🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 462
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 185
Преди днес , се чудех какво му харесвате на Петър във външния вид,  на мен ми беше антипатичен...Заради кофти прояви не ми допадаше и външно.
 Днес ми харесва как се държа, каза неща на място, започвам и аз да го приемам и дори ще го харесам 😁 Има проблясъци за разлика от Калоян.

За грозна Надя какво да кажа, авторитета й е под въпрос и вътре, щом Мария и се сопна пред всички високо и я нарече Надежда.
Ролята на отрудена женица, вечна жертва (... на мъж, на съдба, на собствената си безсилна злоба ...) няма да й донесе нищо добро, така мисля.
 Изглежда готова на всичко, за да злепостави другите и тя да блесне . Ако това е стратегия, здраве му кажи. Жалка картинка.

Даяна си играе ролята на объркана и във формата и навън явно, но до никъде не се е докарала , време е за смяна на сценария май. Объркана, недооценена, не-намерила, не-уцелила, семейството й я подтиска, или подценява, бля,бля..на двайсет и няколко все още може да мине номера .След някоя друга година ще изглежда отчаяна и нелепа , премигвайки на парцали и подпирайки се на поредния Данчо.
Милена ми хареса, драматична актриса си е мацката, добре се възползва от момента. И за разлика от Надя, не е жертва ,а победител.  Вземала е решения , предприела е промени, тя има живец. Имаше си слабите моменти, но като, че ли се реабилитира в моите очи. Не изключвам нова излагация да сътвори, но поне не ми е гадно да я гледам.
Мария толкова бавно ли загря каква "приятелка" е Надя, или чак сега го излъчват...
Мария ,Петър ,Данчо и Даяна не са й фенове като гледам, гласуваха за фермер срещу Стоян , не за нея. Само Калоян ли й остана фен, кой още?

# 1 186
В тази тема Милена от "Фермата" ли е писала? Някаква случка с бой...
https://www.bg-mamma.com/?topic=499504
Извинявам се ако е питано вече.
Същата  отпреди  10г мисля

# 1 187
Малко клюки.
Но забелязах,че Данчо и Даяна не се следват в инстаграм. Но пък Петър и Даяна се следват.
Току-що проверих, следват се! Дори Данчо коментира снимките ѝ.
Да, наистина. Не знам какво съм гледала вчера Grinning

# 1 188
  • SF
На Мария двете клетки се размърдаха и схвана някои части от схемаджийството на Надя. Нищо, че е огън момиче, не й стиска да й го каже или поне да й го покаже. Шушу-мушу с Петър и Калоян, полегнала в леглото.
Даяна също каза, че Петър се е преместил, поканен от Мария в леглото й.
Мария попадна в най-много мъжки ръце този сезон. От мъжете Калоян е най-целувателният. Доближи ли се до жена, не пропуска да я цунка.

Много ми хареса, когато Петър и Калоян гушнаха Милена. Много миличко, спонтанно и човешко. Чудесни бяха! А и тя добре прие прегръдката.

# 1 189
Милена ми допада все повече. Искам е на финал!
Искам да видя и физиономията на Надежда като види, че е масово недолюбвана. Язък и за стратегиите, четенето на алманаха и опитите да се прави на ИКОНА. Ако е на финал, няма никакъв шанс на зрителския вот.

# 1 190
  • София
И аз съм фенка на Милена. Такъв силен характер и стабилно присъствие има, че си е за възхищение.

Данчо беше доста наперен, но сега вече изглежда видимо смачкан. Когато се прецакаш сам, хич не е лесно да го преглътнеш.

# 1 191
Петър ми хареса с разсъжденията си.
И, да, много мил жест да прегърнат Милена.

# 1 192
Виждала съм Милена навън. Наистина има много силна аура. Някак привлича погледите и струи една хубава енергия от нея. Как няма да я недолюбва Надя, като пред нея е сива и невзрачна като мишка. Все едно да сравняваш сокол с пукал.

# 1 193
Надя както го играе пчелата-майка и не се усеща, че всички са я надушили, да не вземе да изгори следващата седмица, ако отпадналият не я посочи пак за фермер... Ще я изядат с парцалите, направо ще ѝ "пръснат... кошера" Joy

# 1 194
Искам я на дуел Надя. Макар че, който се състезава с нея, няма да му е лесно. Тая цепи като невидЕла. Вчера от всички жени беше най-бърза.

# 1 195
Добре де, аз не разбирам, защо Пешо върви по стъпките на Даньо?
Примерът е пред очите му.
Два месеца приятелство между Д2, романтика, закуски, ала - бала...
И, хоп - Изненадааа... Дайчето видя Пешо.
Чак тогава съвестта й проговори: "Кротни се, че не е Ок това!," ''Годеницата те гледа!"
Кротни се! Ама, шило в торба не стои.
Имаше проблясък в Пешовата глава. Хубави неща и каза снощи.
Та, за примера ми беше мисълта.
Да не чуе и Пешо думите: ''Кротни се, че не е Ок това!," ''Калоян те гледа!"

# 1 196
На Пешко съвсем не му пука, че да мисли какво може да го сполети, следвайки утъпканата пътека.
Той е за емоцийката и за напомпване на егото, не мисля, че би се влюбил в Даяна.

# 1 197
Да не прозвуча зле, ама води ли се достатъчно известна, че да я вкарват с хонорар? Не знам, тъй като не се интересувам от български актьори.

Изрично подчертаха в първия епизод, че сама се е явила на кастингите и ги е изненадала и няма да взима хонорар.

не знаех това за съпругът и.
"не знаех това за съпруга й".  След предлог, винаги думата е в кратък член Wink Ама си писал в 5.28 сутринта...OMG.
Иначе си прав, най-некадърната игра в "Скъпи наследници" беше именно на Даяна, също по мое мнение и на Веселин Калановски и Вальо Манчев

# 1 198
  • при късмета
Вчера поне някои хора взеха да се усещат за някои неща. Предимно Мара, единствената ѝ мозъчна клетка, вчера реши да работи. Петър и най-вече Калоян, не мога да не ги похваля за Милена.
Обаче нещо и в Милена не ми се върза, колкото и да се трогнах от историята ѝ. След това, което разказа вчера за детето си (не, че дислексията е присъда, но пък не е и за подценяване) и разказаното за бременността си на Асен, ми е още по-необяснимо това за починалите деца на Ангел и Надка. И друго не ми се върза, но не ми се задълбава. От самото начало с Надка са ми еднакво неприятни и това не се е променило. Е, Надка набира сериозна преднина, но и в Милена нещо не ми е наред.
Надка вчера много грозно искаше да разстрои Даяна и успя. С кученцето.
За Даяна и преди доста време писах, несигурна е заради родителите си и вероятно по-конкретно баща ѝ. Някои може и да ѝ се подиграват, че на тази възраст все още търси одобрението на родителите си и не се е отделила от тях, но за това и преди казах, са виновни самите родители. Ако като дете е била недооценявана, игнорирана, неразбирана и пренебрегвана, не на 27, а цял живот ще търси, това, което тогава ѝ е липсвало. съвсем логично е. Затова сега търси подкрепата и вниманието на мъжете в живота си и без мъж около нея се чувства несигурна. Когато е сигурна в някой мъж, че е до нея, става самата себе си, изразява мнението си, отстоява го и то смело и без оглед на това, от другиго има ли подкрепа. Може да плюете Даяна колкото искате, но се замислете има ли отровни родители, като нейните около вас и ще видите, че децата им, независимо на каква възраст и какъв пол са, са като Даяна. Аз лично напълно я разбирам. Не одобрявам доста голяма  част от поведението ѝ, но разбирам механизма по който го прави. Не е за да я бута някой напред в играта, а заради личностната ѝ несигурност. На отровни родители много се ядосвам.

# 1 199
  • При розите и топлата вода ......!
Бихте ли ме ориентирали в коя част на вчерашния епизод Мария се кара на Нада. Мнооого съм Ви благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт