Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 788
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
Здравей  BillyM . И на мен ми дадоха дата за преглед чак през април Sad  Доктора бил много натоварен . Не ми се мисли след прегледа кога ще е датата за самата операция .

Момичета ,има ли някоя от вас с гръбначно изкривяване ? Изчетох всичко но не попаднах на такъв случай. Много моля някоя дама ако има същия проблем да сподели дали повлиява на крайния резултат . Много съм притеснена след операцията да не се получи ефекта да е дефект Sad Първата ми консултация беше при д-р Молов той даже не го отбеляза като проблем което много ме зарадва но  след това реших да се консултирам и с д-р Янков според който трябва много да се внимава в моя случай тъй като от гръбначното изкривяване ми е изкривен целия гръден кош съответно и позицията на гърдите . Поради тази причина реших да се срещна и с д-р Стоянов  като доктор с повече опит . Нямам търпение да чуя и неговата гледна точка по моя случай .

Аз съм с такъв проблем.
Романски не го отчете,но Хатър - да.
Не знам при теб какво е изкривяването,при мен едното рамо стои по-високо от другото,което директно си бие на асиметрия .Опитвам да го коригирам,когато се сетя. Сколиоза,не знам в каква степен.
Изключително силна болка в гръбнака имах постоперативно,нетърпима.Не усещах болка в гръдния кош ,по-скоро в гърба.Отшумя постепенно след раздвижването,но беше непоносима.
С еднакви импланти съм - Мотива Ергономикс 375 сс и почти нулев старт.
Нямам абсолютно никакъв проблем да спя на една страна още от втория ден,но по гръб изпитвам болка при по-продължително лежане.

Имам въпрос - какво ви е изписано против отоците? Правите ли някакви леки масажи с крем против отоци и възпаление  още през първите дни ?

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 12:27 от menarini

# 616
  • София
Аз съм със сколиоза и кифоза, лека степен и на двете. След като ме замери ,д-р Христов каза,че няма да има проблем и не се налагат различни импланти,въпреки,че дясната ми страна е по-изпъкнала.

# 617
И аз имам изкривяване, едното ми рамо е по-високо, а също и от едната страна ребрата са ми по-изпъкнали. С еднакви импланти съм, но при снимане, ако рамото ми е нагоре, д-р Хатър казва, че се забелязва асиметрия и се опитвам да коригирам стойката, но....

# 618
Аз нямам проблем с гръбнака, а със стабилността на една едната лопатка, заради което едната ми страна заедно с рамото виси. Кънев и Молов не го отразиха, но д-р Хатър да, при нея се оперирах. 400сс, еднакви импланти, работя с кинезитерапевт за проблема с лопатката и има огромен прогрес, както и болките ми изчезнаха. След операцията моите болки също бяха в гърба повече. Сега 6 месеца по-късно нямам никакви болки, даже спя по корем, както преди.
 Но започнах още преди операцията. При Габриела Субашка ходя за този проблем. Посетих доста лекари, но само тя успя да ми направи правилна диагноза и да третира с резултат изкривяването.

# 619
При мен едната лопатка също виси. Но проблемът е в гръбнака. Също мисля да започна терапия, но на малко по-късен етап.Изкривяването прогресира и  вече е наложително.

# 620
  • София
Мерси още веднъж, момичета Heart Ще пусна снимки сигурно в понеделник като ми сменят превръзката. Днес се прибрах в къщи, с колата Grin Карах на втора, без никакво напрежение, ма си се прибрах, въобще не знам защо отидох с нея в болницата, вместо с такси, акъл.
Вечер много силно почват да ме стягат, като в менгеме, търпимо е, но е приятен хич тоя спазъм.

