Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 658
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета,
Тъй като си купих само един ситиен от клиниката, а искам да си купя още. Прочетох от тук за Triumph Triaction, бихте ли ми казали, кой е най подходящ с оглед на това, че ми е 6 ден. Дали този става?

Да, точно такъв. На мен още в болницата ми го сложиха.

# 91
  • София
Да, подходящ е и е много удобен.

# 92
Здравейте, момичета,
Тъй като си купих само един ситиен от клиниката, а искам да си купя още. Прочетох от тук за Triumph Triaction, бихте ли ми казали, кой е най подходящ с оглед на това, че ми е 6 ден. Дали този става?

Да, перфектен е. И от опит казвам е много удобен!

# 93
А дали размерите са еднакви между Липоеластик и Триумфа? на моя липоеластик видях, че пише на гърба 75 C, дали ако поръчам и аз триекшъна ще е ок същия размер?

# 94
Здравейте дами. Предстои ми консултация при Др Христо Христос ВИТА за мамопластика. Колебая се между ментор и политекс. Преди това бях при Пеев. Изобщо не ми даде никакъв конкретен нито модел ,нито форма, нито кубици. Чудя се и при кънев да отида. Имате ли инфо за цени при Христов?

# 95
А дали размерите са еднакви между Липоеластик и Триумфа? на моя липоеластик видях, че пише на гърба 75 C, дали ако поръчам и аз триекшъна ще е ок същия размер?
Да, аз пробвах по големия 80, но си паднах по добре с 75С. Такова си и нося. Аз обаче си мисля че не е твърде пристягащ този сутиен. 2 год от операцията още си спя с него. Иначе ги усещам как се разливат насам натам, особенно на една страна като спя.

# 96
Да, аз пробвах по големия 80, но си паднах по добре с 75С. Такова си и нося. Аз обаче си мисля че не е твърде пристягащ този сутиен. 2 год от операцията още си спя с него. Иначе ги усещам как се разливат насам натам, особенно на една страна като спя.

Мерси, Петя!
Ами аз рових и за липоеластик да си поръчам. Но не намирам точно същия модел като моя, а и има само по един размер и то все големи🤷♀
Скрит текст:
Скрит текст:

# 97
Здравейте дами. Предстои ми консултация при Др Христо Христос ВИТА за мамопластика. Колебая се между ментор и политекс. Преди това бях при Пеев. Изобщо не ми даде никакъв конкретен нито модел ,нито форма, нито кубици. Чудя се и при кънев да отида. Имате ли инфо за цени при Христов?
В момента има промоция за политех при Христов 5000лв. Иначе аз съм впечатлена от консултацията с Кънев. Показа ми всевъзможни импланти ☺️

# 98
  • София
Моето колебание също е между Политех и Ментор, първоначално беше заради промоцията при Христов, но вече не знам дали не е по-добре за мен да са Политех,защото са по -меки , а аз имам изкривяване на гръдния кош и дясната страна ми е леко по-изпъкнала, това би туширало нещата. И двете марки са стари,доста доказани във времето и наистина се чудя. А промоцията е до 15.12 и нямам много време.

# 99
Моето колебание също е между Политех и Ментор, първоначално беше заради промоцията при Христов, но вече не знам дали не е по-добре за мен да са Политех,защото са по -меки , а аз имам изкривяване на гръдния кош и дясната страна ми е леко по-изпъкнала, това би туширало нещата. И двете марки са стари,доста доказани във времето и наистина се чудя. А промоцията е до 15.12 и нямам много време.
Обсъдете го с хирурга, а относно разликата в цената с кръгли ментор тя е 3000евро

# 100
Същия Триумф и аз взех след изписването. Малко по-късно и още два модела на Триекшън - кардио и фри моушън. Няма такова удобство и с трите! А размера ми е същия като на Липоеластик

# 101
За Политекс и за Христов има назад мнения, четете Simple Smile много от оперираните спират да пишат след операцията. 99% от въпросите имат отговори назад.

# 102
  • София
Обсъдете го с хирурга, а относно разликата в цената с кръгли ментор тя е 3000евро

Аз вече с 5 пластични хирурга съм се консултирала, но все пак решението е мое и затова се чудя. Интересното е, че за далеч по-сложна и опасна операция като абдоминопластиката се доверих на първия хирург, а сега голямо чудене пада.

Ето ми корема преди и след, бях обещала, макар да е офтопик Grinning

8 месеца след операцията. Продължават постоянно да стават все по - бледи белезите, но ще видим. И вече ми е плосък корема, стегнат си стои, коеот ми беше по-важно от кожата.

# 103
Buena Esperanza,

Браво. Супер резултат!
Белена ще ти избледнее още мнооого, но сигурно ще мине повечко време, все пак си е голямо рязане.

Малко ме озавачава едно нещо.. на първата снимка имаш бенчица над пъпа. На втората изглежда под. Толкова ли е опъвано или е някаква оптична измама 😯😯😯

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 06:56 от Eli..........

# 104
Buena Esperanza, страхотен резултат!  За избирането те разбирам напълно. Аз отмених операция, поради несигурност в хирурга. При консултация с втори хирург разбрах какво имат предвид дамите, като кажат ,,усетих, че моя доктор", въпреки че тези думи ми звучаха несериозно. Пожелавам ти да намериш ,,твоя доктор" и да си доволна от избора 🤗

Общи условия

Активация на акаунт