🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 121
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Оппа, Кано покани Пилота в квартирата си. Всичко ми се изясни:)
И малко сериозно- няма как да искаш от държавата, ако ти не даваш нищо.
За да получиш, трябва да дадеш. Правилата на играта.

Извинявай, но не съм съгласна, лично аз дори не искам да тегля черта колко съм дала на държавата като осигуровки, а ми се полага една пломба. Ми смешно щеше да е, ако не беше трагично. Какво още да дам на тая държава Simple Smile

# 1 081
Ще дойдеш вкъщи, ще спим в една стая...даааа, мечтата на Петър.

# 1 082
Браво Миленче трови ги тези мисирки.....Стояне ,ао продължаваш да духаш на кликата те отписвам...не стига,че заради Милена си все още вътре ми я хапеш,за едното потупване....

# 1 083
Според мен Петър е прав. Калоян имам чувството, че за пореден път цитира някакъв учебник по право/НАРОДА Е ДЪРЖАВАТА/ това е пълна простотия. Във всяка една фирма,компания/в т.ч. държавата/ променя своята политика/счетоводна, политическа/ благодарение на мениджмънта, а не щото Мара чистачката казала амааа аз не искам така това да се отчита и така. Калоян кат толкова много знае виждам как държавата го подкрепя с някви 1000 лева за София, като държавен служител. Мъж/уж/ на 30 години почти взема 1000 лева. Другото, което е в Америка ако си военен, след пенсиониране примерно заплатата по никакъв начин на следващата ти работа не се облага с никакъв данък. Има всякакви мотиви, които държавата може да пусне, за да може един човек да е мотивиран да запише военен/държавен служител.

В момента според мен 90% от записващите военно училище са хора, които не знаят какво да правят с живота си и просто искат по един или друг начин да им е пробит мозъка. Жив пример е Кало.

# 1 084
13 седмици върви формата,колко епизоди не знам и точно два дни преди да ,,затворят,, държавата и епизода е посветен на пандемията.И опасенията ,че ,, наесен ако пак ни затворят ще стане лошо...,,Какво съвпадение....

# 1 085
Днес елиминации ли ще има?

# 1 086
АВЪЙЙЙ МАЙКООООООО

# 1 087
Имам приятелка, самотна майка, остана без работа сега. И? Държава ли е да го опишеш. Тук (Франция)се дават не знам колко вида помощи, отпаднаха някои данъци и такси....Да не захващат тази тема изобщо  и там.

# 1 088
Айдее, Калоянчо гледал същия филм Wink

Иначе Даяна на арената ще издъхне още в първата силова битка. Кариеристка?! Че тя няма ли точно 1 роля и нищо повече с някаква пластмасова статуетка Grinning Човек ще каже, че Оскар й показаха. Момичето си сака някой Пешо - да му рови в телефона и да я издържа.

# 1 089
  • София
Дая тук беше най-искрена от цялото си представяне във формата.

# 1 090
  • Sunshine state
Хич не ща да ги гледам тия ревливи истории.

# 1 091
  • Велико Търново
Оппа, Кано покани Пилота в квартирата си. Всичко ми се изясни:)
Не е квартира. Той си живее вкъщи, в Кокаляне.
То точно там е "ключът от палатката" - целта е да не се плаща наем.
Btw, аз не поддържам "гей-линията", която минава през темите.

# 1 092
Има ли драма,днес си дадох почивка без сапунки?Мернах само  реват Даяна Ванче някой да не е откраднал Петър Велики?

# 1 093
  • Другата България
Аз вече съм фен на Мара.
Само за този епизод, ама съм фен.
Надушила е Пепелянкова, и друг път сме го говорили.
Никаква приятелка не ѝ е, Мара си каза, че си е по-близка с мъжете, ама наистина близка, не като Надя изкуствено близка, натегачка и слагаща се с цел естествено, изгода и облага - лична.
Докато Мара е първична, ама много първична.
Затова е истинска, непресторена.
Оффф, Марооо, дано стигнеш финал, ама не вярвам.

# 1 094
  • Велико Търново
cia_maritima, участват в битка, разделени на групи, като целта е колективно да я приключат. Залогът е, че всеки получава предмет, който близките му са счели за ценен и съкровен за него. В крайна сметка дали са постигнали исканото от тях в битката, наистина всички си видяха предметите. Няма как да не е емоционално.
Ама ей такива неща липсват на Фермата...

Общи условия

Активация на акаунт