Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 669
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Минаха 50 дни от операцията и днес бях на контролен преглед. За който се интересуваше от масажите при д-р Стоянов - в момента няма такива, защото жената, която ги прави е болна. Докторът ми показа как сама да си правя масажи или някой друг да ми ги прави. Обхваща се имплантът с едната ръка отдолу, с другата отгоре и се върти като се измества само по няколко милиметра. Най-добре е сутрин като се събуди човек по 2-3 минути, всеки ден в продължение на месец.
 Прилагам и снимка вече с много по-малък оток. Доста поомекнаха.

Скрит текст:

# 106
  • София
Ели, не е оптическа измама, същата бенка е, и е надолу с близо 5 пръста😁
А даже е можело още да свлече...

Зори, така е, да, трябва да усетиш човека.

Благодаря ви!

# 107
Минаха 50 дни от операцията и днес бях на контролен преглед. За който се интересуваше от масажите при д-р Стоянов - в момента няма такива, защото жената, която ги прави е болна. Докторът ми показа как сама да си правя масажи или някой друг да ми ги прави. Обхваща се имплантът с едната ръка отдолу, с другата отгоре и се върти като се измества само по няколко милиметра. Най-добре е сутрин като се събуди човек по 2-3 минути, всеки ден в продължение на месец.

Скрит текст:
Поздравления 🤗
Страхотно изглеждат! Анатомични ли са и колко сс? 🙂

# 108
Момичета, откакто си оперирах бюста, всъщност си беше нож с две остриета. Вече минаха пет месеца и половина и още ме е страх да ги "дам" на мъжо 😁 Аз съм без импланти, но все пак вътрешните шевове по-бавно се разграждат. Като цяло все си представям как се късат. Ужас. Вместо да им се радвам. Не свалям сутиена почти изобщо. Има ли и други параноици като мен 😁

# 109

Скрит текст:
Поздравления 🤗
Страхотно изглеждат! Анатомични ли са и колко сс? 🙂

Благодаря ти! 255сс, анатомични Ментор. Simple Smile

Забравих да попитам нещо. От оперираните при д-р Стоянов някой ходил ли е да му заличават белезите с лазер при него, защото ми предложи, а забравих да попитам каква е цената и какъв им е лазерът. При моя дерматолог има много хубав лазер и вече съм била на процедури за друг белег - исках да сравня.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:33 от anne_boleyn

# 110
Забравих да попитам. От оперираните при д-р Стоянов някой ходил ли е да му заличават белезите с лазер при него, защото ми предложи, а забравих да попитам каква е цената и какъв им е лазерът. При моя дерматолог има много хубав лазер и вече съм била на процедури за друг белег - исках да сравня.
Ходи си където ти е кеф.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 18:18 от bubanka

# 111

Що за отговор е това?!  Задала съм конкретни въпроси.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 18:19 от bubanka

# 112
Daninka7, има, има Grinning месеци наред не позволявах на мъжо да пипа, че веднага си представях как се изважда импланта от джоба, а мрежите се късат... Вече година по късно здраво мачкане и никакви притеснения.. ще мине и този период Blush

# 113
И мен ме беше страх да не се обърнат имплантите, защото са анатомични, но малко по-малко минава този страх.

# 114
Ами аз рових и за липоеластик да си поръчам. Но не намирам точно същия модел като моя, а и има само по един размер и то все големи🤷♀
Скрит текст:
Скрит текст:
Липоеластик точно този вариант е супер.Аз имам от тях и този като вашия.Имам чувството,че от тях гърдите ми имат една идея по-малко разстояние помежду си и са много удобни,а в същото време фиксират гърдите супер

# 115
Daninka7, има, има Grinning месеци наред не позволявах на мъжо да пипа, че веднага си представях как се изважда импланта от джоба, а мрежите се късат... Вече година по късно здраво мачкане и никакви притеснения.. ще мине и този период Blush
А реално, самите шевове отвътре заздравели ли са чрез образуваната съединителна тъкан за този период? Външно белезите са ми зарастнали напълно. Импланти нямам да ги мисля, мисля само за вътрешните шевове 😁

# 116
Що за отговор е това?!  Задала съм конкретни въпроси.
Имам предвид да не се чувстваш длъжна към предложението на Стоянов, защото те е оперира. Щом си доволна от мястото където по принцип ходиш заложи на сигурното.

# 117
Имам предвид да не се чувстваш длъжна към предложението на Стоянов, защото те е оперира. Щом си доволна от мястото където по принцип ходиш заложи на сигурното.

Не се чувствам изобщо длъжна. Искам да знам цените и вида лазер - за останалото мога и сама да преценя, благодаря.Wink

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 18:20 от bubanka

# 118
Една позната ми ги показва след лазер при него, да ти кажа и тя не беше кой знае колко въодушевена от резултата. Но все пак си имаше бледа чертичка. Мисля и без лазер щяха да са й горе долу на това ниво. Иначе сигурно е от клиниката на декнова, нали са заедно. Виж какъв използват в сайта им.

# 119
Една позната ми ги показва след лазер при него, да ти кажа и тя не беше кой знае колко въодушевена от резултата. Но все пак си имаше бледа чертичка. Мисля и без лазер щяха да са й горе долу на това ниво. Иначе сигурно е от клиниката на декнова, нали са заедно. Виж какъв използват в сайта им.

По принцип от една процедура не става нищо с какъвто и да е лазер. Трябват минимум три, за да има видим ефект. Лазерът не може да заличи белег - просто го заглажда.

Общи условия

Активация на акаунт