🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 635
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 815
Добре де , аз не разбирам защо толкова се акцентира на това, че Ваня е необвързана?

# 1 816
Добре де , аз не разбирам защо толкова се акцентира на това, че Ваня е необвързана?

Защото тя влезе с тази история и не спира да го повтаря през цялото време - че иска мъж, ама мноооого вече иска мъж... тя сама си е построила този сторилайн и се придържа към него. Какво друго да видят хората?

# 1 817
  • SF
Данчо е много кофти човек. Ама много.
Ще подкрепи Ванчето, защото му харесва НЕЙНАТА ЖИТЕЙСКА ФИЛОСОФИЯ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ванчето и философия в едно изречение стоят толкова нелепо. Simple Smile Аз се разхилих, когато го чух.

Сега ходи и "споделя" с всяка жена зад гърба на Даяна. Обсъжда грозното й поведение.
Прави го с жените, главно с Ванчето, защото знае, че ще го разберат и "подкрепят". Не пропуска да осмее Даяна или да я наклевети за някаква постъпка.
Надя с какви мъдри думи го посъветва Simple Smile Simple Smile Simple Smile  "Остави, не пипай там, отдръпни се!" А на него как не му се пипааааа... Simple Smile И му се отдръпва...

Аз така и не разбрах как така и защо се говори, че Даяна е стигнала до тази фаза на Фермата, благодарение на Данчо. Кога нейното пребиваване там е висяло на косъм? Защо Данчо да е причината тя все още да е вътре?
И понеже  до този момент той бил причината Даяна да е вътре, сега Данчо иска хубаво да я наклепа пред останалите жени. Приятелски говори за това, че поведението й е аморално.
Даяна да бяга от такъв грозен тип. Ама толкова е грозен, че не мога да посоча едно негово положително качесто.
Сетих се! - прави фокуси и за половин час може да е забавно.

# 1 818
И след като се оказа, че Стоян и Милена все не викат на дуел правилните хора, да бяха спрели да ги пращат ратаи тях, ами например Петър, Калоян, тъкмо да се насладим как ще си избират за дуел ту Боби, ту Данчо, все мъжки и доблестно, как беше, с топки. Надка и Мара също ратайкини, щеше да бъде интересно, дотук Мара се показа като въздух под налягане, няма да се учудя и Нада да е същата.

# 1 819
Няма по-лошо нещо от наранен и отхвърлен мъж.

# 1 820
  • SF
Няма по-лошо нещо от наранен и отхвърлен мъж.

Да, да! Ако някой се е съмнявал, не е виждал отблизо и се е чудел защо и какво - ето сега нагледен пример. Озлобяват се и стават отвратителни.
Уж се опита да си намери приятелче в лицето на Боби, но ушите и очите му са насочени към Даяна.
Дано Петър от солидарност да се премести при Даяна в хола или да тропне по масата и да обясни на Ванчето, че Даяна ще спи в неговата спалня. Не в нейната.

# 1 821
Беше ясно, че змията беше майтап. Милена се смя, после се сети да го играе стресирана.
Както Ваня отиде да гледа сеир същото направи и Дая, която даже хвърли змията към Милена.
После Ванчето излезе черна.

# 1 822

Защото тя влезе с тази история и не спира да го повтаря през цялото време - че иска мъж, ама мноооого вече иска мъж... тя сама си е построила този сторилайн и се придържа към него. Какво друго да видят хората?

А то дори няма нужда да го повтаря, достатъчно е да включи логореята и на всички им е ясно, че това нещо никой мъж не би го изтърпял. Както и този "позитивизъм" , дето само тя си го вижда и парадира с него. Като добавиш "братче" , "пич" - към всички,  а "милото и интимно" - "идиот" - само към възлюбения,  тези, присъстващи във всяко изречение, много мила картинка, как да не я залюби човек.

# 1 823
Според мен също не е много ОК Петър и Даяна да се натискат под носа на Ваня. Даяна подмолно се премести уж да спи при Ваня, после използва леглото за трамплин и скочи на горния етаж при Петър. Ами не ми е много ОК. До вчера уж приятелки, днес с обекта на чувствата й.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:34 от Нина*

# 1 824
  • Sofia
ДанЮ като един кавалер трябваше пръв да се изнесе от спалнята и да иде в общото, а Дая да си кани когото иска и да не пречат на другите. Grinning

# 1 825
  • SF
Милена не се сети после да го играе стресирана. Тя си се стресна на момента. Разсмя се.
Тя разбра, че змията не е насочена точно към нея, а към този, който първи ще хване плика.
Но Ванчето, нали няма нищо между ушите си, изтърси, че е отишло специално, за да й се смее на реакцията. Това ядоса Милена.
И освен това, съм сигурна, че има още куп причини да номинира Ванчето. Освен, че е като пъдпъдък, дразни непрекъснато.

Очаквах Калоян, който определено намира Ванчето за кукуруку и й се смее, да седне до Милена. Петър също можеше да седне до Даяна в редичката на Милена. Не съм убедена, че Ванчето им е необходима вътре. То само цвърчи и вдига пара.

# 1 826
Дая също отиде да гледа сеир, защо за нея нищо?

# 1 827
Да бе, да не му е бащиния тая спалня на Даню. Както и тая на Ванчето. На когото не му изнася, да се изнася. Joy Ама, трябва драма да има, какво ще гледкаме иначе. Кáжете ми, че не е пълен театър - с много слаба драматургия, де. Trollface

# 1 828
  • при късмета
Да не забравяме, че Даяна говори с Кухото, още преди вечерята с Петър. Отиде да проведе разговор именно в тази насока. Кухото да си спомни какво каза на Даяна тогава, че се оказва, че собствените си думи е забравила. Каза, че няма проблем от нейна страна, а и вече Петър се беше изнесъл демонстративно от мястото на помощник фермер дори и разговори си провеждаха с Кухото и тя уж беше разбрала, че няма да я огрее. После пак се сърди за същото. Обаче към Пешо няма претенции, че не се съобразявал с чувствата ѝ, по някаква неясна причина Даяна държи отговорна за това

# 1 829
Дая също отиде да гледа сеир, защо за нея нищо?
Защото след като се смя от сърце, после прегърнала Милена.

Общи условия

Активация на акаунт