Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 929
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
  • София, Надежда
Здравейте! Днес мина консултацията ми при доктор Кънев. Много мил, показва ми импланти, с които видях как бих изглеждала. Обясни ми, че евентуално ще получа гънка под гърдата след поставянето на имплант, което доста ме притесни. При някой получавала ли се е такава гънка? Бихте ли ме насочили към друг доктор за второ мнение Flowers Cherry Blossom

# 406
Здравейте! Днес мина консултацията ми при доктор Кънев. Много мил, показва ми импланти, с които видях как бих изглеждала. Обясни ми, че евентуално ще получа гънка под гърдата след поставянето на имплант, което доста ме притесни. При някой получавала ли се е такава гънка? Бихте ли ме насочили към друг доктор за второ мнение Flowers Cherry Blossom

Гери, аз също бях на консултация при д-р Кънев. Но той ми обясняваше как гърдите ми ще излизат настрани от гръдния кош, което на мен хич не ми допадна като визия, а и искаше да ми сложи много големи кубици. За последно мнение отидох при д-р Хатър, която ме увери, че може да постигне желаната от мен визия, доверих й се и така и стана, сега съм много доволна. Първо бях при Молов, но той не ми вдъхна доверие хич.

# 407
Препоръчайте марка  сутиен. Ако може с предно закопчаване да ги посъбере малко.

Аз си взех 3 модела от Декатлон и мога да кажа, че този е един от най-удобните, които нося след операцията.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 23:35 от Tonichka

# 408
Ако имате много малко разстояние от зърното до гънката е възможно да се получи това.
Имаше една друга дама също оперирана при Кънев, която може би ще се включи да обясни по-обстойно за тази гънка.Моят съвет е да направите консултация и с друг хирург.
Вие с какъв старт сте?

# 409
Благодаря, Тони!
Аз вече съм без дренчета и съм като нова.

# 410
  • София, Надежда
Ако имате много малко разстояние от зърното до гънката е възможно да се получи това.
Имаше една друга дама също оперирана при Кънев, която може би ще се включи да обясни по-обстойно за тази гънка.Моят съвет е да направите консултация и с друг хирург.
Вие с какъв старт сте?
Мисля, че точно това ми обясни. Отделно имам тубуларни гърди и почти никаква мазнина. Стартът ми е почти нулев, нооо явно кофти нулев Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
Момичета, и аз искам да си поръчам Липоеластик за след операцията, според вас какъв размер да взема на подгръдната обиколка 74 и 430 кубика, които ще слагам? 75 С или? Благодаря!

Buena, аз съм 75 С с 375 сс, та според мен ти си за Д, но мое мнение де🤷♀
И аз съм със 75 подгръдна и с 355сс и сутиена ми е 75С ...

# 412
Аз днес съм се притеснила. Вчера усещах и двата импланта нормално. Движеха де като ги събирах или като мърдах на някъде. Днес обече имам чувството, че левия не помръдва. Като захванат ми стои. Не е подвижен като десния

# 413
Момичета, и аз искам да си поръчам Липоеластик за след операцията, според вас какъв размер да взема на подгръдната обиколка 74 и 430 кубика, които ще слагам? 75 С или? Благодаря!

75D

# 414
  • Бургас
Дамата с подобен проблем , наречен "гънка" е Pinky. Ако не се включи ,потърси я в предните теми - беше пускала много много подробно описание на своя случай + снимки. Нещо ми се върти за времето през лятото, когато се случиха при нея нещата.

# 415
Да, Пинки писа и в миналата тема по въпроса. Операцията й май беше края на май месец... някъде след пролетния локдаун беше. Потърси назад, струва си!

# 416
Отиди на консултация при друг хирург и ако ти каже отново същото се замисли, защото крайния резултат може да не отговаря на критерия ти за мечтан бюст.
Бях чела, че Генов предлага при тубуларни гърди операцията да се извърши на 2 етапа- на 1вия се поставят експандери, които да разширят кожата и след няколко месеца ги маха и поставя импланта. Така, че има варианти, не се притеснявай 🙂
Ако е удобно, може да качиш снимка на старта си, да добием представа за какво иде реч.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 00:49 от Meli$a

# 417
Здравейте, мнения за доц.Романски имам час на 8.Януари при него за консулатция

# 418
Как перете и сушите липоеластикач? Пускате ли го в сушилня?

# 419
Всички - и Липоеластика, и Триумфите - ги пера на ръка. След душа.

Общи условия

Активация на акаунт