е това не е ли висша форма на лицемерие? Ама такова едно по-извисено. Не типичното (шушу мушу едно, а после в очите друго).
Даня за първи път се активизира извън Данчовото рамо точно след казаното от Милена тогава за втори дуелист. Защо не я защити преди това или да отиде при нея преди това?
Тя и с Поли разиграваше подобни сценки, но това с Милена бе очеизвадно. А и лошо си изигра сценката, защото се подсмихваше под мустак.

Мери,
Ясно ми е всичко, така е, не споря и не казвам на черното бяло. Но не съм съгласен, че всички искат Надя вън от Фермата. Тук в темата има поне 5 активно пишещи, които не го искат и поне още 50 човека от неактивните. Това не са всички. Освен това хода на Надя наистина бе добър и запомнящ се. И аз не казвам, че е стратегически, просто се изкефих, че бе естествена и им сипа по този начин на опосумите. Още като чух какъв обичай ще играят и ми стана лошо. Жалко, че аз не бях на мястото на Данчо. Нямаше да и приема извинението на Даяна. То аз не бих и поддал на евтините и трикове и бих бил стена (хаха), но Данчо много се изложи просто, яд ме е за него. Развали си цялата игра заради нея, а той има много голям потенциал. Сега обаче виждам един рухнал мъж. Изпи му силиците таз Сукуба.