# 621
Добър вечер момичета 😊
Доста от темичките изчетох и разгледах снимки от резултатите на докторите.Прркрасни сте всички с новите придобивки 😍
Та аз се спрях на д-р Стоянов 😁
Звъннах да запазя час за консултация  която ще е чак април 😟 доста далечко ми се струва ,та исках да попитам дали има някоя друга дама ,която е решила да направи при него консултация и наистина ли толкова далечни дати дават ?🥺

Здравейте . Аз също чаках три месеца за часа за консултация. Ужасно гадно,но ...😊 и сега три месеца трябваше да чакам датата за операция 😊 така че,не сте само вие 😉заредете се с търпение,сега ше мине времето

# 622
  • Пловдив
Мерси още веднъж, момичета Heart Ще пусна снимки сигурно в понеделник като ми сменят превръзката. Днес се прибрах в къщи, с колата Grin Карах на втора, без никакво напрежение, ма си се прибрах, въобще не знам защо отидох с нея в болницата, вместо с такси, акъл.
Вечер много силно почват да ме стягат, като в менгеме, търпимо е, но е приятен хич тоя спазъм.
И аз имам спомени, че вечер бях така. Точно силно стягане, не болка. Отдавах го на преумора от деня, наложи се бързо да се върна към работата си, която е свързана с доста движение. Но премина бързо този дискомфорт, или аз спрях да му обръщам внимание Simple Smile.

# 623
Някой друг имал ли е доста подут корем след операцията? Много ми е некомфортно, кога спада и има ли начин да забързам процеса? 🥺

# 624
Някой друг имал ли е доста подут корем след операцията? Много ми е некомфортно, кога спада и има ли начин да забързам процеса? 🥺
Почти всички сме го имали,трае около 7-10 дни,пий повече вода,за да се изчистиш по-бързо от упойката.Много е неприятно,но е нормална реакция.

# 625
  • София
И моят корем е леко подут, но в рамките на нормалното, освен това чакам цикъл всеки момент. Имайки предвид, че нямам дренажи (което ме стъписа), направо все едно нищо не е това подуване. Яж протеини основно, пий много вода, и еспумизан може да си взаемеш, помага.
Искам да ви питам, мога ли да махам сутиена, колкото да си намажа гърдите, много се притеснявам от стрии и искам веднага да почна с мазането.

# 626
Аз правя лек масаж с крем Арника, но наистина много нежен и не докосва белезите.
Не бива да е интензивен заради спазмите на гръдния мускул. Питах преди няколко поста има ли момичета, които са правили масажи още на първата седмица, но никой не се включи.

# 627
  • София
Аз правя лек масаж с крем Арника, но наистина много нежен и не докосва белезите.
Не бива да е интензивен заради спазмите на гръдния мускул. Питах преди няколко поста има ли момичета, които са правили масажи още на първата седмица, но никой не се включи.

Благодаря ти! Аз нямам предвид да масажирам там въобще, а само леко да нанеса крем невен, заради опънатата кожа. Иначе за масажи, доктора ми каза, че ще ми даде телефона на някаква Ани, да ходя при нея задължително, но по другата седмица.

# 628
  • София
На мен докторът ми каза, че няма проблем да махам за малко сутиена. Така и правех, защото кожата ми взе да се зачервява и спарва и я оставях за малко да подиша.
Коремът ми не се поду веднага, даже си помислих, че ще ми се размине тази екстра, но все пак към 4-5 ден след операцията взе да се подува и стоя така около две седмици. Оправи се от самосебе си.
Определено препоръчвам мазането с крем Невен, значително ми облекчаваше кожата на гърдите, която беше станала суха от опъването.

# 629
  • София
Благодаря ти, Logan! Още тая вечер почвам, много се притеснявам от стрии, каквото мога, да направя за предотвратяване.
Чудя се и какъв размер сутиен да си взема на Липоеластик, от този за втората фаза, с чашките. Не мога да карам само с един сутиен...
Скрит текст:

Ето от преди малко, на 2 дни Grinning Стоят супер натъпкани и до врата, което за този ден предполагам си е нормално. Много си ги харесвам и според мен като се отпуснат ще ми легат супер Heart

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 10:44 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт