Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 015
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
Това не е нулев старт. Колко си висока и колко кг си?

Мисля че трябва да съм около 158см и около 50кг ( 49кг-51кг).. жилава съм както се изрази Стоянов. Винаги съм била силна в ръцете, спортувам от време на време.

# 316
При мен д-р Хатър предложи Motiva round full 425к, тъй като трябва да запълним горен полюс. Явно имат разлика с Ergonomix

Да, имат разлика. Точно балкончето в горния полюс, при ергономичните е по-плавен прехода. Аз съм с такива, можеш да се върнеш назад да видиш на снимките точно какво имам предвид.
Което ме подсеща, че е време още една снимка да си направя...

# 317

Мисля че трябва да съм около 158см и около 50кг ( 49кг-51кг).. жилава съм както се изрази Стоянов. Винаги съм била силна в ръцете, спортувам от време на време.

Старта ти не е нулев и формата на гърдите ти страхотна. Аз от моята камбанария, не бих дори ги оперирала...
Но при всички положения, за този старт и тази височина, 225сс мисля е напълно достатъчно.

Каза че спортуваш активно? Предполагам имплантите ще са кръгли?

# 318
А в болница ВИТА включена ли е храна ? Как е? Иначе знам за чехлички пижамки кърпи са от тях а от мен водички и четка за зъби
аз си носих мои чехли,пижама,кърпа и четки. И храна и вода ти дават там,можв да не взимаш предварително вода. вечерта алед оперяцията ми дадоха крем супа (която не ядох за да не ми се догади,но миришеше много вкусно), а на сутринта филия с масло, конфитюр,пастет, парче филе, кашлавалче и чай

# 319
Скрит текст:

Старта ти не е нулев и формата на гърдите ти страхотна. Аз от моята камбанария, не бих дори ги оперирала...
Но при всички положения, за този старт и тази височина, 225сс мисля е напълно достатъчно.

Каза че спортуваш активно? Предполагам имплантите ще са кръгли?

Не бих казала толкова активно но се опитвам да спортувам и поддържам форма. Каза ми капковидни импланти не кръгли и аз не разбрах защо капковидни. Ще направя още една среща с него, защото има още време до операцията. Много са малки гърдите ми като си вдигна ръцете и нищо не остава от тях😞 голям комплекс от много години хем ми се иска да са малко по големи хем да са меки на пипане 😞Питах Стоянов за това разстояние, което се появява и той каза че няма да имам разстояние в деклотето по скоро разтоянието ще е в долната част на гърдите каквото и да значи това.. според теб 225cc по добре от 255cc? По малките имапланти дали са по естествени на пипане или това няма значение. Благодаря че ми отговори, а ти с какви си?

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 10:31 от bubanka

# 320
nicole19 Няма значение колко са големи имплантите. Така или иначе според мен Мотива не са като гумени топки.  Примерно моите са си добре на пипане, въобще не ме притеснява това и не мисля, че трябва да ти е фактор. На теб гърдите са ти естествено събрани с хубава форма. С подходящ имплант и щом Стоянов ще ги прави, ще запазят формата си и просто ще станат запълнени. Както виждам и това си му обяснила, заради това ти е и предложил анатомични - максимално запазване на формата ти. Естествена преливка, а с този малък кубик ще са си твоите гърди с лек пълнеж. Няма да излизат от торса, събрани и стегнати спортни гърди, отговарящи на стегнатото тяло. Та няма какво да се чудиш слагаи 255, разлика с 20 цц няма.

# 321
Вече са ти казали,но това не е нулев стартА е доста добър старт,затова и кубиците са малко.Стоянов на мен също ми се зарадва,че не търся вулгарна визия..Ако аз имах подобна големина гърди,изобщо нямаше да си причинявам нещо допълнително в тялото си.Това е горе=долу нулев старт."Нула"си е "кота нула"-не в легнало,в изправено положение няма нищо.Хората имат обикновено грешна представа за реалното си състояние

# 322
Вчера мина операцията, пет часа и доста мъки. Днес съм добре, сутринта станах и ходих за кафе. Сега чакам преглед и да ме изпишат.

# 323
  • София
Скрит текст:

Ето това е нулев старт, когато няма никаква гънка.

Bari4elo, какво се е случило та е трябвало толкова време да се оперира? С повдигане и обиране ли си, при кой лекар? Бързо да се оправяш и дано резултатът да ти е напълно удовлетворяващ!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 14:24 от bubanka

# 324
Buena Esperanza,

По повод мекотата на имплантите, аз преди имах толкова големи гърди колкото имам сега с имплантите и мога да кажа абсолютно със сигурност, че разликата на пипане е много голяма.

