътка вода и цигара. Запалих на третия ден по обяд. И на мен ми мина през ума това, че явно мога, но... ми е слаб ангела. Десетина дни преди операцията леко ги намалих, след това се върнах към обичайното количество около десети ден пак. Абе... келеш 😖

# 371
Аз не съм спирала да пуша, още на първото ставане в банята запазих цигара, бая съм пристрастена 😁😁😁😁😁

# 372
Новооперираните, ще ни покажете ли снимки? Simple Smile

# 373
Разбира се, нека да махнат малко от превръзките, иначе сега мога да ви снимам мумията.

# 374
Как да кача скрита снимка, сега се снимах. Имам много оток, операцията ми беше във вторник, 390цц капковидни ментор и повдигане. Не са ми слагали дренаж, др. Желев в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт