🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 648
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 800
Марулета, Люлката на страданието е култово просто! Joy

Дразнят ме много и двете "жертви" , най-редовните на Люлката на страданието. Ама Данчо не можа да вземе думата от Ваня-логореята, бе... Sleepy

# 1 801
Какво се случи с външноста на Данчо-изсъхна направо.Изглежда все едно някой е умрял. И не разбирам като твърди толкова, че е само приятел с Даяна, защо се дразни на отношенията и с Петър, вместо да се радва на щастието на приятелката си.
Когато Дая и Петър бяха на покрива и Данчо изкоментира, че това си било тяхното место, имам чувството, че в неговата глава той все едно е имал връзка с Дая. За Камелия се сеща да говори, само, когато се почувства наранен от Даяна. Не ми харесва нито Данчо, нито хепи Ванче как не могат да приемат, че други са харесваните,а не те.

# 1 802
Разболя се Даню от любов... Ама как си позволяват да стоят на неговото място. Хубаво, че не сетиха за лютеница, че съвсем щяха да го "ограбят".

# 1 803
На мен пък друго ми направи впечатление, когато Милена избра Ванчето и на речта си Хепито не спря да повтаря "за едни 100 бона" това ѝ беше на всяка втора дума. А ти за какво си влязла? Някак си не ми допадна.. А аз лично смятам, че Милена и Надя може да издуха. Или просто така ми се иска. Някак си не виждам кой знае какво в тая Надя, че толкова да се плашат от нея на арената.

# 1 804
На мен пък друго ми направи впечатление, когато Милена избра Ванчето и на речта си Хепито не спря да повтаря "за едни 100 бона" това ѝ беше на всяка втора дума. А ти за какво си влязла? Някак си не ми допадна.. А аз лично смятам, че Милена и Надя може да издуха. Или просто така ми се иска. Някак си не виждам кой знае какво в тая Надя, че толкова да се плашат от нея на арената.

Абсолютно! Аз освен злобна женица,друго не виждам. Направо съм отвратена.Голямо самочувствие без покритие при нея!

# 1 805
В момента Даню се излага повече от всякога - "Аз бях готов да загубя толкова много заради нея (да се разбира - лютеницата и миш-маша), пък тя..." Ще рече човек, че някой насила го е бутáл при Дая. Ма тя едно говори, други сигнали дава, леле, че то от тебе си зависи, бе...смотльо.

Пък Ваня очаквала някой да се грижи за чувствата ѝ, ама не обектът на тези чувства, а Даяна... Сто пъти повтори, че можело заради нея да изчакат да излязат, а те - нагли, в Нейната спалня да се гушкат, ужас...
Ма не вижда ли, че Петър сам ходи да гушка Даяна, не, не ѝ изнася... пак жената виновна, мъжът - невинен, аман, уж приятелка ѝ била... ще се разплача напра'о.

# 1 806
  • при късмета
Много предвидим избор. То цялата седмица на Надка беше предвидена още от миналата, женицата е толкова плоска, че нямаше как да е иначе.
Днес ще ми е поредния дуел, в който искам е двете да си ходят, ако има начин, ама няма.
Надка си мисли, че много хитро постъпи като поиска сваляне на имунитета, но не е хитра, а тъпа. Направи го да лъска имидж пред публиката, а всъщност се закопава все повече. Ако реално искаше дуел с Милена, то тя нямаше сега да е ратай. И ако евентуално се опитва да го играе, че иска, няма да гласи нещата така, че да е втори дуелист и да гласи битките. Много прозрачна.
Милена, продължавам да смятам, че от начало беше себе си, а сегашното ѝ променено държание е поза, затова продължавам да не я харесвам. Въпреки, че ми харесва как им ходи по нервите, но харесвам действията ѝ, не нея.
Ваня също не харесвам, толкова инфантилно същество никога не съм срещала. Не ѝ се отвори парашута с Петър и дай сега да го сложим в клетка, че с никоя да не говори. Да, Петър я подведе в един момент, но инициативата си беше на Кукото и нямам спомен да е правила такива фасони на половината мозък, като от нея не можеше да се добере до Петър.
Калоян и той се опитва да чисти имидж пред публиката, все едно заради 2 думи ще забравим отношението към Милена за цял сезон. Или пък как подковаваше Петър с/у Ваня, а сега "нашето Ванче".
Данчо и на мен ми направи впечатление, че буквално си е сменил физиономията. Чак ми дожаля. Явно е човек на силните чувства, независимо какви са и наистина чест му прави, че ги заявява, това изключва двуличие.
Надка умира от яд, че не може да злепостави Даяна и тя на момента ѝ парира всякакви опити. И вчера се опита да пробута лъжата, която се опита да втълпи на Калоян, че Даяна казала за мъжете, че са такива и онакива, ама пак не се получи. Надка изглежда още по-голяма змия, като повтарят кадрите като го казва, защото са си чиста лъжа. Даяна може и да е много объркана на тема мъже, но това си остава за нейна лична сметка и последиците са за нея в личния ѝ живот. В играта, не само от жените, а от всички е най-откровена и си изразява мнението без никакъв страх и без огледа на това дали съвпада с мнението на повечето или никой друг нямана това мнение. Аз такива играчи харесвам и затова от жените харесвам най-много нея.

