🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 91 906
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 950
И аз мисля, че Милена сгреши с избора. Ванчето има опит на арената, жилава е , издържлива, труден противник. Ясно е, че при дуелите и късмета има значение, но Ванчето е добре физически подготвена и пъргава.
Мария трябваше да избере според мен, тя щеше да е силна на битките за груба сила, но на баланс и гъвкавост не е добра.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:38 от dany_nik

# 1 951
Благодарение на Смиляна 😍
Мара, тоягата и още нещо...🤣🤣🤣
Отново и отново! Трябва да си припомняме този златен момент регулярно! 😁

Шааат, шааат с тоягата JoyJoy

Някой написа, че Даяна е лека жена, без да си е легнала и с един мъж във фермата. Лека е, ами! Като я гледам, едва ли има и 50 кила нето тегло JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 952
  • при късмета
Ма Ко,
е това не е ли висша форма на лицемерие? Ама такова едно по-извисено. Не типичното (шушу мушу едно, а после в очите друго).
Даня за първи път се активизира извън Данчовото рамо точно след казаното от Милена тогава за втори дуелист. Защо не я защити преди това или да отиде при нея преди това?
Тя и с Поли разиграваше подобни сценки, но това с Милена бе очеизвадно. А и лошо си изигра сценката, защото се подсмихваше под мустак. Simple Smile
Ами не е, според мен. Думата лицемерие си има смисъл и той е един единствен, няма друг, степени или висш пилотаж в лицемерието, само типичното си е.
Не е вярно, че Даяна се активизира да защитава Милена при избора за втори дуелист. Даяна пита цялата група какви са им основанията да се нахвърлят с/у Милена, защото тя не вижда това, в което я обвиняват, още когато нея определиха за първи дуелист. (Визирам първия дуел на Милена, както и в предишния пост имах предвид него) което значи, че я защити преди имунитета за същия този дуел. Няма как да се е активизирала чак на този избор, защото тя вече беше защитила Милена. И това, че тогава Милена каза, че не иска имунитета да  е за Даяна, не ѝ промени отношението. Не знам защо очакваш да я прегръща и да скача от щастие на връщането ѝ и по това съдиш, но Даяна не се е обръщала с/у Милена никога, независимо, че не я прегръщала като се върна. В интерес на истината и на дуела на четворката, когато се определяше кой да се върне, само и единствено то Даяна се чу "Давай Милена", та не знам защо смяташ, че не се радвала.

# 1 953
  • Варна/Лондон
Не казвам, че Петър харесва жени като Жанета, а че нито Дая, нито Ваня щяха да се престрашат да покажат това което показаха, докато  около обекта Аполон гравитират жени като Жанета.

# 1 954
  • Тра-ла-ла
Само не разбрах Мара защо удари с гредата?! То е ясно, че ако Калата е там - ще го шибне

# 1 955
  • при късмета
Само не разбрах Мара защо удари с гредата?! То е ясно, че ако Калата е там - ще го шибне
Някой каза, че вече е проверил там и нямало никого. И тя беше изненадана, че така го халоса

# 1 956
  • Варна
Толкова й е мозъка.

# 1 957
Ох, да не съм на мястото на мъченик Стоенча!
Ако може би се разкъсал  на две тази вечер.
Дясната половина ще подкрепя Милена, а лявата - Хепи.
И  за подкрепа вместо ''Давай'' ще вика ''Извинявай."

Късмет на Милена

# 1 958
Ей така  й дойде отвътре, да провери за всеки случай...Ама тя май баш по кратуната го надъни, как оцеля, не знам..Тия в този сезон ще се изпотрепят, то с лопати, то с тояги, падат от покриви...

# 1 959

Е, как защо - за да има на какво да се смеем! Че чак го увековечих в гифче, да му се радвам на този велик момент, Joy когато ми е тъжно и тежко например...

# 1 960
Ей така  й дойде отвътре, да провери за всеки случай...Ама тя май баш по кратуната го надъни, как оцеля, не знам..Тия в този сезон ще се изпотрепят, то с лопати, то с тояги, падат от покриви...

екстра  го  издани.......SmileSmileSmile

# 1 961
Жанито поне има ли талант на поетеса или си е просто... пуйтеса? 🙂

# 1 962
  • Тра-ла-ла
Аз разбрах,. че за да провери... Да бодне на няколко места - разбирам, да вдигне найлона - разбрам. Ама да набабани гредата е върха на първичността...пещерни човеци Joy

# 1 963
Та Мара си е такава, точно на неандерталец я оприличавам с гьостерицата.  Joy
Ще се помни Марето, първо нож, после - тояга, опасна работа.

# 1 964
Хубава игра.
75% от собстеното тегло си е добре.

Много е слаба на ловкост отново Милена.
Ахахаха .. лелеле..Милена за първи път май хваща тесла

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 20:11 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт