🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 281
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
На мен ми беше много гнусно когато КалоянКА с ехидната нахилена физиономия каза, вече не помня на кого :"Спокойно, другата седмица е той". За Стоян.
Значи тези двамата /тримата са си правили сметки и планове и са си решили между тях предварително, че сега, тази седмица на дуел ще е Милена. Това не е излъчено, естествено.
Инициатор е онази, дето мрази парите и е в предаването, за да покаже каква НЕ трябва да е една жена.
Кой и защо им дава право на такива договорки и машинации???
Алоооуууу, Иване, Андрей, продуцентИтИ!!!!!
Знаем, че тук се чете, от вас и свитата ви, опорочавате всичко още повече от това, което вече сте опорочили!!!
Да ви пращам СМС-и ли? Ще има да взимате, ненаядохте се, поне замазвайте гафовете си, които стават все повече и повече, не подценявайте интелигентността на зрителите!!!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 16:48 от Merri_An

# 1 021
Скрит текст:
Тц, не е верен спойлерът, на потребителката така ѝ се искало. Joy
Имаш ли верен спойлер.
Не. Ако някой има, да го дава, моля. Simple Smile
А де, от вчера се моля.

# 1 022
  • Sofia
Скрит текст:
Тц, не е верен спойлерът, на потребителката така ѝ се искало. Joy
Имаш ли верен спойлер.
Не. Ако някой има, да го дава, моля. Simple Smile
А де, от вчера се моля.

Не беше ли Даяна забелязана навън след информацията, че са видели Митко на автогарата?

# 1 023
  • София
Мери, и мен ме дразни, че тази година се уговарят, но за самата реплика не е задължително да е имало наговаряне. То и тук го написахме, че Митко ще предложи Надя, Надя кои ще избере за ратаи и че ще направи женски дуел. Тъй като остават малко жени, логично е следващият дуел да е мъжки и Стоян ратай, а те всички смятат, че ще бият Стоян на арената, защото според тях е най-слаб.

# 1 024
  • SF
Искам да ви попитам кога се появи тази баня?
Нещо съм пропуснала момента с построяването на банята.
Сега се сещам, че Стоян трябваше да направи някакъв куфар, където да минават тръбите, но като постройка как се появи и кой монтира тоалетни, душове?

Губят ми се някои моменти вече. Йогата, Жанета сякаш никога не са били в това предаване.
Дори Македонеца вече ми изчезва като образ.

За нехуманно поведение спрямо кучетата никой не ми е направил впечатление.  Даже прекалено много ги топлиха, спаха при тях, дежуряха. А и ако Адрей собственика има някаква издънка, няма да ни я покажат. Не са длъжни. Но едва ли ще отиде при фермерите и ще им демонстрира нехуманност. Това не е някакъв шестокласник, който да не знае как да се държи пред хора и какво да говори.

# 1 025
Банята я правиха Стоян, Боби и Данчо още преди драмите на Стоян.

# 1 026
  • Другата България
Мери, и мен ме дразни, че тази година се уговарят, но за самата реплика не е задължително да е имало наговаряне. То и тук го написахме, че Митко ще предложи Надя, Надя кои ще избере за ратаи и че ще направи женски дуел. Тъй като остават малко жени, логично е следващият дуел да е мъжки и Стоян ратай, а те всички смятат, че ще бият Стоян на арената, защото според тях е най-слаб.
Аз съм сигурна, че е имало.
Да започваше сега предаването, да не ги познавам, да се замисля.
Но да гледам два месеца една неистова омраза към непозната жена от друга жена, да я слушам как се прави на гара-разпределителна за това кой да си иде, кой да остане, кой какъв е, кой с кого и защо, това кого срещу кого да изправи и кого да остави за себе си, както и кого да заведе на финал.....да слушам многократните шушукания на един самозабравил се недорасляк с любимия му Петър и правене на сметки, планове и кроежи за дуели и елиминации, независимо фермер или кофермер е, та това два месеца и сега да повярвам, че няма направен план от Надка и Калоянка???
Не го вярвам.
Аз и вчера писах - четворката - Мара, Надка, Петър и Калоян се виждат вече финалисти.
И целта е да чистят останалите.
Всякак.
Гледам все още само за да видя как ще им излязат криви сметките, вярвам, че ще се случи.
Сигурна съм.
Поне на двама, а защо не и на трима от тях.

# 1 027
Обаче голям контраст е как Милена подрежда и прави красиво навсякъде и злобата на другите.

Докато Надя обяснява колко е примерна измежду дима от цигари и алкохол Милена показа на някои от тях за пръв път, че може да се яде на красива маса вкусна храна.

