Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 006
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
При мен д-р Хатър предложи Motiva round full 425к, тъй като трябва да запълним горен полюс. Явно имат разлика с Ergonomix

# 301
Ххаха,Буена,не само дамите :-0 Не забравяй,че и господата знаят доста добре.
Това не е от особено значение,стиг ада не се мине границата.Но пък е хубаво да се знае.За тов аго написах-няма как,нещо,което е изкуствено да мине за естествено.Това полюшване плавно,тази мекота при естествените гърди просто няма как да се случи Simple Smile
Аз съм си с почти нулев старт,никог асъм нямала комплекси,не съм носила никог асутиени с подплънки,по-скоро си ходех без.Всичките партньори,които съм имала през времето са ме харесвали точно такава,каквато съм.Аз си го отчитам за грешчица,това,че се оперирах,но е минало-свършено.Поне размера да беше по-малък,ама и тов аняма как да оправя вече.
Включвам се от време на време,за да кажа,че има и друга гл.т.и не всички си падат по агресивния вид,който,впрочем май само в по-ориенталско насочениет култури е на мода,все още Simple Smile
И да не звуча като размахваща пръст,'щот не тов ами е идеята,искам д апожелая на всички да им се получи точно това,за което си мечтаят.Кавото и да е Simple Smile

# 302
  • София
Аз също никога не съм била с мъж, който дори и с намек да е пидсказал, че са му проблем никакви те ми гърди, напротив. А пък мъжът ми даже е много против да си увеличава бюста, били ми чудесни така Grinning Но аз си го правя за себе си  само и единствено, искам на мен да ми доставя кеф, пък ако някой му се струват неестествено или имат проблем с гърдите ми, си е техен проблем Joy

# 303
Е,то и аз,заради себе си го направих.Човекът до мен не беше ОК с това,.Ама-парите са си мои,тялото си е мое хахха.Човек,к'вото си направи сам,нали,знаеш Simple Smile
Не става въпрос за това.А за естествеността и колко,всъщност се размива в различните глави Simple Smile

# 304
Здравейте дами, за първи път пиша тук , но следя внимателно вашата кореспонденция последните няколко седмици. Тъй като запазих дата за операция на бюста при д-р Илиьо Стоянов. Сега съм пред голяма дилема за размера на имплантите искам да питам тук дали има дами с капковидни импланти малък размер 255cc или 225cc. Това е което доктора предложи след като обясних, че искам възможно най естетично и красиво. Ако има други дами с този размер импланти ще бъда много благодарна да пишат и споделят мнение. Много се притеснявам, че ще бъдат като гумена топка на пипане както се беше изказала една дама тук:(
Анатомичните импланти изглеждат по-малки от кръглите при еднакви кубици.Това, което ти е предложил Стоянов едва ли ще се забелязва въобще, дори и на голо и не си струва да се подлагаш на всичко това за 250 кубика според мен 🙂

# 305
Ако има старт разбирам избора на малки кубици. Виждали сме тук големи гърди с 275 цц. Повечето обаче сме с начални малки, та и аз за под 300 не бих се подложила на това. Все пак има и рискове.

# 306
Да предположим,че Стоянов я е видял,измерил и има някаквъ понатрупан професионален опит и отработено око

# 307
Важен е старта, защото после може да носи същия сутиен (малко по-изпълнен) 😁😁 В кръга на шегата го казвам 🙂

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:03 от Meli$a

# 308
Добър вечер, дами!
Чета ви от лятото, когато реших да си сложа импланти. Операцията ми мина на 27.10- 365, среден профил, кръгли Нагор (пропуснах ли нещо 😀)
Никой не е писал до сега за моя доктор Шарбел Таук. Още от първата ни среща не съм имала никакви съмнения, че искам той да ме оперира и резултата е точно това, което исках. Имам и повдигане и "прекрояване", като двете ми гърди бяха абсолютно различни. Имам и някаква вродена деформация на гръдния кош и едната гърда освен, че тръгваше от по-високо беше и по-издадена. Общо взето мечтаната пациентка бях 😁
Разреза не е котва, а само вертикален и около зърната (все пак доста са смалени).
Д-р Таук е страхотен естет и човек. Направихме мисля 3 консултации и винаги с търпение и уважение приемаше и отговаряше на въпросите и притесненията ми. А те не бяха малко. Следоперативния период също ми беше много лек. Още в болницата си бях доста подвижна. След като се събудих и ме вдигнаха си измих зъбите и си вързах косата и си бях напълно самостоятелна. На 5ти ден шофирах. А това ми беше най-големия страх. Как ще са първите дни след операцията. Оказаха се неоснователни притеснения.

Не знам ще се справя ли с качване на снимка,  но ще се опитам.

Скрит текст:

Тук съм на месец от операцията. Предполагам още доста ще се променят, но аз ги харесвам от първия ден.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 08:09 от bubanka

# 309
Да, това име не се е появявали тук. Ще е добре, за предстоящите дами да видят негова работа, но снимката не се е качила. Аз чакам с интерес.

# 310
Да, това име не се е появявали тук. Ще е добре, за предстоящите дами да видят негова работа, но снимката не се е качила. Аз чакам с интерес.
Цъкни върху празното поле. Зарежда се.

# 311
Мисля, че успях да кача в предишния коментар

# 312
Мисля, че успях да кача в предишния коментар
Тоничка, много хубави са станали. Честито! Постарал се е доктора!

# 313
Благодаря на всички, които откликнаха и на моя коментар, ще кача снимка за да покажа малкия си старт, който може би е нулев. Знам, че това са много малко кубици и за това исках да проверя дали по случайност има и друга дама с малки импланти. Това, което обясних на Стоянов беше че искам възможно най естествени и отговарящи на моята фигура. При което той отговори с : “ нека аз да те погледна и след това ти ще кажеш какво искаш , но се радвам че искаш естествено изглеждащи гърди аз от другите не правя” след взимането на мерките каза ,че 255cc ми e максимума или по малък вариант 225cc.. разбира се че аз не искам да се подлагам на такава операция и след това да не виждам разлика. В последната седмица започнах да се замислям повече за това как ще се чувстват на допир колко меки ще бъдат хаха или колко гумени. С нетърпение ще чакам да видя какво мислите. Само ми се искаше тази снимка да бъде видима само за, но не знам как да го направя.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 08:10 от bubanka

# 314
Това не е нулев старт. Колко си висока и колко кг си?

Общи условия

Активация на акаунт