🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 308
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Ма Ко,
е това не е ли висша форма на лицемерие? Ама такова едно по-извисено. Не типичното (шушу мушу едно, а после в очите друго).
Даня за първи път се активизира извън Данчовото рамо точно след казаното от Милена тогава за втори дуелист. Защо не я защити преди това или да отиде при нея преди това?
Тя и с Поли разиграваше подобни сценки, но това с Милена бе очеизвадно. А и лошо си изигра сценката, защото се подсмихваше под мустак. Simple Smile

Мери,
Ясно ми е всичко, така е, не споря и не казвам на черното бяло. Но не съм съгласен, че всички искат Надя вън от Фермата. Тук в темата има поне 5 активно пишещи, които не го искат и поне още 50 човека от неактивните. Това не са всички. Освен това хода на Надя наистина бе добър и запомнящ се. И аз не казвам, че е стратегически, просто се изкефих, че бе естествена и им сипа по този начин на опосумите. Още като чух какъв обичай ще играят и ми стана лошо. Жалко, че аз не бях на мястото на Данчо. Нямаше да и приема извинението на Даяна. То аз не бих и поддал на евтините и трикове и бих бил стена (хаха), но Данчо много се изложи просто, яд ме е за него. Развали си цялата игра заради нея, а той има много голям потенциал. Сега обаче виждам един рухнал мъж. Изпи му силиците таз Сукуба. Wink

# 1 936
Самата Даяна снощи си го каза - че не за първи път хора са се подвеждали от поведението й,  явно тя някъде бърка. Добрутро. Още няколко връзки може да развали, докато открие и къде точно бърка. Оф, забравих, мъжете ще ги развалят, защото Дая само ще им отвори очите, че връзките им вече са изчерпани.
😁
Мъжете са тези, които изневеряват, те са виновни. Въртиопашките са само за разкош, те не са виновни, че са млади и свободни 😁

# 1 937
Да, поведението на Даяна може да е леко фриволно, но това не я прави чак лека и нам'кваси, както тука бива очерняна по всевъзможен начин. А явно е пълно и с хора които много държат да ѝ го казват и в личните ѝ профили,  хвалá на такВиз съвестни граждани, много интелигентно и фино поведение. И, разбира се, сума жени искат Даяна да страда, ама много, да е Поне в ролята на смотаната нещастна годеница с туршиите. Joy
И... винаги си спомням за жената на Баш майстора, промъкваща се към квартирата на любовницата Руска, готова да ѝ оскубе перушината. В ролята на Руска - Мария Стефанова.... Heart Eyes Joy

# 1 938
  • София
Ето и обещаното комплексно класиране по точки, което хвърля цялостна светлина върху това кой как се е представил в хода на целия формат. Simple Smile
Кратък коментар, може и да е изненадващ лидера, но в крайна сметка не е виновен чичо Митко, че останалите нямат толкова знания или поне не са се постарали да почетат стария Алманах, което е минус за тях и тяхната подготовка за самия формат. А и продукцията дава право на няколко победители, така че за останалите няма извинение. Мислех да сложа по 0.5 точки на тестовете за ратайство, но все пак Фермата е място и за добиване на знания, а тези въпроси са тежат на мястото и като история и като наследство през годините, така че ще е несериозно.
Класирането въпреки всичко е балансирано, защото топ фаворитите на сезона не са далеч и на тях просто им липсват изяви на Арената, това е. Иначе с всичките си знания, чичо Митко нямаше да е лидер. Даяна също няма дуел, но пък момичето има цели 3 имунитета, което е рекорд до тук заедно с Боби при мъжете!

И обърнете внимание кой единствен участник е с една кръгла НУЛА или геврек на тенис език. Wink
Дори Габи, която пребивава само три дена във Фермата е пред него...
Прави впечатление и ниското класиране на Ангел. Това е така и заради факта, че бай Анго бе избрал позицията на отшелник, единак. И нямаше как да е в полезрението на останалите, за да се облажи от фермерство например. Просто така се стекоха обстоятелствата при него. Ех, ако Алманаха не бе за 5 точки, може би целия сезон щеше да се развие по различен начин...
Обърнете внимание на класирането на Петър и Мария. Случайност? Ммм, не мисля. Тук няма случайности като при Ангел. И двамата са въздух под налягане и очаквам в най-скоро време да гръмнат балоните.
Бих добавил доста добро представане за Дана и Поли, като последната можеше и повече. Че дори и Жанета, която бе влезнала да дефилира не е на дъното и показа характер на Арената за разлика от един Асен.

Временно класиране по точки след единадесетата седмица

Точкуване:
Точкуването ще е само поощряващо, т.е. няма да се вадят точки от актива на участниците, не защото не го искам, а защото няма да е обективно предвид правилата и развитието на самия сезон.

Точките:
Победа в основния дуел за седмицата/Дуелисти:
Игри за 1 и 2 точки - 0.5 точки
Игри за 3 и 4 точки - 1 точка
Игра за 5 точки - 2 точки
Бонус +1 точка за крайна победа за Първия дуелист, т.е. този, който е посочен от фермера на седмицата!
Бонус +1 точка за победа на нула!
-
Битка за имунитет от дуел - 2 точки
Тест за имунитет от ратайство - 1 точка
Битка мъже срещу жени за определяне на пола, на първия фермер на седмицата - по 1 точка на спечелен рунд/дуел ; по 0.5 точки при равенство в отделен рунд/дуел
Дуели между четирите отпаднали жени за ново членство - 2 точки за победителката в отделен дуел, 1 точка за втората, 0.5 точки за третата в 1-ия дуел ; На финала само 2 точки за победителката
Фермер на седмицата - 1 точка
Вице фермер на седмицата - 0.5 точки
Бонус за титлата образцов фермер на седмицата - 0.5 точки

* Напълно съгласен съм с предложеното от Бен Гън точкуване, мисля, че е прав и че това е възможно най-обективното и комплексно оценяване на дуелистите. Доста мислех, пробвах и други варианти, но се получаваше манджа с грозде.

* От мен давам и 1 точка бонус за убедителна победа, т.е. на НУЛА. Такива във формата имаме три (Митко, Боби и Петър)

* Отпадат в точкуването:
Ратай - няма да ги поощрявам, защото първо е наказателен вот и защото показва незнание по история, дори и от обща култура. Също така е техен личен минус, че не са се потрудили да научат алманаха от предния сезон.
-
Работник на седмицата - защото е твърде субективен фактор и зависи от решението на само един човек. Освен това никак не малкото откровено несериозни номинации през сезона ме отказаха да давам дори и 0.5 точки за отличения работник.
-
Глоби за провинения - за съжаление имаше два момента в които от продукцията не казаха кои са нарушилите правилата при наложени седмични глоби, т.е. няма как да вадя точки от актива заради непълна информация.
Гаф на продукцията  си е това.

Във всяка една колонка са съответните точки (дуелист, фермер и т.н.), а в последната колонка са общия сбор точки.

Място
Име
Дуелисти
Имунитет за дуелист
Тест за имунитет от ратайство
Мъже с/у Жени - първи дуел за сезона
Дуели м/у четирите отпаднали жени
Фермер на седмицата
Вице фермер на седмицата
Образцов фермер на седмицата
Общо
1
Чичо Митко
4.5
0
10
-
-
0
0.5
-
15
2
Даяна
0
6
8
-
-
0
0
-
14
3
Надя
0
4
5
1.5
-
2
0
0
12.5
3
Данчо
0
4
5
2.5
-
0
1
-
12.5
3
Боби
4
6
1
-
-
1
0
0.5
12.5
6
Калоян
3.5
0
2
1
-
2
2
0.5
11
7
Ваня
7.5
0
2
-
-
1
0
0
10.5
8
Стоян
7
0
2
-
-
0
0
-
9
9
Милена
1.5
0
0
1
5
1
0
0
8.5
9
Тони
4.5
0
0
-
3
1
0
0
8.5
11
Петър
4
0
0
-
-
1
1.5
0
6.5
11
Дана
5.5
0
1
-
0
0
0
-
6.5
13
Поли
5
0
0
-
-
1
0
0
6
14
Кустев
2.5
0
1
-
-
1
0.5
0
5
14
Мария
0
2
2
-
-
1
0
0
5
16
Жанета
1.5
0
1
-
0.5
0
0
-
3
17
Ангел
1.5
0
0
-
-
0
0.5
-
2
17
Илиян ''Йогата''
0
2
0
-
-
0
0
-
2
17
Габи
-
-
-
2
-
-
-
-
2
20
Миро
0
0
0
1
-
0
0
-
1
21
Асен
0
0
0
-
-
0
0
-
0

Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:24 от Diavolo

# 1 939
  • SF
Нина*, мъжете не се подвеждат по Даяна от поведението й, а от външносттта й. Ако не изглеждаше така, колкото и да върти показалец около къдрица, щяха да я предпочитат за приятелка.
А като изглежда така, колкото и да обяснява, че са само приятели, някак не им се иска да е истина.