Само ей тези малки моменти ми правят хубаво на душата.

# 1 028
Снощи ме издразни Петър как агресивно разпита Ваня за Данчо и й държа сметка що е жива едва ли не. Но може и от алкохола да е бил такъв, той не носи на пиене и се е виждало и друг път. По-странно защо Ваня му се обясняваше и стоеше пред въобразилата се за финалисти четворка.
Надя храни народа с киселици, но напоследък вечно дъвче. Ако друг обикаля с ябълка в уста по цял ден, ще му я вкара в кривото гърло, но тя добре се гледа... храна за шампион.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 17:38 от Mama xxl

# 1 029
  • Тра-ла-ла
Макето (кученцето) е починало. Даяна е писала в инстаграм профила си като коментар под снимка с него. Гръм да ги удари продукцията....

# 1 030
  • Другата България
Снощи ме издразни Петър как агресивно разпита Ваня за Данчо и й държа сметка що е жива едва ли не. Но може и от алкохола да е бил такъв, той не носи на пиене и се е виждало и друг път. По-странно защо Ваня му се обясняваше и стоеше пред въобразилата се за финалисти четворка.
Надя храни народа с киселици, но напоследък вечно дъвче. Ако друг обикаля с ябълка в уста по цял ден, ще му вкара в кривото гърло, но тя добре се гледа... храна за шампион.
Ей това и аз не мога да си обясня.
Тия четиримата са си въобразили, че колят и бесят.
Четворката. Вечната четворка с двама постоянни и двама приходящи.
Ролята на Косъма с пръскането на панаирите и екстеншъните беше много успешно иззета от Надежда Пепелянкова /Дъното/, тя винаги е мечтала за тази роля всъщност, сега ѝ падна възможност.
Та тези са ясни, ама останалите?
Стоян, сега и Ваня?
Надежда подложи на разпит Стоян, и то брутално, след като преди това директно едва ли не му предложи да си направи сепуко щото е викнал дървения стожер от Мелник на дуел. И той снощи : "Да, Наде! Кажи, Наде! Какво , Наде! Да ти направя едно масажче, Наде? Да те обслужа,Наде?"
Снощи пияния /или почти/ Петър подложи на същото Ваня, и то седи срещу него, мига на парцали и се обяснява и държи като ученичка в Механото, а не като 40-годишна жена.
Абе я му тегли една стюардестска и го пусни да пътува по течението, това си беше унижение, ама голямо унижение. Толкова ли е била лапнала по него, нали уж не го е искала за гадже, така ли пък няма реална самооценка за себе си и отношението на околните към нея самата? Не мога да го повярвам, че е реално това....
Пак ще кажа, ние, жените сме си виновни понякога.

# 1 031
  • София
Жалко за макето. Много болно гледаше, нямаше живец в него. Как може да показват тези неща в ефир не знам. Много тежко ми стана за кученцето, още снощи се възмутих.

Петър каза, че другата седмица е Стоян, а не Калоян. Едва ли са се наговаряли, защото всеки знае, че Надя ако е на власт, то дуелът ще е женски.

Аз по-скоро вярвам на продукцията за тестовете за имунитет от ратайство. Понеже гледам редовно рубриката на Мирон, там е ставало въпрос за това. Всичко може да се покаже и докаже, на всеки се пазят тестове и отговори. Никога няма да рискуват да станат за смях и да си изгубят лиценза за такава тъпотия.
Просто някои хора имат познания и интерес по история, други нямат. А има и хора, които дори и да не се интересуват и да не обичат историята поне са си направили труда да прочетат алманаха и да запомнят нещо. Нормално е този, който поне се е постарал да има по-добри резултати от този, който изобщо не се е подготвил за участието си във формата.

# 1 032
  • Другата България
Петър каза, че другата седмица е Стоян, а не Калоян. Едва ли са се наговаряли, защото всеки знае, че Надя ако е на власт, то дуелът ще е женски.
Никой не го е и твърдял.

# 1 033
  • при късмета
Ваня вчера започна разговора, в който Петър и Калоян я насметоха. Започна първа да им дудне, че Данчо не се чувствал добре и да престане Петър да се задява с Дая. Надка даже я подкрепи и каза нещо от сорта на :да бе така е.  В никакъв случай не оправдавам на Петър държанието, Боже опази, но Ваня го заяде

# 1 034
  • Другата България
Никакво значение няма кой кого започнал, Петър се държа като абсолютен дерибей.

Общи условия

Активация на акаунт