🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 567
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 260
На мен пък Боби не ми прави чудно впечатление.
Вярно и Ваня я помръзва, но защо трябваше да кара нея да мете онзи ден, когато им дадоха меката мебел и се проснаха на дивана пред камината? Защото е жена. Тази презумпция ме издразни.

# 1 261
  • София
Не съм фенка на Боби, но поради липсата на друг по-цялостно адекватен, бих подкрепила него за финала.
Мара е доста простовата и селянее на макс. Типична провинциална пръчка без градация.

# 1 262
  • при късмета
На мен пък Боби не ми прави чудно впечатление.
Вярно и Ваня я помръзва, но защо трябваше да кара нея да мете онзи ден, когато им дадоха меката мебел и се проснаха на дивана пред камината? Защото е жена. Тази презумпция ме издразни.
Не защото е жена. А защото тъкмо бяха наредили изчистили и Ваня реши, че ще джапа през кожата на земята с обувки. И все пак тя само се върна да си събуе обувките и Боби измете, така че нищо не я е карал. Само я скастри за цапането

На мен Надка изобщо не ми харесва визуално. И като се усмихне не ми харесва. Очите са и много малки (затова ѝ казвам миша физиономия) и на каквото и лице да са малки очи, не изглежда красиво. Поне на мен де. Външния вид никога не ми е водещ, защото никой не си го избира, други по други критерии определям хората. Не броя нарочните корекции, говоря за естествения

# 1 263
Ще подкрепя Стоянчо.
Млад, прав, здрав Wink мъж.
Ама, нямал мнение. Голяма работа.
То, пък, мнението на другите е много важно.
Стоенчо претърпя най - голямо развитие.
Отслабна, разгроми Черпакът и Иконата. Готви вкусно. Свири фалшиво
Възстановява се бързо. Универсален боец. Дай му лопата и ''глей как се прави''.
Тъй че аз съм ОК, той да спечели.
Направо Надя ще издивее! Joy

# 1 264
Пу пу пу... сцената, в началото на епизода,в която Надя чете алманаха  заголили бедър и двете (предполагам другата е Мара) до полегналия чичак.... отврат.... и тирмата женени,наврени един в друг!!
Противно ми е ! Засипаха ни с кадри на Дая а тези ги криха. Защо!

Ако някой може да извади снимка от епизода ще ме разберете за какво говоря! 

# 1 265
Ще подкрепя Стоянчо.
Млад, прав, здрав Wink мъж.
Ама, нямал мнение. Голяма работа.
То, пък, мнението на другите е много важно.
Стоенчо претърпя най - голямо развитие.
Отслабна, разгроми Черпакът и Иконата. Готви вкусно. Свири фалшиво
Възстановява се бързо. Универсален боец. Дай му лопата и ''глей как се прави''.
Тъй че аз съм ОК, той да спечели.
Направо Надя ще издивее! Joy

Ааа, Надя ще издивее за всеки който спечели. Щото тя мрази яко парите. А те всички не ги е срам за пари са отишли.

# 1 266
  • при късмета
Пу пу пу... сцената, в началото на епизода,в която Надя чете алманаха  заголили бедър и двете (предполагам другата е Мара) до полегналия чичак.... отврат.... и тирмата женени,наврени един в друг!!

Защото изобщо не е работа на друг, кой при кого си ляга, имал ли, нямал ли връзка/брак/някой дето го чакал. Да не говорим, че за играта изобщо не е от значение. Ама трябва някакви пуритани само натам да натякват.
Като чета коментарите за Даяна, знаете ли каква асоциация правя? Все едно са седнали бабите на  пейката пред блока и един, ако сади цвета, друг мете пред стълбите, трети храни общото куче, те ще видят и обсъдят само и единствено младото момиче, което някой е изпратил до вкъщи и ще ѝ извадят хронологията на прибиранията, минимум за 3 месеца назад

# 1 267
  • София
Ми може и да съм пристрастен, не знам, но в Надя виждам силна жена, която може да е опора на мъжа до себе си. А не развей прах като разни Даяни, Жанети, Косъми и т.н.. Не знам дали това харесват и другите в нея, но на мен това ми направи впечатление още в началото. Знае две и двеста, от много неща разбира. Също така играеше с лекота, още в първата игра мъже срещу жени я надуших. И после я гледах внимателно в битките. Има си стратегия, влезнала е подготвена, гледала е предните ферми и алманаха е чела. Всичко това са само плюсове. Не е турист там за да си рекламира бизнесчето. Влязла е с цел и разчита изцяло на себе си. Може би по-скоро стратегията и е неправилна ако сложим и зрителския вот, но за вътре е много добра. А Мария ме издразни, че шушука зад гърба и, докато Надя не съм видял да шушука зад нейния. Преди с Кустев заговорничеше, сега с Петър. Но според Петър Надя не играе игри, а е себе си. Докато Мария е убедена, че всичко това е поза. И как и направиха впечатление тези неща седмица преди финала, айдеее моля, моля...
А добре от Мария какво толкова видяхме, освен, че и ври кръвта и умее да мята ножове? Според мен и завижда, защото си мисли, че е омаяла половината фермери барабар със зрителите. Поне такива и бяха думите.