# 1 807
Ох, Милена защо не избра Надежда, злобарката гадна. Ама и Хейти Ванче пак бива де, и двете са ми ужасни. Даяна е най-читава, ако не броим любовните и приятелски авантюри. Толкова пък да нямам фаворит... Мара, ако не избухваше като някоя тираджийка също ставаше. Мъжете, ами Боби май-става, ама знам ли, той си е бачкатор, като човек не видяхме много от него. Офф, да се свършва тоя цирк, че вече ми писва леко да гледам любовни драми и интриганство. Довечера съм за Милена.

# 1 808
  • София
Не знам , дали защото е била жертва на тормоз, или просто си е такава, но Надежда има поведение на слугинаж. Не говоря да обгрижва, а да слугува безропотно. Точно такова поведение и то спрямо мъжете, жените кучета ги яли.
Това е жена,която е оцеляла с цената на много жестока травма според мен. Тя е повредена. Не знам какво се е случвало с нея в подробности, но се е превърнала в един злобен и кух човек.

Милото кухо канче не знам как са ѝ лепнали прякора " happy" няма нищо хепи в това пренавито, но всъщност доста празно откъм съдържание човече. Свидетели сме как най-големите комици и бохеми, които уж са щастливи и вечно лайф ис лайф, се самоубиват от депресивни състояния. Тва юху, мюху точно на изплискала легена ми прилича.
Няма лошо жена да е сама на 36-7, лошо е когато не иска да е сама, но не знае какво иска, защото си пада малко инфантил.

# 1 809
  • Sofia
Потърсих в гугъл инфо каква зодия е Надя, защото тук често се пита и се натъкнах на любопитна информация.
Два документа показват, че жената, която не я интересуват парите,  ползва безплатно общински парцел,  на който отглежда пчелите, а отделно получава субсидия за тях, след участие с проект.

Даяна отиде на дивана , защото навсякъде я хокат и се чувства зле.

# 1 810
  • SF
Ама откъде накъде Милена ще е длъжна да се обяснява защо точно Ваня е избрала за дуел. Така е решила и толкоз. Те със Стоян все трябва да дават обяснения и оправдания кого и защо извикали, едва ли не да се извиняват. Сякаш всички други едни честни, искрени и открити, видиш ли, пък Стоян и Милена подмолни.

На Милена й падна пердето и започна да ги нарежда. В началото беше политкоректна, правеше им комплименти, поощряваше ги с вафли. Не стана номера. Имат си глави на раменете и го отчетоха като корупция.
Сега започна без комплименти да им казва, каквото мисли.
В началото казваше на Надежда, че няма да й отговаря на въпросите. Сега доста добре й отговаря.

Браво на Калоян, че се опита да й изземе прошката. Каза "Аз съм по-млад, аз трябва да ти искам!"
Мария видя от Калоян и също поиска прошка. Аз все пишех за нея, че тя има 2 мозъчни клетки. Оказа се една. Мислех, че другата е за пазене на равновесие. Simple Smile
Няма значение, че Калоян я е вдъхновил, намери сили и думи да се изправи пред Милена и да я прегърне.
Не знам дали от Стоян някой поиска прошка. Той сто процента е поискал от абсолютно всички.

# 1 811
Какво се случи с външноста на Данчо-изсъхна направо.Изглежда все едно някой е умрял. И не разбирам като твърди толкова, че е само приятел с Даяна, защо се дразни на отношенията и с Петър, вместо да се радва на щастието на приятелката си.
Когато Дая и Петър бяха на покрива и Данчо изкоментира, че това си било тяхното место, имам чувството, че в неговата глава той все едно е имал връзка с Дая. За Камелия се сеща да говори, само, когато се почувства наранен от Даяна. Не ми харесва нито Данчо, нито хепи Ванче как не могат да приемат, че други са харесваните,а не те.

Всъщност лицемерът в случая е точно Даню - мъжете и жените няма как да бъдат просто приятели и мъжете са напълно наясно с този факт.  Жените като че ли са по-склонни да си въобразяват, че има такъв филм, затова съм склонен Даяна  да я оправдая донякъде. Тук има един клип, където очевадно показват как стоят нещата в тази област:

# 1 812
Калоян ми направи добро впечатление вчера, не вярвах, че може .

# 1 813
Да, така е, това е игра, може да си избере всеки. Но трябваше да каже тогава, Ванче избирам те теб душко, защото си слаба, а тя наистина я смята за такава и се вижда победител в дуела. От 10 дена я слушаме как и се заканва. Спомням си как самата Милена тръбеше, че Надя няма смелостта да я предизвика. Е, какво стана сега? Явно след като и бяха били шута веднъж наистина си е сменила стратегията. Да видим все пак как ще се представи на Арената, ако спечели ще съм доволен също, защото все още имаме шанс за най-емоционалния дуел. Мен това ми липсва в дуелите този сезон. Няма емоции и малко повече лично отношение. До тук само между Поли и Ваня имаше някаква предистория и за това им се получи и добре в крайна сметка. Ангел и Калоян не ги коментирам, те са ясни. Класика. Но там нямаше искрено и лично. И това е всичко този сезон на Арената.

Че откъде накъде Милена ще се обяснява защо избира Куку, а не Нада? Да не би Надежда да е откровена за стратегията си - планира, струва, реди, съзаклятници, подмолна е от ден първи, но е облякла овчата кожа и се прави на много работната и праведната. Хайде, моля ви се.
И Нада като искаше да си свали имунитета, да не го беше тропнала на масата 1 минута преди Милена да избира, а да беше ходила при Продукцията ден по-рано и да беше дала време на Милена да го реши. Тогава можеше да се хили и да върти очи.
Като й видя смачканите ръце на Надежда и не се умилявам, гнус ме хваща, заедно с калните й ботуши и мръсен анцуг, с които се гордее.

# 1 814
  • Велико Търново
Даяна хем иска да се гушка с Пешо, хем да е приятелка с Данчо. Е то не може и вълкът сит и агнето цяло. Аз се питам защо на покрива нямаше филии с лютеница. Пешко трябваше повече да се постарае.
И аз смятам, че драмата с змията беше преиграна, за дръпне Милена Ваня като по-слаба.
Първо - Петър не е водил Даяна на покрива, тя първа се качи там. Сама. Така че - въобще даже и не му се е налагало да се старае.
И другото - според мен страхът от змията съвсем, ама съвсем не е бил преигран. Толкова ли наистина не можете да повярвате, че хората имат своите фобии? И че това е много, много силно. Просто да се преодолее ужасът е почти невъзможно... И в такъв момент възприятията спрямо поведението на околните са много по-интензивни. Както прегръдката на Даяна, която Милена е възприела по-скоро като приятелска, отколкото като лицемерна, така и репликата на Ваня "аз знаех", придружена от една лека ехидност в усмивката, които са се сторили на Милена най-противното нещо на света. Та... няма как да виним някого, без да знаем какво точно е изпитвал в момента.
Разбира се че Милена можеше да каже "Избирам теб, защото смятам, че по този начин шансовете ми са по-големи". Ама както се вижда - досега май повечето от "аргументите" при изборите за втори дуелисти бяха все някакви измислени и изсмукани от пръстите...

Когато Ваня отиде с плика при Милена, още на петата секунда казах "Е тая я хвана логореята". Като гледам - всички сме на това мнение. Ама то няма спирка, бе! Малееее... не знам дали има някой, който би го изтърпял. Обаче пък имайки предвид, че у нас мъжката реакция беше "а, то това е нормално за жените", та може и да се намери някой със стоманени нерви.

Общи условия

Активация на акаунт