Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 725
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Промоцията е само при Христов, защото искат да го наложат като име в болницата, все още се води "новак" там, той е бил дълги години в клиниката по изгаряния във Варна, има богат опит в реконструкциите. От имплантите Политех взимат по-голям процент, затова с тях е промоцията, няма какво толкова да му се чудите. Имплантите са немски и едни от най-старите и утвърдени на пазара, и много хирурзи работят с тях, включително Стоянов, който е еталон в тази тема. Тук има момичета с такива, сложени при други лекари.

# 691
И явно Христов ,и болницата се стараят да е така.
В крайна сметка,всеки преценява и избира при кого да се оперира ,дали финансите му позволяват най-скъпите хирурзи и дали е склонен да рискува при по-малко популярни имена ,но съответно и за по-ниска цена.
Мои познати са ползвали промоционални пакети на други хирурзи и са оставали доволни ,нищо че не са ги виждали в "На кафе".

Ако можех,щях да избера промоция,просто лекаря,на който се спрях няма ,напротив - дори са завишени цените спрямо миналата година Simple Smile

# 692
Промоцията е само при Христов, защото искат да го наложат като име в болницата, все още се води "новак" там, той е бил дълги години в клиниката по изгаряния във Варна, има богат опит в реконструкциите. От имплантите Политех взимат по-голям процент, затова с тях е промоцията, няма какво толкова да му се чудите. Имплантите са немски и едни от най-старите и утвърдени на пазара, и много хирурзи работят с тях, включително Стоянов, който е еталон в тази тема. Тук има момичета с такива, сложени при други лекари.
Мда, явно е така. От политех тук всички са доволни. Масово коментарите на докторите обаче са, че способността на тези импланти да се срастват с тъканта е и плюс и минус.Плюс е защото не се разместват, ясно, а минус, ако се наложи смяна поради каквито и да е причини, било голям зор да ги махнат.Но политех имат и модели, които не срастват:)
Тааа, дали не време да се закачи нова анкета и с новите имена, кой на кой лекар се доверява/харесва/залага) Че гледам в последната такава има малко имена, а нещата се развиват доста динамично....

# 693
Скрит текст:
Здравейте, присъединявам се към  момичетата, на които им предстои операция за уголемяване на бюста. Имам 2 раждания и 2 кърмения общо 2 години. Сега детето ми е на 1 и 3 месеца и нямам никакви гърди, като момиченце съм. Вчера бях на консултация при доктор Рачев в Плевен, спряхме се на импланти Мотива кръгли и насрочихме операция на 24.02.2021г. Подгръдната ми е 73, висока съм 1,60.Докторът ме попита какво искам като ефект и аз му казах, че искам да имам гърди и все пак да си струва рязането. Той каза, че максимума, който може да сложим е 410 cc висок профил или 440 супер висок профил мотива кръгли. Много ме е страх първо от операцията, тъй като не съм опериран и второ от ефекта.

А защо ще се оперираш толкова скоро след спиране на кърменето? Консултира ли се с лекаря си за това?

Нормално е сега да са ти празни гърдите. След спиране на кърменето има един период, в който гърдите се възстановяват (инволюция), хормоните се регулират и постепенно се възвръща мастната тъкан. Добре е да се изчака най-малко 1 година преди предприемане на корекция, но според мен, е най-добре срокът да е 2 години. В противен случай, не е ясно дали крайният резултат ще остане такъв, какъвто е след операцията. Аз съм в същото положение, 2 деца, 2 години кърмене, но ще изчакам да минат 2 години след спиране на кърменето преди да се подложа на корекция. Много жени споделят, че до втората година след спиране на кърменето им са се пълнили гърдите докато придобият окончателен вид. Аз сега съм 8 месеца след спиране на кърменето и през последните 1-2 месеца гръдната ми обиколка се е увеличила с 2-3 см. Гърдите ми видимо са по-пълни. Затова чинно си чакам окончателния вид на гърдите и тогава ще предприема стъпката за увеличаването им.