# 1 268
  • Другата България
Сега, аз нещо не мога да схвана.
За пореден път се размахва пръст и се казва кой какво може и не може да пише по темата, както и да коментира това, което вижда от екрана.
Асоциации за пишещите с баби, със стринки, с лелки, с пуританки...асоциациите по принцип говорят за правещите ги, но това е една друга тема, и не е по темата.
Да, щом виждам нещо, което не ми харесва, показано от участник на екрана, ще го коментирам.
И ми е през дистанционното стрина Пена от форума с кого ме асоциира.
"Младото момиче" от първия етаж два месеца излизаше с обвързан съсед, който е доста по-възрастен от нея, спеше до него два месеца, целуваше му ръцете, правеше му сцени на ревност, висеше му на врата, пускаше разни коментари пред него за него от рода на "мъжа ми, поне ботушите ни да са заедно, в брачното ложе" и т.н., гледаше го с очи на кошута и пърхаше с мигли срещу него, с една дума държеше се като влюбена в него жена, а не невинно младо момиче. Всичкото това и пред милион зрители.
В същото време същото младо момиче е имало мераци към далеч по-подходящия за нея мачо Аполон, съсед от другия блок, но поради неговата заетост и наплив от фенки е останало неразбрано. И се е задоволило с по-възрастния и вече лапнал по нея, който пък от глупост "заряза" и годеницата си след като малко преди това ѝ обеща обратното. И когато мачо Аполон, вече свободен и побутнат от "приятели и продуценти" даде на "младото момиче" да разбере, че има шанс при него, същото момиче за една нощ забрави стария фокусник, когото два месеца приемаше за мъж, и се премести в леглото на новия избранник. Като преди това няколко дни му се предлагаше брутално с половинчати подмятания.
И най-грозното - "ние сме само приятели, аз това исках, така беше, така си остана, защо ти си го разбрал иначе, ама защо сега така...." - това рефрена на младото момиче към рехавия мустак на съседа.

И няма да коментирам ли??? Не само, че коментирах досега подобаващо, ами и повече мога, но няма смисъл, защото се ядосвам.
Изобщо не ме засяга кой с кого си ляга и с кого си го слага.
Такова поведение за мен е недостойно.
ДанЮ си е виновен, естествено, но Даяна му даде всичките поводи на света, за да се почувства уникален.
И после го ритна с бялата маратонка 39-ти номер.

# 1 269
  • София
Няма стратези този сезон.
Ако имаше на Боби щеше да му е много по-трудно да остава незабележим и овладян в поведението/реакциите си.

На повечето "стратегията" стига до попадането във финалните четирима.
При Данчо има/ше ,но Дайка му прекуца стратегията.

# 1 270
  • при късмета
Мери, къде точно прочете да казвам кой какво може и не може да пише? Но мога ли да кажа на  какво ми прилича или трябва да поискам от някого специално разрешение? Ти обаче не пропускаш да окачествиш някой друг, размахвайки пръст, другите да не размахват пръст, усещаш ли се?

# 1 271
Merri_An, ма ко : Иде реч за това кого и как показват в малкото кадри които гледаме - по повод на спането в спални по двойки.

Противно ми беше да гледам 'иконите' навъргаляни, а постоянно да ни показват Дая и Пешо, Пешо и Ваня, Дая и..някой...

# 1 272
Скрит текст:
ама това не ми се мисли че е чичо Митко а по-скоро на Калоян има този гръб, но може да греша

# 1 273
  • при късмета
Merri_An, ма ко : Иде реч за това кого и как показват в малкото кадри които гледаме - по повод на спането в спални по двойки.

Противно ми беше да гледам 'иконите' навъргаляни, а постоянно да ни показват Дая и Пешо, Пешо и Ваня, Дая и..някой...

Това си го дават непрекъснато, от началото. Стига обаче да не се вторачваш в един единствен участник, ще го видиш. Преди 3 седмици се коментираше, че Мара спи в едно легло с Кустев, Надка с Митко и Ваня с Пешо. Още тогава казах, че само Даяна се коментира, а всички жени до една, не спят с друга жена, а с мъж и то пак напомням, от самото начало. Така бяха разделени, дори когато още нямаха легла, а просто се редяха по пода

# 1 274
  • Другата България
Мери, къде точно прочете да казвам кой какво може и не може да пише? Но мога ли да кажа на  какво ми прилича или трябва да поискам от някого специално разрешение? Ти обаче не пропускаш да окачествиш някой друг, размахвайки пръст, другите да не размахват пръст, усещаш ли се?
Коментирах това
Пу пу пу... сцената, в началото на епизода,в която Надя чете алманаха  заголили бедър и двете (предполагам другата е Мара) до полегналия чичак.... отврат.... и тирмата женени,наврени един в друг!!

Защото изобщо не е работа на друг, кой при кого си ляга, имал ли, нямал ли връзка/брак/някой дето го чакал. Да не говорим, че за играта изобщо не е от значение. Ама трябва някакви пуритани само натам да натякват.
Като чета коментарите за Даяна, знаете ли каква асоциация правя? Все едно са седнали бабите на  пейката пред блока и един, ако сади цвета, друг мете пред стълбите, трети храни общото куче, те ще видят и обсъдят само и единствено младото момиче, което някой е изпратил до вкъщи и ще ѝ извадят хронологията на прибиранията, минимум за 3 месеца назад
Разбирам, че гроздето е кисело, и че вместо да се погледнем нас е по-лесно да коментираме другите, но написаното стои. Не ти размахвам пръст, изразих мнение също като теб.
Съфорумката коментираше видяно в предаването.
Не кой с кого си ляга по принцип.
Аз също.

Общи условия

Активация на акаунт