🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 92 255
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за новата тема.
Дано наистина довечера има ново правило, с което да прекъснат дежурната ратайска двойка Стоян-Милена.
Надявам се също да издържим целия рев, който ни чака.

Много се говори за зрителския вот, но аз си мисля, че ако на финал са Надя и Мария, например, процентите ще са близки. Според мен към момента от останалите жени Милена би спечелила зрителския вот. Каквато и да е, в момента тя реагира най-адекватно. Коя би била втора, не знам, все са хвани едната, удари другата. От мъжете може би Боби, следван от Стоян. Първият, защото с нищо чак толкова не се е изложил, вторият от съжаление.

Все се каня да питам Дана, ако и е позволено да отговори. Колко време на ден прекарва Надя в мандрата? Че тук доста спорове се вихриха дали е трудно и отнема ли време.

# 121
Много елементарно предвидимо ще е  Митко да предложи Надя за фермер.  За съжаление, той си е точно толкова предвидим.
Надя фермер, тя ще се подмаже на "Сезона е наш" и ще викне Калоян за вице.
Милена и Стоян ратаи, женски дуел, Милена вика Ванче, Ванче побеждава.
Това си мисля, няма спойлер, и се надявам да греша.
Ммдаа, и според мен Надя ще е фермер. Но за ратаи - Стоян все пак има някаква вероятност да вземе имунитет. По-вече ми се връзва Милена и Данчо да станат фермери - хем Милена ще е отново в страни и няма да дразни групата, основно Надка, хем ще направи психоанализ със засилени елементи на психотерапия на Данчо и ще му отвори очите по множество житейски въпроси. А и Данчо ще е отделен от Дайчето, което пък е желание на Мария, респ. става желание и на Надка. Изобщо - купища ползи виждам. Laughing
Пък, звездите ми ГО говорят, на дуел ще изпрати Милена, която пък ще избере за втори дуелист Ванчето `щото бидейки цяла седмица с Данчо, за да не го съсипе ще пощади Дайчето.

# 122
Загатването за нови правила от промото ли е?

# 123
Благодаря за темата!

# 124
  • Sofia
Жанетка каква е оранжева...  Grinning

Интересно защо Ванчето не е тагната поне Grinning
Няма я на снимките, защо да я тагват като я няма?
Защото е присъствала Grinning

Тя нали имала пари кеш - може да са я извикали като спонсор, за това да я няма. На такива платени почивки, спонсорите не се показват. Мухахаха

Малко е прекалено така да се говори за Ваня. Работила е и е спестявала - какво лошо има в това. Явно не е толова глупава, колкото се опитват да ни я показват.

# 125
Не можа да разбера това форум за предаването Фермата 6 ли е за личния живот на участниците. Тук не трябва ли да се коментира играта , а не всички клюки кой къде и с кого е бил видян. Доста подигравателни коментари за учасниците.

# 126
Таня66, на това се радва народецът... добрата клюка, ах, добрата клюка...

# 127
И на Надя не и беше работа да я пита пари има ли Ванчето, че като е на една възраст сама и без деца...щото нали едно инвитро.
Типична клюкарка готова да раздава непоискани съвети и в същото време да подпитва и събира информация.

tania66, сега са интересни участниците, добиват публичнен статус, след няколко месеца няма и да ги споменаваме.
За себе си отговарям, че проявявам интерес докато вървят шоутата, после нито ги следвам, нито ме интересува какво се случва с тях. Естествено информация все отнякъде се появява.
И това не е форум за предаването, а тема в раздел "телевизия".

# 128
Успокойте дишането. Шегуваме се. Аман вече. Една Надя ви трябва у дома, да ни оцените нас. Фръц

# 129
  • София
Е, че то винаги се коментира малко и личния живот на участниците, не виждам проблем, стига да е в рамките на забавното лафене (изключвам коментари за спонсори, ровене в миналото и т.н., разбира се)

Но Дана е права, ставаме за сценаристи, само "А" някой да каже и сме превъртяли азбуката. 😁

# 130
  • при късмета
Не можа да разбера това форум за предаването Фермата 6 ли е за личния живот на участниците. Тук не трябва ли да се коментира играта , а не всички клюки кой къде и с кого е бил видян. Доста подигравателни коментари за учасниците.
А какво трябва да казваме за тях, да ги хвалим ли? Така се представят, че само подигравки може да има като реакция на действията им. Нямаше да е нормално да ги хвалим

# 131
Видяхте ли във видеото https://fermata.btv.bg/videos/mitko-manolev-nadja-e-mojat-osnove … -vav-fermata.html
чичо Митко как се изказа за Калоян и Петър Grinning Grinning Grinning
"младата двойка" хахаха
умрях да се хиля

За довечера- Надя според мен ще е посочил Митко
За утре- ратаи - Милена и Стоян
дуел женски- Милена и може би ще дръпне Ванчето.....

# 132
  • Варна/Лондон
Благодаря за темата. Hug

Не искам да ви отчайвам, но мисля, че “Изненадващи рокади” идва да каже, че просто Даяна се мести и ще спи в стаята при Петър, надали е нещо свързано с регламента (за моя огромна жалост). Rolling Eyes
Аз пък искам Даяна да залитне по Петър, последния да си вземе кото му трябва  и да я пусне да плува. А Данчо да спечели фермата и да покаже среден пръст на Даяна. Знам, че много искам, но мечтите не пречат.😁

# 133

Тя нали имала пари кеш - може да са я извикали като спонсор, за това да я няма. На такива платени почивки, спонсорите не се показват. Мухахаха

Малко е прекалено така да се говори за Ваня. Работила е и е спестявала - какво лошо има в това. Явно не е толова глупава, колкото се опитват да ни я показват.
.                 Прекалено е по принцип да се говори така ,за който и  да е от участниците.В крайна сметка форума е за това да се коментира играта,представянето на участниците,но обидни думи много често и подобни изказвания говорят за възпитанието на пишещия.

# 134
Скрит текст:

.                 
Прекалено е по принцип да се говори така ,за който и  да е от участниците.В крайна сметка форума е за това да се коментира играта,представянето на участниците,но обидни думи много често и подобни изказвания говорят за възпитанието на пишещия.

Да, невъзпитан съм. Заслушавам да ме събуете и да ме напляскате хубаво. Ах, как заслужавам!

ПС. Участниците няма какво да се коментират цяла седмица - тях можем да коментираме, като излязат на арената. Демек 2 пъти седмично - веднъж за имунитет 10 минути четвъртък и събота 50 минути. През другото време, след като не можем да коментираме квото си искаме, темата трябва да бъде заключена.

Общи условия

Активация на акаунт