Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 713
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
Кралица на ноща, много е успокояващо когато чета, че някой ползва импланти 15та година, без проблем. Ти с какви импланти си, къде ги слага преди 15 години? Мислиш ли за подмяна?

# 676
Здравей те на всички.Изчетох цялата тема ,и къде ли още не .
Та и аз реших ,да предприема стъпката уголемяване на гърди. Дали има някое момиче с по- големи кубици 450+ ,и поставена мрежа.?

# 677
  • София
Момичета, минавам да се отчета. Днес докторът ми свали конците и за пръв път си видях "белезите", то няма да има такива, много тънки като косъм са, изглеждат перфектно и са ми под гънките точно! Ще спестя някой лев от купуването на келокот Grinning Днес е и първият ден, в който не съм пила обезболяващи, 6ти ден. Стягането продължава, една идея е по-слабо, но си е достипка и на моменти едвам дишам. Но не ме боли, пък и реално това стягане почти не се повлиява от хапчета. Докторът каза, че все още са ми много стегнати гърдите и тепърва ще се отпуснат и ще станат по-големи. Разреши ми да нося лентата само нощем, урааа! Тая лента е ужас!
Дотук, прекрасни, прекрасни са ми впечатленията от др Христов и работата му и бих го препоръчала с две ръце. Много земен, отдаден и си разбира от нещата! Все забравям досега да кажа, че преди операцията много държеше да ми направи докато съм под упойка пъпа, който Молов ми направи доста зле. Бил ми е някакви инжекции с кортикостероиди в пъпа да се отпусне, защото каза, че е почнал да прави много съединителна тъкан и затова изглежда така. И вече има резултат! Ще ходя още 3-4 пъти през месец.

6ти ден, 430 СС, кръгли, гладки, ултра висок профил, Политех

# 678
  • София
Buena,  още веднъж честито! Радвам се, че си доволна. Специално си погледнах и моите снимки от началото - и моите са като притиснати и стегнати от мускулите, после се поотпуснаха и станаха по-големи.
Ти защо носиш тази лента, заради ултра високия профил ли?
Сега видях снимката, много добре ти пасват на тялото според мен!

# 679
Здравейте, някоя прелест с мнение от Esteworld -Турция, мисля че и в Пловдив имат клиника, но имплантите само в Турция ги слагат. Интересува ме като ценова листа импланти и дали работят качествено?
От около година ви следя и ви се радвам на всички за смелостта! 💗

# 680
Buena ,може ли да те попитам ,колко чака за консултация ,и съответно за операцията при Христов. И цена ,ако може . Благодаря

# 681
Buena, Кело Кота е точно за да не стане хубавия ти тънък белег дебел и релефен Wink мажи поне първите няколко месеца.

# 682
Кралица на ноща, много е успокояващо когато чета, че някой ползва импланти 15та година, без проблем. Ти с какви импланти си, къде ги слага преди 15 години? Мислиш ли за подмяна?
Имплантите са ми Eurosilicone, правих ги в Испания. Мисля да ги махам, че с втората бременност започнах да не се чувствам добре и така вече 3г. Имам някои от BII симптомите и се надявам като ги махна да се подобрят нещата.
Преди това нямах никакви странни оплаквания, след първото ми раждане се възстанових бързо.

# 683
Здравейте, мили дами! Искам да попитам някоя от вас има ли асиметрия на гърдите, и ако да, да ми препоръчате добри лекари които са ви оперирали и сте доволни от тях! Аз взех решение, че искам да си сложа импланти преди раждане. Вече бях на консултация при д-р Ильо Стоянов от София и ми каза че ще сложи имплант на едната гърда и след 6-8месеца ще повдигне по-голямата гърда, но не останах доволна от това което ми показа като резултат на една своя пациентка и също така ми каза да отида на консултация при доцент Заякова във Варна. Ще бъда много благодарна ако ми препоръчате добър специалист, а ако е от Варна още по-добре😊

# 684
  • София
Buena,  още веднъж честито! Радвам се, че си доволна. Специално си погледнах и моите снимки от началото - и моите са като притиснати и стегнати от мускулите, после се поотпуснаха и станаха по-големи.
Ти защо носиш тази лента, заради ултра високия профил ли?
Сега видях снимката, много добре ти пасват на тялото според мен!

Много ти благодаря, Logan Heart Eyes Честно казано тая лента, и аз не съм съвсем сигурна за какво е, да не се вдигнат мнгоо нагоре, да ги натиска, а при анатомичните я слагали з а повече време, да се захванат добре и да не се завъртат. Така разбрах поне, но доколкото оставам с впечатление тук в темата, малко лекари ползват такава.

Mimilota, операцията ми струваше 5000лв с всичко, изследвания и сутиен,само че това беше промоционлан цена и всжете само за импланти Политех при др Христов, сега не знам дали има, но дори и да няма страбдратната цена е 5900лв,та разликата не е кой знае каква. Иначе за консултация не съм чакала въобще, от деня за следващия се записах. То по принцип не се чака във Вита въобще, и при тримата лекари, Христов, Кънев и Пеев има часове за след някой друг ден и са единствените пластични, за които можеш да си запазиш час без да звъниш, в suoerdoc платформата. Операцията ми я назначиха около 20ина дни след консултацията, но можеше и по-бързо да е, ако бях пожелала.

Abcd, аз досега и без мазане при белезите от секцио и абдоминопластиката, пак не са ставали релефни и груби, ами се заличиха сами. Затова мисля, че може да го пропусна, но ще видя по-натам, имам време за това.

# 685
Buena има още промоция 4999 пише за немски имплнти предполагам политекс нали ?

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 11:03 от Allyz

# 686
Хора, к'во значи "промоция" в пластичната хирургия, нещо недоумявам...? Процедурата или струва толкова или не, това да не е залежала стока, че да й пада цената? Сори, просто си мисля на глас Simple Smile

# 687
Хора, к'во значи "промоция" в пластичната хирургия, нещо недоумявам...? Процедурата или струва толкова или не, това да не е залежала стока, че да й пада цената? Сори, просто си мисля на глас Simple Smile
Реално промоцията явно е за работата на хирурга, защото имплантите си имат цена.
Обаче това, което аз се чудя е защо е само за Политех. Някак звучи като импланти, които най не вървят на пазара.
Така ли е наистина, някой може ли да обясни? Защото и аз съм се насочила засега към Вита, но при Кънев и си чакам датата за консултация и ме вълнува и мен тази промоция защо е само за тези импланти.

# 688
Реално промоцията явно е за работата на хирурга, защото имплантите си имат цена.
Обаче това, което аз се чудя е защо е само за Политех. Някак звучи като импланти, които най не вървят на пазара.
Така ли е наистина, някой може ли да обясни? Защото и аз съм се насочила засега към Вита, но при Кънев и си чакам датата за консултация и ме вълнува и мен тази промоция защо е само за тези импланти.
Kiana аз съм в Германия и чета за тукашните доктори, че повечето предпочитат да си работят с немски импланти, без да се конкретизира марката(чета по сайтовете им).Нз, може в БГ да е маркетингова стратегия, за да успеят да наложат на пазара и други импланти освен Ментор и Мотива...но ще гугълна политех тук да видя какво са писали хората.

# 689
Здравейте, присъединявам се към  момичетата, на които им предстои операция за уголемяване на бюста. Имам 2 раждания и 2 кърмения общо 2 години. Сега детето ми е на 1 и 3 месеца и нямам никакви гърди, като момиченце съм. Вчера бях на консултация при доктор Рачев в Плевен, спряхме се на импланти Мотива кръгли и насрочихме операция на 24.02.2021г. Подгръдната ми е 73, висока съм 1,60.Докторът ме попита какво искам като ефект и аз му казах, че искам да имам гърди и все пак да си струва рязането. Той каза, че максимума, който може да сложим е 410 cc висок профил или 440 супер висок профил мотива кръгли. Много ме е страх първо от операцията, тъй като не съм опериран и второ от ефекта.

Общи условия

Активация на акаунт