Ванчето не съм я харесвала и за 1 секунда. Първото нещо, което разбрах за нея, че се представя като Хепи Ванче. Това е най-бързо изграденото мнение за някого от фермата! "Хепи Ванче" ми е достатъчно.
Можеше и да ме опровергае, но не можа. Simple Smile Напротив, с всяко показване на екран, налива още масло в огъня. Освен кукувичка, която не искам да гледам и да слушам, дори и когато се смее, вече добавям и по-грозни качества - излагацията с Васил Априлов, незнанието на най-елементарни дати от българската история, неумението й да слуша с интерес и да помни, неумението й да се контролира, клюкарка, мрънкало, неграмотно същество, липса на преценка.
Преди да започне да си въобразява, че Петър би могъл да се спре на нея за нещо повече от това, за което се случи между тях, не я забелязвах. Даже се чудех тая пък за какво е влязла - нито е цветна, нито е умна, нито е хубава, нито е силна. На какво точно разчита. Появи се Петър и така се появи и Ванчето за мен. До този момент, наистина не я виждах, чувах... Тогава бяха много хора и доста персонажи ми се губеха, включително Поли, Антония. Асен го забелязвах покрай историите с Милена и само заради тях, а Илиян заради белите гащи и това, че лапаше гнусно с ръце. А Ванчето заради нищо.

Не знам кога е била любимка тук, и то пък чак масова. Явно се е радвала на форумна любов точно 3 дни - колкото и на Петровата любов.

# 1 940
Да правя лошо впечатление – това е признак, че все още не съм остаряла .... Здравейте и от мен много сте писали бе момичета нямате изчитне Simple Smile за Милена съм Wine Glass нямам фаворит и ми е все тая кой,ще спечели Фермата,но ако Надка-пиратка се точи за големите пари то да и кажа,че няма да е....не ми се коментира нито лудата "хепи"нито който и да е от останалите все отбор глупаци са за мен !.....

# 1 941
Ох, ако днес Милена отпадне Фермата ще бъде приятна за гледане. Просто кой как си тръгне ще ми доставя сладко удоволствие. Това му е хубавото всички да те дразнят, че не се ядосаш, че някой е паднал.

Ако Милена остане има да треперя още бая и затова не ми се иска.
Боби от останалите нека вземе парите.

1во силен е, работи и 2ро има фирма ще намери начин да създаде още работни места с наградата, да си разшири дейността. Нищо общо с това, че е циганин.

# 1 942
Аз, пък се чудя, защо избра Ванче, а не Надя или Мария. Ванче видяхме, че къде с късмет, къде с жилавост и инат успява, така че не лесен противник. Това се видя, както и че Мара не е бива на терен особено. А, Надя изобщо пък не сме я виждали, освен да домакинства. Поне аз не съм я виждала. Тя силен играч, заради гърба на другите, който има, понеже успя да ги заблуди в чистия си образ.

# 1 943
Чакам , като излезе Надя, diavolo да каже как това е било най-добрия стратегически ход и всъщност тя е играла срещу продукцията, и че си тръгва, защото така е решила 😁✌

А тя самата в сутрешен блок ще каже, че не била
 вътре за парите,  защото искрено ги презира тия мръсни пари.
Влезнала е да покаже колко е работна, да ги научи как да правят сирене, да добута Мара до финал, да канонизира Мите , да ги научи как се редят битки ( така, че да загубиш дуела ) и други важни неща, дето само тя ги знае , 'щото много е изстрадала.
😁

# 1 944
Ванчето ми харесваше преди да започне фарсът с Петър. Лъчезарна, усмихната, трудолюбива. Бачкаше на покрива с мъжете. И откак се заплесна по тоя лигльо и измъчените му флиртове, рязко погрозня и започна да се излага. Даже изражението й от усмихнато стана изцъклено. Гледай как може да те побърка една несподелена тръпка...

# 1 945
Милена и двата пъти направи грешен избор на втори дуелист. Предполагам, че избира винаги емоционално. Първия път можеше да дръпне Дана, а сега Мария щеше да е най-добър избор. Така Мария щеше открито да направи Надя свой враг без значение дали ще отпадне или спечели.

Тоест, когато Милена казва, че вижда Дана като своя дъщеря и, че харесва Мария то аз вярвам, че е искрена. Което е плюс разбира се.

# 1 946
  • Варна/Лондон
Абе ако не бяха излезли мацките, и Ваня и Дая щяха само да се облизват по Петър. Голяма черпя да направят на Жанета и Антония, че имаха възможността да се докоснат до перките на Летящия Аполон.

# 1 947
То с това и ще си останат, щом Тонка и Жанет са възвърнали позиции извън Фермата.

# 1 948
Да, тя затова Жанито рева и стихове писа, щото Пешо много внимание ѝ обърна. А тя беше готова да му плаща в натура за един масаж. Joy
Някак усещам, че масово се отхвърля възможността мъжете да харесват Истински красиви жени (като Даяна), а не напомпани ужасии, дето са си Само за списания за мъже и филми за възрастни.

# 1 949
Иван и Андрей тази година са като желета. Гънат и разтягат правилата, променят ги в движение. Нали не може да се сваля имунитет, беше прцедент? Сега Надя с разрешително. Защо? - отношенията им за мен не го налагат. Я как добре си живееха, че и време не остана. Чист сеир и да се пише коя е принципна, коя стратег...рейтинг номера.

Общи условия

Активация на акаунт