🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 220
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 200
Сега гледах промото - еми, долничка си е Даяна, няма спор. И не само заради Йордан, ами и заради Ванчето. Каквото и да е, играе го приятелка с нея и знае, че имаше чувства към Петър. Толкова ли не може да изчака още 3 седмици да излязат преди да му се метне в кревата? Нямам съмнения, че и навън е с такова поведение - вътре са мини общество от толкова време и човек почва да се държи по обичаен за него начин. Маски, ако е имало, са били точно 2 седмици в началото.

Според вас ще има ли сехс с Пешко?
Според мен няма да се стигне до там и не мисля, че той я харесва особено много, просто тя активно се предлага.

# 1 201
Според мен имаше още в ратайската къща.

# 1 202
  • Варна
МаКо, въобще не ми я оправдавай тая Дая. Аз съм с такива родители, никога не са ме оценявали и помагали, от 16 годишна работя, сега съм на 43, имам по-голям брат на който обръщаха повече внимание и повече му помагаха, е, аз отдавна живея самостоятелно, със собствен бизнес и почти собствен магазин, а той с майка ми и баща ми. Грешна ти е теорията,сори.

# 1 203
Изгледах епизода в този епизод Петър, Калоян и Милена ми бяха много симпатични.
Кало не ме кефи освен сините му очи, но днес с Петър показаха човечност, за мен прегръдката с Милена си беше искрена. На тях им вярвам че наистина бяха искрени.
Жалко ако се държаха както днес... Щяха да имат доста фенове.

# 1 204
Да, виждам, прегръдчицата на Петър и Калоян с Милена си е изпълнила ролята, всички са се умилили от нея, много трогателно. Много мила прегръдка, да, само дето "почти чух" как им го подшушнаха от екипа. Trollface
Ама, айде, да не ви развалям илюзиите. Stuck Out Tongue

# 1 205
Аз пък имам пример, за който говори МаКо, и нещата се припокриват с Даяна.

# 1 206

Мислиш ли?
Според мен щяа да го излъчат - това ще им счупи рейтинга отвсякъде.
А и ако имаше, Дая вече щеше да е приела Пешо за лична собственост и драмите щяха да са огромни - всички щяхме да разберем.

# 1 207
  • при късмета
МаКо, въобще не ми я оправдавай тая Дая. Аз съм с такива родители, никога не са ме оценявали и помагали, от 16 годишна работя, сега съм на 43, имам по-голям брат на който обръщаха повече внимание и повече му помагаха, е, аз отдавна живея самостоятелно, със собствен бизнес и почти собствен магазин, а той с майка ми и баща ми. Грешна ти е теорията,сори.
Казах вече, че не я оправдавам, а си обяснявам механизма по който се води. При това поведението ѝ само към мъжете може да е укоримо, в останалите аспекти е доста адекватна. Да, някои от пренебрегваните деца го приемат и продължават. Това не означава, че при всички е така. При голяма част от тях остава търсене на одобрение и оценяване от родителите за цял живот. Психологическите фактори в живота на хората, не са математическа константа, че да се развиват само и единствено по един начин

# 1 208
Бихте ли ме ориентирали в коя част на вчерашния епизод Мария се кара на Нада. Мнооого съм Ви благодарна.
Когато представяха ястията от "Вкусът на баба". Стигнаха до десерта - някаква сладка баница. Надя веднага отсече, като видя десерта пред себе си, че това не приличало на баница. Тогава Мария й каза да замълчи да си довърши рецептата.

# 1 209

Според мен няма да се стигне до там и не мисля, че той я харесва особено много, просто тя активно се предлага.
Според мен, да и то съвсем скоро. Няма как да пропуснат и тая година без секс във Фермата.
Ще счупят рейтинга отвсякъде, а във фб ще стане страшно.

# 1 210
  • SF
Сега гледах промото - еми, долничка си е Даяна, няма спор. И не само заради Йордан, ами и заради Ванчето. Каквото и да е, играе го приятелка с нея и знае, че имаше чувства към Петър. Толкова ли не може да изчака още 3 седмици да излязат преди да му се метне в кревата? Нямам съмнения, че и навън е с такова поведение - вътре са мини общество от толкова време и човек почва да се държи по обичаен за него начин. Маски, ако е имало, са били точно 2 седмици в началото.

Нещо не му е наред на това мнение. Твое си е, знам, но...
Няма да има никакъв секс, дори страстни целувки няма да има. Ако Даяна успее да използва някакъв умилителен момент, може да има нещо по-интимно, но и двамата знаят, че камерите снимат.
Даяна заради Ванчето???? Че каква й е Ванчето? Едва ли й е приятелка. Даяна се държи добре и приятелски с всички. Който я завари в малката кухня да мели мрашно, мели брашно с нея. Тя е мила, обича да споделя лични неща, да търси мнението на другите.
Изобщо не ги виждам приятелки с Ванчето. Далече са от приятелство и близост. А и Ванчето не е била съпруга или лобювница на Петър.
Напротив - доста приятелско е някой да ти покаже, че се пънеш излишно за нечие внимание. Но Ванчето е тъпа и няма да го изтълкува по този начин. А и така показин грешки от приятелства рядко се възприемат толкова благородно чак. Ванчето е уязвима по отношение на Петър и няма да си каже "Даяна ми показа колко съм се объркала."
Данчо се опита да й внуши вина за отношението й спрямо Ванчето, но Данчо не беше искрен. Искаше Даяна да спре отношенията си с Петър заради себе си, не от загриженост към Ванчето.
Ванчето се опита да направи забележка на Петър, че не мисли за Данчо. Ванчето също не беше искрена. Изтъпя жестоко, защото всички знаем, че истинската й болка е отношението на Петър към нея, а не на Петър към Данчо.
Само неутрален обект може да посочи на "изневерника" кой е реалният потърпевш от това.
Данчо и Ванчето са достатъчно големи хора, индивиди със собствено мнение, макар и объркано, че да разчитат на себе си. Даяна и Петър няма да им пазят самочувствието.
Както се вижда.
А и не е необходимо.
Значи, за да не ми изневерява мъжът ми, аз ще разчитам, че мацките ще го отблъскват и ще го пращат при мен, обяснявайки му, че не ми е добре от това?

# 1 211

Мислиш ли?
Според мен щяа да го излъчат - това ще им счупи рейтинга отвсякъде.
А и ако имаше, Дая вече щеше да е приела Пешо за лична собственост и драмите щяха да са огромни - всички щяхме да разберем.
Е, секс се прави по много начини, може никой да не е разбрал Simple Smile

# 1 212
Може да не са най-добрия приятелки Даяна и Ваня, но Даяна няколко пъти е казвала, че другата й е близка вътре. Също двете прекарват някакво време заедно и изглежда се разбират.

И, да, за Даяна мисля, че който не е я дръпнал, с него не се е прегръщала. Значи в началото има симпатии към Пешо, той не й обръща внимание и тя е при Йордан - 3 месеца виси на врата му, спят по гащи в едно легло, използва изрази като "мъжът ми с твоята жена", ревнува го от певици, участнички и т.н. Това не спира по никакъв начин след влизането на онази злочеста жена, която жестоко се изложи вътре, но Пешо я кани на някаква специална вечер и след като хапе устни и кърши ханш, решава, че е време да се прехвърли при него. Даяна не е на 10, за да не осъзнава, че Йордан е хлътнал по нея, така че такива мамбо-джамбо обяснения не съм склонна да приема.

# 1 213
Как му е инстаграм името на Йордан?

# 1 214

Общи условия

Активация на акаунт