🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 250
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 050
Ох, това Наде!
Не обича парите. Рече и отсече.
Ама как, па, не е разбрала, че наградата в предаването е 100 000 лв?Thinking
И сега, к'во правят продуцентите, ако Надка стигне до финал?
И и А: Наде, печелиш парите!
Надя: Ааа, не! Гости, натрапници и пари не обичам!
Стоян плахо се обажда: Боли ме крака, но ще мога да взема парите, ако Надето не ги иска. Извинявайте.
Надя:Стояне, защо го направи? Иван, Андрей, недопустимо е това нещо! Но, щом настоявате, добре, ще ги взема.
Юхууууу....
Ванчето: Ама, това е моята реплика. Сега ще се разрева.
Милена: Ванче, нИ сЪ оставяй!Трябва да я съдиш.Ще ти помогна, но първо да събера листа за украса.
Дайчето: Не е окей това.
Данчо: Дайче, зарежи. Имам бурканче с лютеница. Да се качим на покрива!
Пешо: Дайче, внимавай, че ще ядеш картофите на Стоян!
Боби: Ако трябва трезор за парите, сега ще го построя.
Кано: Щом не спечелих, няма да вечеряте.
Мара: Прекуцах. Въй, кръвта ми ври, чуиек!
В този момент, влиза иконата: Ще има ли тест по история?
Мара:Ей сега ще ви вградя в печката!

# 1 051
Сори, ама всяко изречение на Мара завършва с "р'збираш ле".. JoyJoy

# 1 052
Понеже и тя самата не се разбира! Съблезъб!

# 1 053
Тц, не е верен спойлерът, на потребителката така ѝ се искало. Joy
Дай верния спойлер

# 1 054
Понеже и тя самата не се разбира! Съблезъб!

Е, така си говорят от където е. Явно момичето знае, че не говори много неразбираемо и от там ѝ е останало навика да завършва изречението с "разбираш ли". Надка като говори разбираемо, да не би да е приятен човек? По-добре да не разбирам Мария и да лафим, отколкото да водя диалог с Надя.

# 1 055
Ох, това Наде!
Не обича парите. Рече и отсече.
Ама как, па, не е разбрала, че наградата в предаването е 100 000 лв?Thinking
И сега, к'во правят продуцентите, ако Надка стигне до финал?
И и А: Наде, печелиш парите!
Надя: Ааа, не! Гости, натрапници и пари не обичам!
Стоян плахо се обажда: Боли ме крака, но ще мога да взема парите, ако Надето не ги иска. Извинявайте.
Надя:Стояне, защо го направи? Иван, Андрей, недопустимо е това нещо! Но, щом настоявате, добре, ще ги взема.
Юхууууу....
Ванчето: Ама, това е моята реплика. Сега ще се разрева.
Милена: Ванче, нИ сЪ оставяй!Трябва да я съдиш.Ще ти помогна, но първо да събера листа за украса.
Дайчето: Не е окей това.
Данчо: Дайче, зарежи. Имам бурканче с лютеница. Да се качим на покрива!
Пешо: Дайче, внимавай, че ще ядеш картофите на Стоян!
Боби: Ако трябва трезор за парите, сега ще го построя.
Кано: Щом не спечелих, няма да вечеряте.
Мара: Прекуцах. Въй, кръвта ми ври, чуиек!
В този момент, влиза иконата: Ще има ли тест по история?
Мара:Ей сега ще ви вградя в печката!
Това ме разсмя. Точно в десятката  за всички.

# 1 056
Не мислА, че Мария осъзнава, че джумоли нечленоразделно.
Нейното "ръзиашли" е в смисъл - аз да ви кажа на вас, щот' бавно загрявате. Или просто паразитен израз. Обикновено го използват хора, които обичат дългите пледоарии и сами си изгубват нишката на разхвърляните мисли. Ръзиате ли...ся?Joy

# 1 057
Абсолютно - "Разбираш ли" си е паразитна фраза, както са паразитни думички "нали" , "човек" , "братче" и пр. Много дразнят, то цяла тема има за дразнещите фрази. Simple Smile

То при Марето звучи така - "РазбЪраш ли, бье, човьек" Smile

Никога няма забравя култовото " Ша та вградя в пИчката" Joy

Тя Марето си е колоритен образ, ще се помни дълго, колко участници са размахвали ножове досега. Joy

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 20:22 от Смиляна

# 1 058
  • Варна/Лондон
И днес гледах повторението, ми то няма какво ново да се коментира. Надя си гаднее, Дая се доизложи(ако това въобще е възможно), хубаво момиче, което след една вечеря с някой, вече го има за собственост, до следващия с вечеря и така. А, да, Мара е новата *екс мечта на младите. 😁За Петър си мисля, ако не беше излезнал Макето, дали толкова гласове за секс играчка щеше да събере. Съмнява ме.

# 1 059
Не мислА, че Мария осъзнава, че джумоли нечленоразделно.
Нейното "ръзиашли" е в смисъл - аз да ви кажа на вас, щот' бавно загрявате. Или просто паразитен израз. Обикновено го използват хора, които обичат дългите пледоарии и сами си изгубват нишката на разхвърляните мисли. Ръзиате ли...ся?Joy

Ах... ся разбрах... разбираш ли? Flushed Наистина не знаех, че съществува вариант "разбираш ли" да се казва като "пич", "брато" и подобни... Чоуек. (за човек знаех Grinning )

# 1 060
Скрит текст:
Според това, което видях на кастинга, нещата са предрешени май..В третия кръг Иван откровено помагаше на Надка с подсказки, още тогава я наричаше Пчелата-майка, тичаше до нея през цялото време, държеше гредата, от която трябваше да режем филии..Понеже бяхме разделени по двойки, състезавахме се едновременно, за Надка не остана свободна жена и мина по трасето с Велислава от 5 сезон.Ами, би я...жилава гад е, определено. Милена беше другата жена, толерирана според мен - не стоеше с групата, а встрани, организаторките си шушукаха с нея, личеше си някакво друго отношение.Може би двете са гласени за финал. Боби ще е третия, но със собствени сили, мисля.Идея нямам за четвъртия.

# 1 061
...
Надя храни народа с киселици, но напоследък вечно дъвче. Ако друг обикаля с ябълка в уста по цял ден, ще му я вкара в кривото гърло, но тя добре се гледа... храна за шампион.
Или когато Надя открито се кефеше на спора между Милена и Мара отпреди седмица, тъпчеше си устата с карфиол.

Видях видеото с Калоян. Преди не е бил толкова зачервен в лице. Сега изглежда сякаш системно прекалява с алкохола.

# 1 062
И днес гледах повторението, ми то няма какво ново да се коментира. Надя си гаднее, Дая се доизложи(ако това въобще е възможно), хубаво момиче, което след една вечеря с някой, вече го има за собственост, до следващия с вечеря и така. А, да, Мара е новата *екс мечта на младите. 😁За Петър си мисля, ако не беше излезнал Макето, дали толкова гласове за секс играчка щеше да събере. Съмнява ме.
И аз точно това си мислех. Лесно е да си секссимвол сред Калоян, Стоян, Боби. Ама я да вкарат Макето, Сами от миналата година, и Дая ще стане разногледа.

# 1 063
  • Sunshine state
Скрит текст:
Според това, което видях на кастинга, нещата са предрешени май..В третия кръг Иван откровено помагаше на Надка с подсказки, още тогава я наричаше Пчелата-майка, тичаше до нея през цялото време, държеше гредата, от която трябваше да режем филии..Понеже бяхме разделени по двойки, състезавахме се едновременно, за Надка не остана свободна жена и мина по трасето с Велислава от 5 сезон.Ами, би я...жилава гад е, определено. Милена беше другата жена, толерирана според мен - не стоеше с групата, а встрани, организаторките си шушукаха с нея, личеше си някакво друго отношение.Може би двете са гласени за финал. Боби ще е третия, но със собствени сили, мисля.Идея нямам за четвъртия.
А ти коя си? Интересно ми стана.

# 1 064
Пупи, може само участник в кастинга да е била потребителката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт