🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 545
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 290
Ми може и да съм пристрастен, не знам, но в Надя виждам силна жена, която може да е опора на мъжа до себе си. А не развей прах като разни Даяни, Жанети, Косъми и т.н.. Не знам дали това харесват и другите в нея, но на мен това ми направи впечатление още в началото. Знае две и двеста, от много неща разбира. Също така играеше с лекота, още в първата игра мъже срещу жени я надуших. И после я гледах внимателно в битките. Има си стратегия, влезнала е подготвена, гледала е предните ферми и алманаха е чела. Всичко това са само плюсове. Не е турист там за да си рекламира бизнесчето. Влязла е с цел и разчита изцяло на себе си. Може би по-скоро стратегията и е неправилна ако сложим и зрителския вот, но за вътре е много добра.
Тук си прав, жени като Надя са силни, и ако си намерят мъж под чехъл, са най-щастливи. Имам такива познати. Дават всичко за семейството си, жертвоготовни дори, но са строги майки. В работата си са добри като изпълнители, но като колеги са ужасни. Постоянно се изтъкват - това свърших, онова направих, ако не съм аз, този не работи, оня сбъркал. Всъщност да работиш с тях ежедневно е един ад, гарниран и с постоянните интриги зад гърба на другите. Никога не знаеш какво мислят, тъкмо решиш, че сте в добри отношения, и ти забият нож в гърба.

# 1 291
  • Sofia
Еййййй, ама какви заглавия измислят в кухите сайтове!

Скрит текст:

За ПетърЧО пускам два шорткъта, понеже така и не разбрахме коя зодия е.

А тестовете на кого са?

# 1 292
Ужас! Тези са се оляли с простотии!!!

На Мария са.Пази си тестовете за бременност от двете й деца. Вчера я изненадаха с тях във Фермата.

# 1 293
Е, как на кого са тестовете  - на Мара - от двете бременности, отпреди десетина години. Joy

Ох, ще умра от смях с тези жълтури, с глас се смях на заглавията, имах нужда. Joy

Нина, така е, такива хора по-добре да не работят в колектив. Надя правилно е избягала на село, дано е щастлива.
Скрит текст:
Аз също не мога да работя в колектив, освен с мъжа ми, с когото сме съдружници повече от 20 години. Но семейният бизнес е друга работа. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 20:12 от Смиляна

# 1 294
.............
Даяна- така ми напомня за мен на 26-8 години. Много ме кефи, флиртува й се, та й се плаче. Тя е актриса, аз не съм, ама все едно се виждам преди... години.  Вместо "чичото" Данчо - за нея е абсолютен чичо, с дете при това, да не говорим за годеница и някакви ревове. Какво да искам, освен да ми напомня прекрасните ми времена на младо момиче. То това са предавания и за хора, които искат забавления от телевизията. Аз не гледам сериали, даже не знаех изобщо коя е Даяна. Ама дано я дават още да флиртува, много ме зарежда, както и нея, явно.
..........
Петър си знае цената и му е ясно, че за Даяна май няма да му стигнат силите и чара.
А и Даяна си знае цената.
....................

Приятелки Даяна няма ( тя го каза ) , но семейството е активно😁
Не й правите услуга, ще активизиране негативни мнения за нея, тя даде доста мегдан за хейт.
Поне с мярка я хвалете, да има нещо общо с това което виждаме, че да не е нелепо.
Успех

# 1 295
Аз пък Данчо го разбирам в тази ситуация, защото съм я преживявала.И то не на младини, а на зряла възраст.
Та понякога човек изпада в клопки и капани на сибственото си Аз.
И който смята, че е застрахован се лъже.

Абсолютно съгласна!

# 1 296
Оххх,скука голяма.....има ли вече спойлер

# 1 297
.............
Даяна- така ми напомня за мен на 26-8 години. Много ме кефи, флиртува й се, та й се плаче. Тя е актриса, аз не съм, ама все едно се виждам преди... години.  Вместо "чичото" Данчо - за нея е абсолютен чичо, с дете при това, да не говорим за годеница и някакви ревове. Какво да искам, освен да ми напомня прекрасните ми времена на младо момиче. То това са предавания и за хора, които искат забавления от телевизията. Аз не гледам сериали, даже не знаех изобщо коя е Даяна. Ама дано я дават още да флиртува, много ме зарежда, както и нея, явно.
..........
Петър си знае цената и му е ясно, че за Даяна май няма да му стигнат силите и чара.
....................

Не й правите услуга, ще активизиране негативни мнения за нея, тя даде доста мегдан за хейт.
Поне с мярка я хвалете, да има нещо общо с това което виждаме, че да не е нелепо.
Успех

Леле, аз си изказах мнението.  Гледах 2 епизода и си написах едно мое усещане, от скука. Но то било в противоречие с общоприетото за хората тук или и аз не знам с какво. Какви хейтове, какви 5 лева.  Ама баш по стереотипа на който и да е???? Преди години си отгледах децата не само, но и с мнения от бг-мамма , та реших да видя и да се освежа. Сега явно сте много агресивни, дано не сте толкова млада. Тази агресия, която виждам е пълен ужас.

# 1 298
Пу пу пу... сцената, в началото на епизода,в която Надя чете алманаха  заголили бедър и двете (предполагам другата е Мара) до полегналия чичак.... отврат.... и тирмата женени,наврени един в друг!!
Противно ми е ! Засипаха ни с кадри на Дая а тези ги криха. Защо!

Ако някой може да извади снимка от епизода ще ме разберете за какво говоря! 

SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 299
.............
..........
....................

Успех

Леле, аз си изказах мнението.  Гледах 2 епизода и си написах едно мое усещане, от скука. Но то било в противоречие с общоприетото за хората тук или и аз не знам с какво. Какви хейтове, какви 5 лева.  Ама баш по стереотипа на който и да е???? Преди години си отгледах децата не само, но и с мнения от бг-мамма , та реших да видя и да се освежа. Сега явно сте много агресивни, дано не сте толкова млада. Тази агресия, която виждам е пълен ужас.

# 1 300
  • София
Еййййй, ама какви заглавия измислят в кухите сайтове!
О, този сайт се списва от слабоумни и нейко. Не знам, защо въобще го четете.

Скрит текст:

За ПетърЧО пускам два шорткъта, понеже така и не разбрахме коя зодия е.

# 1 301
  • София
На мен и Violet започна да ми липсва Joy

# 1 302
Ох, Андрей е под карантина. Дано всичко е наред с него!

А Калоян и Петър са пълни дечковци с тая змия. Joy То от километри си личи, че е играчка.

# 1 303
  • София
Андрейчо защо е вкъщи?

# 1 304
Андрей опосум или Андрей фермер?

Общи условия

Активация на акаунт