Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 901
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! доста се забавих със снимките... операцията ми беше на 04.12. при др Кънев, сложи 350 анатомични Политекс. Ще пусна снимка преди операцията и две 20 дни след нея. Да споделя,че съм много доволна от реузлтата! Исках да изглеждат максимално естествено и смятам,че е така Blush
Изключително естествено изглеждащи гърди са се получили.Дано не ви малеят само след време.Страхотни са.
Честитоооо 🤗

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:05 от bubanka

# 436
Палечка и моите изглеждат подобно на твоите и съм със същите импланти и цц. Обаче в началото моите бяха доста по-стегнати. Доста се отпускат с времето, а твоите са си легнали много за този кратък период.
носи ли ластична лента върху сутиена и колко време? мисля,че от нея доста си легнаха така. даже имаше момент,в който се чудих дали няма да ги смачка много и исках да я сваля,но докрота каза 3-4 седмици задължително денонощно.

# 437
Здравейте, момичета. Чета ви от известно времв и се надъхвам. Родих преди 6 месеца и качването и свалянето на килограми не ми се отрази хич добре. Аз съм с голям бюст, обаче доста увисна и като цяло не ми харесва. За лекари и препоръки няма да ви питам сега, ще чета старите теми и ще събирам впечатления. Е, разбира се приемам препоръки за София. Всъщност исках да ви попитам има ли такива от вас, на които само поставянето на импланти е решило проблема? Или ще ми трябва и повдигане? Също така да ми кажете за намаляване на ареолите. Колко ще оскъпи цялото нещо? Лекар, от който сте доволни? Благодаря!

# 438
  • София
Pale4ka,. да са ти честити,наистина изглеждат много естествено и слегнали,което според мен се дължи на факта, че на твоя старт максимумът като сс е бил доста по-голям от сложеното. Съ здраве да си ги носиш.

# 439
Здравейте! доста се забавих със снимките... операцията ми беше на 04.12. при др Кънев, сложи 350 анатомични Политекс. Ще пусна снимка преди операцията и две 20 дни след нея. Да споделя,че съм много доволна от реузлтата! Исках да изглеждат максимално естествено и смятам,че е така Blush
Скрит текст:

Страхотни,естествени гърди,със здраве...

# 440
Скрит текст:

харесват ми като естественни седят имам въпрос с повдигане и имплант ли сте или само имплант

# 441
Palechka,
Честити придобивки!
Наистина изглеждат много естествено!
Да им се радваш и пъчиш със здраве! ❤

Това със слягането и при кръглите ли се получава?
Аз моите не искам да слягат хаха Едната (лявата) ми е леееко по-улегнала сякаш и изглежда една идея по-малка, може и да си втълпявам или да се дължи на кривия ми гръден кош, за което ме предупреди Стоянов, но искам да си седят кръгли, вече почнах да мисля не трябваше ли да сложа ментор да седят по-кръгли 🤣🤦♀
Луда работа!

# 442

Аз си мислех, че вече никой не слага надмуслулно..
Д-р Стоян Михайлов също поставя надмускулно. В сайта му има доста информация защо практикува този метод. Питала съм и Естетика на един лайв, също казаха,че слагат и над мускула. Като цяло е подходящо за жени с достатъчно голяма жлеза. Бях се насочила към д-р Михайлов,защото е оперирал моя приятелка преди повече от 10 години и гърдите не са се променили изобщо, даже роди второ дете с имплантите. Аз се интересувам от корекция на естествено голям бюст, доста изпразнен в горната част. Но при мен той препоръча операцията да е само с имплант, без повдигане, което ще доведе до +1 размер, а това не ме устройва. Сега нося 75д. При приятелката ми има и обиране около зърното, на мен не ми даде този вариант. Също се бях насочила към Романски, но като чета как се е държал, може и да пропусна на този етап.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 19:39 от Nabella

# 443
харесват ми като естественни седят имам въпрос с повдигане и имплант ли сте или само имплант
[/quote]

само импланти,нямам повдигане

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 08:06 от pale4ka_90

# 444
Скрит текст:

Резултатът е прекрасен. Честито!
Чудя се, пробовала ли си обикновен сутиен вече?
При мен старта беше една идея повече, имплантите една идея по-малко, останалото е същото Simple Smile

# 445

При мен старта беше една идея повече, имплантите една идея по-малко, останалото е същото Simple Smile
все още не съм пробвала обикновен. един два пъти слагах един на триумф,които носих когато бях бременна. Със мека чашка (триъгълна форма по-скоро) без банел и е ок,но не смея да остана с него за повече от 30 мин

# 446
Pale4ka изглеждат супер за толкова кратко време. Моите в началото също изглеждаха сякаш сплескани и надолу, но около 3тия месец придобиха по-добра форма. Окончателно се оформиха около 5тия месец (анатомични Кънев). Мен обаче точно липсата на обем отгоре много ме дразни.
Нормален сутиен без банели май чак след 3-6м особено за анатомичните си е опасно да не се завъртят, та аз само за кратко слагах едни без банели на Триумф. Сега 8ми месец странно, но се върнах към медицинския от Ива и ми е най-удобен, а от спортните на Триумф имам болка в лявата гърда, тях ги носих без проблем до преди месец и половина.

# 447

все още не съм пробвала обикновен. един два пъти слагах един на триумф,които носих когато бях бременна. Със мека чашка (триъгълна форма по-скоро) без банел и е ок,но не смея да остана с него за повече от 30 мин

Да да, рано ти е. Аз не заради банелите, а се чудех кой ти е размера.

# 448
  • Пловдив
Скрит текст:

Страхотни са се получили гърдите!

# 449
Здравейте,момичета!След две раждания и кърмене общо две години,бюста ми увисна.Освен това имам и импланти сложени преди 13год.,като десния имплант е пукнат според ехографското изследване.Бихте ли ми препоръчали хирург,който се справя отлично в повдигане и смяна на импланти.Запазила съм си час за доц.Романски,но искам още няколко мнения.При повдигане винаги ли се прави разрез котва?Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт