🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 264
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Петър каза, че другата седмица е Стоян, а не Калоян. Едва ли са се наговаряли, защото всеки знае, че Надя ако е на власт, то дуелът ще е женски.
Никой не го е и твърдял.

ти самата го писа
На мен ми беше много гнусно когато КалоянКА с ехидната нахилена физиономия каза, вече не помня на кого :"Спокойно, другата седмица е той". За Стоян.

Не е от значение всичко това, за това аз дори и не те цитирах като го писах това с горния си пост, не знам защо така троснато ми отвръщаш.

# 1 036
  • Другата България
Не бе човек, ти пък! Стига се занимава с глупости, чак сега разбрах какво казваш.
Ти казваш, че не Калоян е казал това за Стоян, а Петър.
Ок, приема се. Явно за мен са еднакво мизерни.

Аз разбрах, че казваш, че Калоян го е казал за Петър, а не за Стоян. Joy
И затова реших, че ти си се объркал.
Няма драма, грешката е вярна, няма причина точно на теб да ти се троскам. Hug

Като глухия и кьоравия се разбрахме.......Joy

# 1 037
Брей, че са наперени и Иван и Мирон. Аз две седмици преди финала открих, че имало рубрика "Животът зад фермата"...🤭 Мислех си, че показват само работни моменти от снимачната процес и ми се стори скучно, пък те отговаряли на въпросите на зрителите.
Ще потърся дали има епизоди с Андрей, да чуя дали отговаря така нагло и той.

Отговарят на въпроси само във вторник. В четвъртък дават неизлъчвани кадри, в събота дават тегленето на битките, които не са се паднали (във Фермата спряха дори да дават тези, които са се паднали) и дават кадри от дуела какво се случва по време на рекламите

# 1 038
Между Мара и Нада хвърчат искри. Омразата към Милена е параван за истинските им чувства една към друга. Същото е и между льольовците. Данчо и Петър също са в тихо дебнене. Изобщо, Милена е права - там е ад. Да си стои ратайка. Далеч от тях. Много ми е интересно, кой ще избухне пръв. Залагам на Мара. Тя едвам търпи. Душичката й копнее да стане и да удуши Надя.

SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 039
Предлагам масово да пишем във ФБ, където е рубриката на Мирон за нехуманното отношение към кученцата и към овцете (когато вали). Това са пълни изроди

# 1 040
Дали съм схванала правилно?
Петър ревнува Даяна от Данчо, Ванче и Калоян ревнуват Петър от Даяна? Joy

......психодиспансер..........SmileSmileSmile

# 1 041
  • Другата България
Дали съм схванала правилно?
Петър ревнува Даяна от Данчо, Ванче и Калоян ревнуват Петър от Даяна? Joy

......психодиспансер..........SmileSmileSmile
Абсолютен!
Като същевременно с това вече хормоните им толкова бушуват, че може да го отнесе Хармония накрая.

# 1 042
  • Варна
Предлагам масово да пишем във ФБ, където е рубриката на Мирон за нехуманното отношение към кученцата и към овцете (когато вали). Това са пълни изроди
Joy
Провери и кокошките дали са "щастливи".

# 1 043
Никой никого не ревнува, но до 100 000 лв. малко време им остава.
Данчо напоследък не ме дразни, откак остави дамата да се дръпне и да си играе нейната игра. Дано не почне да се излага пак тепърва. На дуел бих била за него, освен срещу Боби - там ще съм за по-добрия, би било хубава битка.

# 1 044
На мен Данчо ми изглежда силен играч, обаче като го видя с тия ританки😂😂😂

# 1 045
На мен Данчо ми изглежда силен играч, обаче като го видя с тия ританки😂😂😂

Бил е хубавец на млади години, то си личи още. Ама що е решил да става модна икона на спално и спортно облекло, не знам 😀

# 1 046
Astonished
Съгласна съм.
Животните не искат само хранене и чистене на акита, но и грижа, постоянно. Ако има време за масажи, клюки и пури, има време и ресурс и за животните.

Относно кученцето Маке, което очевидно е било изтърсаче, малко и т.н, да, не е имало почти никакви шансове, но можеха да опитат да го спасят, оставяйки го в клиника, на топло, под непрекъснати грижи.

Прави сте, че Надя малко прекалява със споменаването на миналото и иска да се изкара жертва винаги. Сега видях от вас къде е участвала преди, според мен Съдебен спор регулярно го гледат съмнителни хора Bowtie

# 1 047
  • при късмета
Никакво значение няма кой кого започнал, Петър се държа като абсолютен дерибей.
Така е, Петър можеше да се държи различно, и аз казах, че не го защитавам. Обаче и Ваня беше дразнеща. Да не му беше държала сметка с кого и какво прави вътре, нямаше да си изпроси това отношение. И на мен някой да ми държи подобна сметка и аз няма да съм доволна. Няма да използвам на Петър "богатия" речник със сигурност, но бих реагирала. От къде на къде някой ще ми казва с кого, как да се държа и какво правя с трети

# 1 048
  • Другата България
Да, за това съм съгласна, така е.

# 1 049
  • София
Ти си съгласна,но Надка -не Simple Smile
Как можа този Стоян да викне иконата.Хубаво-викна го,но как можа да играе?
Той защо не си каже,че е за парите,а ?
Съща Ванче е и Надка

Общи условия

Активация на акаунт