Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 993
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
Buena Esperanza,

Hola, Niña Simple Smile

Не се усеща къде започва и къде свършва импланта. Само отдолу , където при мен е само кожа и имплант, и то само аз си го усещам май.

Но ако си пристегнеш гърдите с нещо например с хавлия/корсет/шал.., естествените се смачкват. Импланта не може да го смачкаш почти въобще.

# 331
Има огромна разлика на допир. Няма как според мен един мъж да не намери разлика.

Не бях писала доста време... Ще кача снимки след втората ми операция при доктор Молов. Тя включваше пак повдигане и намаляне на ареолота. Повдигането тук вече не беше само чрез ареолота. Качвам ви снимка веднага след операцията и след две седмици. Беше с местна упойка. Не хвана веднага едната гърда и ме болеше Sad  Искам да похваля много екипа на доктор Молов в Бургас. Сестрите са уникални. Вече минаха около 7 месеца от втората операция и има разлика във гърдите.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 19:00 от bubanka

# 332
  • Бургас
Съншайн,
Радвам се за теб , и че писа!
Според мен много добре изглеждат гърдите ти. Спомням си , че май искаше да сложиш и по-големи импланти, но май не си сложила.
Сега доволна ли си, харесваш ли се?

# 333
Съншайн,
Радвам се за теб , и че писа!
Според мен много добре изглеждат гърдите ти. Спомням си , че май искаше да сложиш и по-големи импланти, но май не си сложила.
Сега доволна ли си, харесваш ли се?
Да, доволна съм Simple Smile тези, които се двоумят между два размера бих ги посъветвала да изберат по големият. На този етап не може да съм с по големи импланти. След време може и да си сложа, макар че три операции ми изглеждат доста.

# 334
sunshinne, защо се е наложила втора и първата пак ли при Молов беше. Изглеждат уникално като за повдигане. Гледах коментарите ти, но не видях какво защо.

# 335
Не бях писала доста време... Ще кача снимки след втората ми операция при доктор Молов. Тя включваше пак повдигане и намаляне на ареолота. Повдигането тук вече не беше само чрез ареолота. Качвам ви снимка веднага след операцията и след две седмици. Беше с местна упойка. Не хвана веднага едната гърда и ме болеше Sad  Искам да похваля много екипа на доктор Молов в Бургас. Сестрите са уникални. Вече минаха около 7 месеца от втората операция и има разлика във гърдите.
Не искам да Ви засегна, но нищо естетично не виждам в тези гърди и не говоря за разрезите, а за разстоянието което въобще го няма...
Жалко, че 80%от творенията на доктора изглеждат по този начин. Пак казвам не искам да засягам никого. Лично мое мнение.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 18:57 от bubanka

# 336
Не бях писала доста време... Ще кача снимки след втората ми операция при доктор Молов. Тя включваше пак повдигане и намаляне на ареолота. Повдигането тук вече не беше само чрез ареолота. Качвам ви снимка веднага след операцията и след две седмици. Беше с местна упойка. Не хвана веднага едната гърда и ме болеше Sad  Искам да похваля много екипа на доктор Молов в Бургас. Сестрите са уникални. Вече минаха около 7 месеца от втората операция и има разлика във гърдите.

Вие ли настояхте да нямате никакво разстояние между гърдите или докторът така е решил?

# 337
Скрит текст:

Вие ли настояхте да нямате никакво разстояние между гърдите или докторът така е решил?
Имам разстояние, но не съм искала голямо. Явно не си личи добре от снимките.
На по - горният коментар. Точно това исках Simple Smile не се засягам всеки има различен вкус. Аз не харесвам друга форма или с голямо разстояние.

Скрит текст:
sunshinne, защо се е наложила втора и първата пак ли при Молов беше. Изглеждат уникално като за повдигане. Гледах коментарите ти, но не видях какво защо.
Защото исках да имам точно тази форма. Мисля, че ти преди време ми беше писала, че имплантите ми изглеждат капковидни, а не кръгли. Имах много силна птоза, която с първата операция не се постигна тази кръгла форма.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 19:42 от bubanka

# 338
Моята операция мина вчера. Днес вече съм си вкъщи. Има болка, но се чувствам добре. Повръщах няколко пъти от упойката. Днес вече няма гадене. Дренажите са изключително досадни. Ако всичко е наред утре ще ги махнат, но едва ли като гледам си си оттича доста.

# 339
Скрит текст:
Благодаря на всички, които откликнаха и на моя коментар, ще кача снимка за да покажа малкия си старт, който може би е нулев. Знам, че това са много малко кубици и за това исках да проверя дали по случайност има и друга дама с малки импланти. Това, което обясних на Стоянов беше че искам възможно най естествени и отговарящи на моята фигура. При което той отговори с : “ нека аз да те погледна и след това ти ще кажеш какво искаш , но се радвам че искаш естествено изглеждащи гърди аз от другите не правя” след взимането на мерките каза ,че 255cc ми e максимума или по малък вариант 225cc.. разбира се че аз не искам да се подлагам на такава операция и след това да не виждам разлика. В последната седмица започнах да се замислям повече за това как ще се чувстват на допир колко меки ще бъдат хаха или колко гумени. С нетърпение ще чакам да видя какво мислите. Само ми се искаше тази снимка да бъде видима само за, но не знам как да го направя.

Скрит текст:

Твоите гърди изглеждат тип "лисичи муцунки", което е доста хубава форма. След като ти самата искаш естествен резултат, вероятно затова докторът ти е предложил капковидни импланти, които да подчертаят и запазят естествената форма. Разглеждала съм много снимки "преди и след" и мисля, че при твоят старт и структура кръгли импланти биха стояли като топки, защото горният полюс ще се очертава. По отношение на размера мисля, че д-р Стоянов прави доста добра преценка и трябва да му се довериш. Тук в темата неговите гърди са много красиви и премерени. Simple Smile

# 340
Здравейте дами, за първи път пиша тук , но следя внимателно вашата кореспонденция последните няколко седмици. Тъй като запазих дата за операция на бюста при д-р Илиьо Стоянов. Сега съм пред голяма дилема за размера на имплантите искам да питам тук дали има дами с капковидни импланти малък размер 255cc или 225cc. Това е което доктора предложи след като обясних, че искам възможно най естетично и красиво. Ако има други дами с този размер импланти ще бъда много благодарна да пишат и споделят мнение. Много се притеснявам, че ще бъдат като гумена топка на пипане както се беше изказала една дама тук:(

Аз съм точно с 255сс, анатомични при д-р Стоянов. Много съм доволна. И стартът ми беше горе-долу като твоя. Бях качвала снимки назад в темите. Ако не ги намираш, ми пиши и ще ти пратя.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 22:22 от anne_boleyn

# 341
Здравейте дами, за първи път пиша тук , но следя внимателно вашата кореспонденция последните няколко седмици. Тъй като запазих дата за операция на бюста при д-р Илиьо Стоянов. Сега съм пред голяма дилема за размера на имплантите искам да питам тук дали има дами с капковидни импланти малък размер 255cc или 225cc. Това е което доктора предложи след като обясних, че искам възможно най естетично и красиво. Ако има други дами с този размер импланти ще бъда много благодарна да пишат и споделят мнение. Много се притеснявам, че ще бъдат като гумена топка на пипане както се беше изказала една дама тук:(

Аз съм точно с 255сс, анатомични при д-р Стоянов. Много съм доволна. И стартът ми беше горе-долу като твоя. Бях качвала снимки назад в темите. Ако не ги намираш, ми пиши и ще ти пратя.

Може ли и на мен? Simple Smile

# 342

Направо качвам пак тук.Simple Smile
Снимката след операцията е около 50-ти ден. Все още не е крайният резултат. Преди 2 месеца се оперирах.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 343
Не искам да Ви засегна, но нищо естетично не виждам в тези гърди и не говоря за разрезите, а за разстоянието което въобще го няма...
Жалко, че 80%от творенията на доктора изглеждат по този начин. Пак казвам не искам да засягам никого. Лично мое мнение.

Аз също не искам да ви засегна, но нищо етично не виждам в това изказване. Жената е изтърпяла не малко.. и мъничко съпричастност би била най-удачна. Тя не ви е попитала дали намирате гърдите й за естетични, че да й натрисате различното си мнение.
 Благодарение на такива като вас, оперирани от чувство за деликатност, в темата пишат само 5-6 човека.
Човешката душевност е много крехка...не бива така грубо...винаги има начин да се изкажем и без да нараним...
Sunshine, най-важното е ти да се възприемаш и харесваш. Благодаря ти, че сподели.

# 344

Направо качвам пак тук.Simple Smile
Снимката след операцията е около 50-ти ден. Все още не е крайният резултат. Преди 2 месеца се оперирах.

Скрит текст:
Скрит текст:

Здравей Anne, първо гърдите ти изглеждат много красиви и големи. Мисля, че ти имаш  малко повече старт от мен което ме кара да се замисля дали 225cc не би бил по добър избор за мен. Може ли да питам ти ли избра размера или д-р Стоянов ти е казал че това ти е максимума? Ох ще ми ракзкажеш ли малко повече за това имаш ли чувствителност, зърната реагират ли на допир. Много ли са твърди все още.. това много ме мъчи как ще се усещат на допир 😓😓

Общи условия

Активация на акаунт