Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 762
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм за корекция на едното зърно,но каза ,че няколко месеца след операцията е редно се направи,за да се види какъв ще е резултатът след нея.Още не съм се наканила,но по-натам във времето ще я направя.Прави се с местна упойка.

# 541
Здравейте, имам импланти на Eurosilicone поставени преди 14г. Искам да ги махна и съм се спряла на д-р Романски, заради многото добри отзиви, но не намирам снимки с работата му. Всякаква информация ще ми е от полза. Не намерих отделна тема за жени, които са ги отстранили. Благодаря! Simple Smile

# 542
Няма такива тема тук. Намерете страницата Без(опасна) красота в фейсбук. Там създателка та на групата е махнала импланти именно при Романски. Може да ви изпрати снимки. А вие защо искате тотално да ги махнете. Ако го правите е хубаво да се махне и капсулата,  която се образува около тъканите. Но той Романски ги прави добре тези неща доколкото разбрах.

# 543
[b[/b]
Аз съм за корекция на едното зърно,но каза ,че няколко месеца след операцията е редно се направи,за да се види какъв ще е резултатът след нея.Още не съм се наканила,но по-натам във времето ще я направя.Прави се с местна упойка.
А имаш ли поставени импланти вече?

# 544
Сега като сме започнали да коментираме зърната, искам да попитам вече оперираните-
След операцията зърната постоянно ли си стоят щръкнали, че май бяха чела, че щръквали за постоянно, защото се опъвала много кожата отвътре 🤔
А дали наистина е вярно? Споделете момичета 😊

И честити нови придобивки, Дармичка 🤗 Със гордост да си ги носиш и бързо да се възстановиш 😊
Ще чакаме снимки после 🙂

# 545
Сега като сме започнали да коментираме зърната, искам да попитам вече оперираните-
След операцията зърната постоянно ли си стоят щръкнали, че май бяха чела, че щръквали за постоянно, защото се опъвала много кожата отвътре 🤔
А дали наистина е вярно? Споделете момичета 😊

И честити нови придобивки, Дармичка 🤗 Със гордост да си ги носиш и бързо да се възстановиш 😊
Ще чакаме снимки после 🙂

Моите личат и през потник с тънък сутиен отдолу. Надявам се да се оправи това, защото много мразя да ми прозират зърната. Забравих да питам доктора.

# 546
Цитат на: anne_boleyn link=topic=1272988.msg42144835#msg42144835

Моите личат и през потник с тънък сутиен отдолу. Надявам се да се оправи това, защото много мразя да ми прозират зърната. Забравих да питам доктора.

След операцията ли станаха така?

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 10:13 от bubanka

# 547
След операцията ли станаха така?

Да. 3 месеца са минали и виждам, че бавно се нормализират. В началото бяха още по-твърди. Дано да си станат като преди.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 10:13 от bubanka

# 548
Една колежка ми каза, че нейните са и останали така (минали са 5г. от операцията и)
Но нея това не я притеснява, даже било по-секси така и през сутиена не си личало.

# 549
Няма такива тема тук. Намерете страницата Без(опасна) красота в фейсбук. Там създателка та на групата е махнала импланти именно при Романски. Може да ви изпрати снимки. А вие защо искате тотално да ги махнете. Ако го правите е хубаво да се махне и капсулата,  която се образува около тъканите. Но той Романски ги прави добре тези неща доколкото разбрах.
Първо защото са вече на 14г., а от скоро попаднах на информация какво могат да причинят, а от както родих 2рото си дете чувствам че нещо не е наред с тялото ми. Имам силно сърцебиене, често се чувствам уморена. Ходих на кардиолог и ендокринолог, за сега нищо не ми откриват. Мислих да ги сменя с други, но след прочетеното за BII, реших че е по-добре да се разделя с тях за винаги.
Благодаря за информацията, ще пиша и там. ❤

# 550
Тези симптоми могат да са от всичко, дори и вит. Б12 ако е дефецитен. Отиде и на мамолог, може да ви стане по ясна картинката.

# 551
  • София
И аз мисля, че за вашите симптоми има 100 причини и 101вата трябва да търсите в имплантите. Хормони на щитовидна жлеза, ТАТ, МАТ, проклактин, репродуктивни хормони (не знам на колко сте, може да сте в пременопауза, тя обикновено точно така почва ), б12, както е казала Петя над мен и мноооого други възможни причини.

Искам да питам миналите вече операция, какви обезболяващи ви изписаха за домашно ползване и кога шофирахте? Живи и здрави да мине всичко, ще трябва бързо да се стегна и искам да знам как.  нямам проблем да спазвам правилото за вдигане на тежко, също и да не спортува, защото никога не съм и без това Grin Но към шофирането ще трябва доста бързо да се върна.

# 552
Аз не помня вече за обезболяващите, ако съм пила то ще е било ден, два, но за шофирането беше кофти. Ако си автомати няма да имаш проблем, но ми беше трудно с вкарването на някои скорости, започнах да шофирам около 20тия ден

# 553
На мен ми изписаха дексофен и течен аналгин, но ги пих само първата вечер вкъщи. Болката не е толкова силна, при мен по- скоро се усещаше като скованост и тежест. Ако колата е с ръчни скорости, мисля че поне седмица е добре да не шофираш.

# 554
На мен само някакво обезболяващо вечерта след операцията ми дадоха,след това за вкъщи си бях подготвила Оки и Аулин,но въобще не стигнах до тях,болката наистина не е чак толкова силна.За шофирането аз не можах 20-25 дни да местя скоростите,много ме болеше.

Общи условия

Активация на акаунт