Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 046
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, дами. Аз съм се спряла на д-р Хатър. Тя много подробно отговори на въпросите ми, но едно нещо не я попитах. Интересува ме дали, когато гърдите се стиснат, се усеща, че има имплант. И, при навеждане, очертава ли се имплантът? Аз съм чашка А, след дълго кърмене, но нямам увисване. Спрели сме се на motiva ergonomics 275, подгръдната ми е 74.

Да и не точно.
На пипане импланта е много по-твърд от естествената тъкан. Колкото и да се отпуске кожата, стоят много по- неподвижни от естествените гърди. Като се стиснат е като да хванеш детска гумена топка.. не е неприятно, но не е като естествените гърди в никакъв случай.

При навеждане не се очертава импланта, но си се получава малко или повече рифтинг,  мисля при всички.

# 256
Ох, като чета за какви кубици говорите, се плаша. Аз едва ли бих се навила на повече от 250 - 275сс. Малко ми е странно, че масово лекарите в България слагат предимно по много кубици. Не всеки търси драстично уголемяване и това, че дадена жена се оперира, не означава задължително, че трябва да натъпче колкото се може по-големи импланти. Всяка жена цели' различна визия.

FlorentinaFlo, гърдите ти преди операцията са били много красиви. Ако някой може да ми направи ей такива.. Simple Smile

# 257
  • София
Абсолютно съм съгласна, че всяка жена има различна представа и желание как да изглежда. Аз за себе си искам забележим бюст, така или иначе, всички около мен знаят какво ми е положението сега, казала съм на приятели и семейство, няма да се крия и не ме притеснява, че някой ще забележи. Искам на мен да ми е готино. Писнало ми като сложа сутиен да ми е равно отгоре и изведнъж почва ръба на сутиен, да се чудя каква блуза да сложа, че да не ми отзява деколтето и Т. Н Търся хубав обем в горния полюс, а и честно казано, мисля, че даже и с 430 няма да съм някоя бомба, ама въобще. За да станеш такава, трябва да си имала начален добър старт, на нулата като и сложиш толкова, няма да стане кой знае какво. Харесвам на всички ви резултатите, просто искам при мен не толкова естествена визия, колкото и странно да ви звучи.

# 258
  • Бургас
Здравейте, дами. Аз съм се спряла на д-р Хатър. Тя много подробно отговори на въпросите ми, но едно нещо не я попитах. Интересува ме дали, когато гърдите се стиснат, се усеща, че има имплант. И, при навеждане, очертава ли се имплантът? Аз съм чашка А, след дълго кърмене, но нямам увисване. Спрели сме се на motiva ergonomics 275, подгръдната ми е 74.

Навеждала съм се във всички възможни посоки пред голямо огледало. .. при мен не се очертава. При по силно стискане също не се усеща къде започва импланта и къде собствената тъкан. Но това май зависи от това имаш или нямаш естествен материал , даки си слаба или с по женствени форми.Аа и.....тези дефекти са по изразени и различими при надмускулното поставяне. Фактор е и правилния размер имплант.   То май много станаха .. 😁.

Понеже дебатираме естествена визия и големина на импланти при сходни изходящи данни. ... Туй съм аз и се възприемам като естествено изглеждаща след "монтажа" на импланти :

# 259
Ох, като чета за какви кубици говорите, се плаша. Аз едва ли бих се навила на повече от 250 - 275сс. Малко ми е странно, че масово лекарите в България слагат предимно по много кубици. Не всеки търси драстично уголемяване и това, че дадена жена се оперира, не означава задължително, че трябва да натъпче колкото се може по-големи импланти. Всяка жена цели' различна визия.

FlorentinaFlo, гърдите ти преди операцията са били много красиви. Ако някой може да ми направи ей такива.. Simple Smile
Така е. Всяка жена цели различна визия и всяка има своя си представа за красив бюст. Преди раждането и кърменето имах наистина хубави гърди, така че това което остана изобщо не ме удовлетворяваше. От пълно С и дори Д по време на кърменето се стопиха на чашка Б и просто не можех да свикна да се гледам така, затова и сложих по- голям кубик. Освен това съм висока 175 см/ 60 кг и имам широк гръден кош, та мисля че стоят добре, всъщност, с дрехи дори не личат. Може би, ако съм миньонче или съм с нулев старт и аз не бих сложила много😊

# 260
  • София
Z-tina супер си Heart

Това 430, коеот обмислям, реално е същото, което ми предлагаше Георгиев, само че той искаше Ментор, така че не е само Христов, който ме бута към по-голям кубик. Но като се видя с него във вторник, ще сложа пак потника с имплантите, макар и той е доста не достоверен като визия с реалността после.

