Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 984
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
anne_boleyn,досущ като при мен-и началния старт и крайния резултат.Разликата е,че моите са 335 анатомични,среден профил.Твоите са по-малки и при начален еднакъв старт,с разнични кубици,резултата е един и същ.Аз също бях при Стоянов.
 Ето,защо май трябва да се доверяваме само на лекарската преценка и няма как да добием ясна представа,/няма как дори и бегла,според мен/от снимки на други хора.

# 346
Дават, макар и по относително, аз съм с абсолютно същия старт и вероятно ще съм с Мотива Ергономикс деми 300сс. Мислех, че ще са ми прекалено малко, но от наблюденията си върху снимките започвам да мисля, че ще изглеждат съвсем добре на моята фигура. 171 см / 50 кг.

# 347
Има огромна разлика на допир. Няма как според мен един мъж да не намери разлика.

Не бях писала доста време... Ще кача снимки след втората ми операция при доктор Молов. Тя включваше пак повдигане и намаляне на ареолота. Повдигането тук вече не беше само чрез ареолота. Качвам ви снимка веднага след операцията и след две седмици. Беше с местна упойка. Не хвана веднага едната гърда и ме болеше Sad  Искам да похваля много екипа на доктор Молов в Бургас. Сестрите са уникални. Вече минаха около 7 месеца от втората операция и има разлика във гърдите.
Скрит текст:

Здравейте.
Защо се наложи втора операция, как протече операция под местна упойка и може ли да качите снимка преди нея

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:29 от Tonichka

# 348
  • Germany
Здравейте . Някой може ли да ми обясни какъв е този формогел? Само на мотивата ли го има ? и въобще това друг вид гел ли е или ?

# 349

Аз няма от какво да се засягам , но може би Вие сте се почувствала по-засегната от sunshine. Съжалявам за което.
Относно натрисането на различното ми мнение както казахте..е  меко казано странно . Според Вас всички трябва да сме с еднакво мнение. Съжалявам невъзможно е.
Кофти е когато момичета на които им предстои операция виждат подобни резултати... И си мислят, че това е един естетически издържан бюст. Резултатът на sunshine е задоволителен. Дори мога да кажа, че самата тя е виждала доста снимки с подобни резултати, за да  поиска толкова събрани гърди. И тук е бил моментът доктора да обясни кога е възможна и до колко, тази корекция на разстоянието . И съм убедена, че д-р Молов не и е разяснил до какво усложнение може да доведе. Още повече, че самият той, рекламира подобни резултати и може би ги има за перфектни. Да сте виждали подобни резултати от друг доктор?
Не виждаме, няма и да видим.
Ареолата трябва да лежи на най-високата точка от проекцията на импланта,а не да сочи към подмишниците. И това всеки лекар, различен от Молов го знае и прави.
Както казахте най-важното е sunshine да се харесва, а тя се харесва, и именно заради подобни снимки и коментари като вашия много момичета считат това за нормална визия...
В крайна сметка смисълът на аугментационната мамопластика, не е просто да се сложат 2 топки, които са залепени една за друга...
Съжалявам...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 11:43 от bubanka

# 350

Здравей Anne, първо гърдите ти изглеждат много красиви и големи. Мисля, че ти имаш  малко повече старт от мен което ме кара да се замисля дали 225cc не би бил по добър избор за мен. Може ли да питам ти ли избра размера или д-р Стоянов ти е казал че това ти е максимума? Ох ще ми ракзкажеш ли малко повече за това имаш ли чувствителност, зърната реагират ли на допир. Много ли са твърди все още.. това много ме мъчи как ще се усещат на допир 😓😓

Аз исках много естествен резултат. Докторът ме измери и предложи 2 варианта - 255 и 295. Аз избрах по-малкия. И при мен чуденето беше голямо, но съм доволна, че послушах съвета на доктора. По-големия размер щеше повече да си личи. Колко ти е подгръдната? Обсъди го с него - той ще ти даде прaвилен съвет на база на визията, която целиш. За чувствителността в зърната - тя последна се възвръща. Аз имам още месеци възстановяване, но малко по малко всичко си идва на мястото. За допира също - омекват с времето. Моите едва са започнали да омекват, но има още много. Като мине година, ще се види окончателния резултат. Мога да кажа само, че мъжът ми беше много скептично настроен към всичко изкуствено, а сега не може да се отлепи от новите ми гърди, въпреки че са все още много твърди. Не се притеснявай от това. Със сигурност не се усещат като истински - това просто няма как да стане с който и да е имплант, но ти гарантирам, че ще бъдат оценени.

# 351
В интерес на истината, се запознах от друга група с момиче оперирано от Молов. Няма спор запазена марка му е да събира прекалено много бюста. При някои ги прави слепени, това си е заболяване. Та и момичето не харесваше точно този ефект, но без болка за умиране. Тук имаше случай с тотално слепени и девойката ходеше по консултации да се оправи това слепване от друг доктор. Може би е хубаво да не се прекалява чак толкова в тази насока и да и много девойки имат проблем с голямото разстояние. И все пак гледаме, преценяваме и всеки избира. Може да се обсъди с него да не го прави до крайност при консултация и направен избор за оператор.

# 352
Дами, моля не цитирайте "чаршафи".
Използвайте скрит текст или премахвайте излишното от цитата, за да бъдат удобни и приятни за четене постовете ви.

# 353
Моята операция беше с разрез през зърната и след като минаха напълно за около месец, вече бяха нормално чувствителни.
Долният плюс беше малко изтръпнал 2-3месеца.

# 354
Аз също съм оперирана при др Молов, но си имам достатъчно разстояние. Също в периода на събиране на информация за работата му, си писах с доста момичета и не видях при нито една подобен проблем.

# 355
Чувствителността в зърната е различна явно при всички - при мен са супер чувствителни и бих казала бяха болезнени, а и все още ме наболяват вече 3 седмици след операцията.
Не знам дали защото зърната са се разтегнали ли.. дали материята на сутиена ги протрива.. но моите бяха адски чувствителни и все още са, даже лявото зърно и от водата от душа го усещам болезнено.

# 356
  • Бургас
И моите никога не са губели чувствителност, дори напротив.

# 357
Моята операция беше с разрез през зърната и след като минаха напълно за около месец, вече бяха нормално чувствителни.

Абсолютно същото и при мен. На контролата за първи месец чувствителността се беше върнала, но все още се губи долу. На 75 дни съм.

# 358

Абсолютно същото и при мен. На контролата за първи месец чувствителността се беше върнала, но все още се губи долу. На 75 дни съм.
При кого са ви извършвани операциите, дами?

# 359
Аз съм при доктор Хатър

Общи условия

Активация на акаунт