Имам приятел, които последните години прекара с наистина много различни жени. Той каза, че винаги усеща когато момичето има импланти, защото са много по-твърди, но не е неприятно, въпреки, че естествените са си друго нещо...
ММ също не се оплаква 🙃

# 325
Скрит текст:
nicole19 Няма значение колко са големи имплантите. Така или иначе според мен Мотива не са като гумени топки.  Примерно моите са си добре на пипане, въобще не ме притеснява това и не мисля, че трябва да ти е фактор. На теб гърдите са ти естествено събрани с хубава форма. С подходящ имплант и щом Стоянов ще ги прави, ще запазят формата си и просто ще станат запълнени. Както виждам и това си му обяснила, заради това ти е и предложил анатомични - максимално запазване на формата ти. Естествена преливка, а с този малък кубик ще са си твоите гърди с лек пълнеж. Няма да излизат от торса, събрани и стегнати спортни гърди, отговарящи на стегнатото тяло. Та няма какво да се чудиш слагаи 255, разлика с 20 цц няма.

Много благодаря, много добре обяснено! Само този риск с обръщането на импланта когато са капковидни ме притеснява.

Скрит текст:
Buena Esperanza,

По повод мекотата на имплантите, аз преди имах толкова големи гърди колкото имам сега с имплантите и мога да кажа абсолютно със сигурност, че разликата на пипане е много голяма.

Имам приятел, които последните години прекара с наистина много различни жени. Той каза, че винаги усеща когато момичето има импланти, защото са много по-твърди, но не е неприятно, въпреки, че естествените са си друго нещо...
ММ също не се оплаква 🙃

Holà 🙃
Каква е разликата в допира, просто са твърди или много стегнати? Усеща ли се самият имплант?

Скрит текст:
nicole19 Няма значение колко са големи имплантите. Така или иначе според мен Мотива не са като гумени топки.  Примерно моите са си добре на пипане, въобще не ме притеснява това и не мисля, че трябва да ти е фактор. На теб гърдите са ти естествено събрани с хубава форма. С подходящ имплант и щом Стоянов ще ги прави, ще запазят формата си и просто ще станат запълнени. Както виждам и това си му обяснила, заради това ти е и предложил анатомични - максимално запазване на формата ти. Естествена преливка, а с този малък кубик ще са си твоите гърди с лек пълнеж. Няма да излизат от торса, събрани и стегнати спортни гърди, отговарящи на стегнатото тяло. Та няма какво да се чудиш слагаи 255, разлика с 20 цц няма.

А когато си в легнало положение, гърдата разлива ли се всмисъл попринцип движат ли се по свободно

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 18:59 от bubanka

# 326
Аз днес бях на втора консултация при Христов, измери ме и си поговорих и с Кънев, изглеждат чудесен екип, много готини и предразпошагащи. Много съм щастлива и чакам с нетърпение 11ти януари, тогава сложихме дата за операцията. Последно, спряхме се на Политех 430 сс кръгли гладки Ултра висок профил (или корсе, както питаше мацката по - горе). Размерите на импланта са 11.5 на 5.9см, а моята основа е почти 12см.
Пу пу, този път вече да се случи и да се радвам на придобивките си. Heart Eyes
тъй като вече изтече промоцията при христов за политекс каква цена Ви казаха

# 327
Движат си се свободно. Мисля, че трябва да видиш и пипнеш силиконов бюст на живо. Нямаш ли приятелки, момиче....Иначе моята се разлива и това не ми харесва - като легна пак съм момченце. Ако са добре сложени и точно по мярка е джоба, риска от завъртане е минимален в годините напред. Моята едната е с по-широк джоб и леко се е завъртяла. Има и риплинг или набръчкване, другата си е стегната и няма такива неща.

# 328
Движат си се свободно. Мисля, че трябва да видиш и пипнеш силиконов бюст на живо. Нямаш ли приятелки, момиче....Иначе моята се разлива и това не ми харесва - като легна пак съм момченце. Ако са добре сложени и точно по мярка е джоба, риска от завъртане е минимален в годините напред. Моята едната е с по-широк джоб и леко се е завъртяла. Има и риплинг или набръчкване, другата си е стегната и няма такива неща.

За съжаление нямам приятелка със силиконов бюст.. иначе това би ми дало по ясна преценка:(
Ти с капковидни или кръгли импланти си?

# 329
  • София
Аз днес бях на втора консултация при Христов, измери ме и си поговорих и с Кънев, изглеждат чудесен екип, много готини и предразпошагащи. Много съм щастлива и чакам с нетърпение 11ти януари, тогава сложихме дата за операцията. Последно, спряхме се на Политех 430 сс кръгли гладки Ултра висок профил (или корсе, както питаше мацката по - горе). Размерите на импланта са 11.5 на 5.9см, а моята основа е почти 12см.
Пу пу, този път вече да се случи и да се радвам на придобивките си. Heart Eyes
тъй като вече изтече промоцията при христов за политекс каква цена Ви казаха

Същата си е цената, аз ходих на преглед и заявих операция преди 15ти, 5000лв си е, като даже ми казаха да платя в деня на операцията, сефте чувам без капаро да се работи. Иначе не съм гледала, те може и да са я удължили промоцията в сайта им.

Ели, аз не споря по отношение на мекота та на естествена гърда и такава с имплант, просто казвам, че когато нямаш свои или никога не си имала свои гърди, нямаш избор, или си стоиш без или слагаш имплант, пък мек ли е колкото естествена гърда, така или иначе няма значение, защото това ти е възможността, ако искаш бюст Grinning

Общи условия

Активация на акаунт