# 261
  • Пловдив

Да и не точно.
На пипане импланта е много по-твърд от естествената тъкан. Колкото и да се отпуске кожата, стоят много по- неподвижни от естествените гърди. Като се стиснат е като да хванеш детска гумена топка.. не е неприятно, но не е като естествените гърди в никакъв случай.

При навеждане не се очертава импланта, но си се получава малко или повече рифтинг,  мисля при всички.

При мен вече 10 месеца след операцията, гърдите са меки и много приятни на пипане. В изправено положение на пипане, импланта не се усеща. Като съм легнала, има част която се усеща по-твърда, там където е импланта, но не е неприятно. Но ако се наведа, в позиция 45 градуса, се получава т.н риплинг, хич не ми харесва. Не се вижда, но на пипане ясно се усещат вълничките. Не знам защо така се получава. Чела съм, че при много слабо тяло без подкожна мазнина се случва често. Не знам дали е можело да бъде избегнато. Имах много собствени гърди, импланта ми е малък 275СС. Не знам дали с времето ще се оправи. Не е болка за умиране, но не ми харесва.
По отношение на сутиените. Няма такъв кеф, да изхвърлиш всички сутиени с твърда чашка Simple Smile. Сега си пазарувам само дантелени, нямам нужда от нищо повдигащо, и гърдите стоят стегнати и хубави. Усещането е страхотно. Да не говорим, че и без сутиен да съм, гледката пак е хубава Simple Smile. Миналото лято не смеех да ходя без сутиен, защото гърдите бяха още пресни и ги пазех. Идващото лято обаче, нямам никакви колебания Simple Smile
Такива сутиени са ми любими

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 09:36 от mamaden

# 262
  • Бургас
Като нямах гърди сутиени бол.Сега не мога да си намеря сутиени без банел.Размера ми е 80Е.Кажете от къде си купувате.Купих си два с банел и като се фъчкам в къщи с тях са ми много удобни.Кога може да се слага сутиен с банел поне за през деня.От операцията са минали 4 месеца и се чувсвам много добре.

# 263
  • София
На мен сутиените с банели са ми ужасно неудобни, не мога да разбера защо слагат тази тел на повечето модели.
Почти всички сутиени са ми на Триумф, все още ходя със спортни, защото са ми много удобни. Вкъщи също съм постоянно със сутиен, дори и когато спя.
Когато бях с малки гърди, нямах търпение да се прибера и да махна сутиена, сега дори и не си го помислям.

# 264
Като нямах гърди сутиени бол.Сега не мога да си намеря сутиени без банел.Размера ми е 80Е.Кажете от къде си купувате.Купих си два с банел и като се фъчкам в къщи с тях са ми много удобни.Кога може да се слага сутиен с банел поне за през деня.От операцията са минали 4 месеца и се чувсвам много добре.

Етам Simple Smile

# 265
  • София
Здравейте, някой скоро запазвал ли е час за консултация при д- р Стоянов? Ако да - кога са най-ранните свободни часове?

За консултация, не знам, но аз аз бях на консултация в началото на декември и свободни дати за операция има чак през април.

# 266
Момичета, в Уни Хоспитал включена ли е храна за престоя и хубава ли е тя? В смисъл, да си нося ли сандвичи примерно, че никак не търпя на глад хахаха

# 267
Момичета, в Уни Хоспитал включена ли е храна за престоя и хубава ли е тя? В смисъл, да си нося ли сандвичи примерно, че никак не търпя на глад хахаха

..хич няма да ти е до храна, но може да си вземеш нещо сухо, защото от упойката ще ти е гадно да ядеш сандвичи.

# 268
  • София
Да, включена е и е доста прилична. Носи си прибори, както и малки бутилки минерална вода.

# 269
А в болница ВИТА включена ли е храна ? Как е? Иначе знам за чехлички пижамки кърпи са от тях а от мен водички и четка за зъби

Общи условия

Активация на акаунт