# 694
Казах на доктора, че последно съм кърмила началото на Октомври, но според него не е проблем. Аз и преди това имах много малки гърди, разликата е минимална, дори и да се възвърне платността, не вярвам това да повлияе на резултата, освен в милиметри

# 695
  • София
Menarini, абсолютно съм съгласна! Всеки сам избира при кого да се оперира и какъв му е бюджетът за това. Има и по - скромни имена, които се справят не по - лошо от именитите си колеги, да не кажа и по-добре даже, защото те се стремят да се утвърдят и докажат, а не разчитат на стари лаври. Аз бях напълно спокойна за моята операция, първо, защото след 5 консултации с различни доктори, този го почувствах моя лекар, освен това знаех, че оперира с Кънев, който е от най-опитните в бранша. На операцията ми, обаче, си беше само Христов, което за миг не ме е притеснило, напротив, исках той да ги майстори гърдите ми, без чужда намеса. И резултатът много ми харесва, постоянно съм усмихната, така ми повлиян на самочувствието това, че нямам думи. На всички дами, които се колебаят - действай те смело, заслужава си усещането!!!

Rosi_tu, съгласна съм, Политех се ползват с много добро име,  това за срастването не съм го чувала, но предполагам, че идва от факта, че Политех имат 4 вида повърхност, за разлика от други, които са само с 2 вида. Аз, обаче сложих класически гладки, така си бях решила.

Ето ме от преди малко Grin Ще ви втръсна с моите гърди да ви ги показвам хахах

7ми ден

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 19:03 от Buena esperanza

# 696
НЕ виждам снимка...

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 20:00 от bubanka

# 697
На моя приятелка др. Стоянов каза, че са достатъчни 6 месеца да минат след край на кърменето. Постави й Политех.

# 698
  • София
Скрит текст:

Ох, след 16тия опит качих снимка, не знам какво стана! Та, това съм аз на 7ми ден Grinning

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 22:24 от bubanka

# 699
Buena, честити придобивки! Супер са, все едно е минало много време от операцията, перфектно. Колко  кубика и какви импланти сложи

# 700
Buena, честити придобивки! Супер са, все едно е минало много време от операцията, перфектно. Колко  кубика и какви импланти сложи
45/6 страница погледнете

# 701
  • София
Buena, честити придобивки! Супер са, все едно е минало много време от операцията, перфектно. Колко  кубика и какви импланти сложи

430 кръгли гладки ултра висок профил, Политех, др Христов Grinning Тъй като и аз преди все не помнех на мацките параметрите, оттук нататък като пиствам снимка, ще пиша винаги, за тези, които се интересуват.

# 702
За всички ни е много полезно, че качваш снимки често. Така успяваме да придобием представа как се променят гърдите след определено време. Все по-красиви стават ❤️
Аз си чакам с голямо нетърпение консултацията при Кънев и много се надявам да мине положително и да изляза усмихната. Ако ми каже неща, различни от тези, които ме изплашиха при Молов, смятам да му се доверя и да запиша час за операция.

# 703
  • София
Определено смятам за полезно и важно да се чуят 2, макс 3 мнения на доктори. Като станат повече, обаче, се започва едно голямо раздвояване, разтрояване и човек се обърква много, казвам го от личен опит, защото обиколих няколко доктора, в търсене на този, който ще ми вдъхне доверие и чиято преценка като кубуци, форма и Т. Н. съвпадат с моите. Това беше и основната причина толкова да се забави тази операция във времето. Но пък осъзнавам, че при мен случая беше сравнително лесен, уголемяване само. При момичета, които имат з а правене и други манипулации като повдигане, обира е, и Т. Н.  наистина не е лошо да се чуят повече гледни точки.

# 704
И във връзка с по-сложните операции да ви покажа и аз до къде го докарах ,вече точно 4ти месец от повдигане и импланти.Чак сега се чувствам напълно пълноценна във всичко,което правя и най- важното започнах да спя на една страна,което ми беше най- голямата мъка.Мажа по два пъти на ден белезите,да видим до каква степен ще се заличат,но не ме притесняват особено.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт