🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 132
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 065
Сигурно някой който е участвал в кастинга.

# 1 066
Скрит текст:
Според това, което видях на кастинга, нещата са предрешени май..В третия кръг Иван откровено помагаше на Надка с подсказки, още тогава я наричаше Пчелата-майка, тичаше до нея през цялото време, държеше гредата, от която трябваше да режем филии..Понеже бяхме разделени по двойки, състезавахме се едновременно, за Надка не остана свободна жена и мина по трасето с Велислава от 5 сезон.Ами, би я...жилава гад е, определено. Милена беше другата жена, толерирана според мен - не стоеше с групата, а встрани, организаторките си шушукаха с нея, личеше си някакво друго отношение.Може би двете са гласени за финал. Боби ще е третия, но със собствени сили, мисля.Идея нямам за четвъртия.

Не мисля, че това значи, че са гласени за финал. Просто на този етап са изпълнали сред останалоте и от екипа са решили, че ще ги изберат за участници.

# 1 067
  • Другата България
Тя си написа потребителката.
Участвала е в кастинга, с почти всички от присъстващите е била.

# 1 068
Да, минах и трите кръга. Лични впечатления споделям:)

# 1 069
ОххНадя, Надя... не й било до парите - със съдия изпълнител продала апартамент - само и само да се отърве от него.  За без пари. Какъв е този апартамент за 32 х лв ? панел в някое малко населено място?
И аз искам да съм така над нещата...да не търся пазарна цена , а ей така да мога да си продавам имотите за безпари...ех Надке, Надке...срещу теб да бягам няма да те стигна....

# 1 070
  • Sunshine state
Радвам се, че някой участвал в каста споделя. Мерси за инфото!
Надка взеха да я надушват другите от групировката. Това, което не знаят е, че за зрителите Надка е черна. Trollface

# 1 071
Мара е праваа Данчо и Калоян да духат супата.....в Гърция по време на пандемия раздадоха по 800евро на студентите на на на ,а на българина бойко ,какво даде.....Калоян и той да се изкаже....Данчооооо крадат политиците,а не бедняците....

# 1 072
  • София
Калоян продължава с клишетата, много ограничено момче. Петър ми хареса този път. Данчо е ясен.

# 1 073
  • София
Харесаха ми доводите на Петър в този спор за държавата.

# 1 074
Интересно съвпадение, че този епизод се излъчва точно днес.

# 1 075
  • гр.София
Оппа, Кано покани Пилота в квартирата си. Всичко ми се изясни:)
И малко сериозно- няма как да искаш от държавата, ако ти не даваш нищо.
За да получиш, трябва да дадеш. Правилата на играта.

# 1 076
Пепи се уреди с място в детската стая на Кано 😀

# 1 077
  • Sunshine state
Много са зле нещата, а държавата освен да лапа, друго не прави. Тук ни дадоха по 1200$ на човек и 500$ на дете, сега за втори транш говорят. В Англия им дадоха също, скоро пак. Стига вече сами сме се оправяли.

# 1 078
  • Sofia
Калоян избухна - ти взимаш много пари...и ела при мен да живееш , само брак не му предложи..Петър си ги постави на място. А Йордан платил 4000 данък и мисли, че е много...

# 1 079
  • Велико Търново
Още ли няма никъде качено видео с удара на Стоян по Даяна?
Съгражданино, гледай епизодът от онзи ден. Mari_mar ги качва всеки ден, има го по-назад в темата. 😄
Бих препоръчала и да се чете.
Освен видеото, което Mari_mar качи, точно 9 часа и половина преди задаването на горния въпрос, съм постнала И това:
Има ли някъде видео от  "удара" с лопата   на Стоян в окото  на Даяна? 
https://fermata.btv.bg/videos/mozhe-li-dajana-da-izkushi-petar-d … ie-s-kalojan.html - на 0:30.
Не знам колко по-изрязано видео се иска.

Общи условия

Активация на акаунт