🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 406
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 510
Евала на Милена-лицемерна, неистинска..каквато ще да е. Друг на нейно място отдавна да се е сринал. Два месеца отбива атаките на оная черна мамба Надя и компанията и. Сама срещу всички и не се дава. Само за това заслужава стоте хиляди.
 А от следващия сезон може спокойно да го прекръстят на Big Фермер. Явно ще се набляга на скандалите и все повече ще се отдалечават от първоначалната идея на формата.

# 511
Надя и Калоян са двамата човека вътре, с които не бих искала да имам вземане-даване. Калоян е със сбъркано възпитание и грешни ценности, докато при Надя проблемът е още на генетично ниво. Има нещо много психопатско в нея - идеален герой за филм на ужасите. Много добро попадение на продукцията!

# 512
  • Sunshine state
Надя има нещо психопатско, наистина. От тия тихите и незабележими социопати. Дори я смятам за опасна за околните.

# 513
Абе, жената е решила да се самоизолира от света и да си контактува само с децата и мъжа+пчелите.

Тя си знае какво бръмбари са ѝ в главата и че са социално неприемливи нейните морал, поведение и начин на мислене/изказване.

# 514
  • София
Не знам как са успели да намерят толкова противни участници накуп, да, обикновено човек има един-двама любимци, но и поне още няколко, които да ги възприема за добри, симпатични хора, но да кажем с по-малко качества като за финал. Тук обаче е мъка човек да се хване за нещо положително и да си избере фаворит. Избира си някой и той се срива. Това е риалити, нормално е да се правят грешки, не е първото риалити, което гледаме и миналите ми фаворити не са били безгрешни, но добрите им качества са преобладавали и моментните сривове не са били проблем. Разочарована съм от Иван и Андрей с какви хора ни губят времето и от тяхното поведение и коментари, а съм от хората, които ги харесват. Отделно и по Левскарска линия. Винаги са имали любимци кой да продължи, но и често не техните любимци са побеждавали на арената, каквото арената покаже, това е и не ми е пречело пристрастието им. Отношението към Стоян обаче тази година минава всички нормални граници. Не ме интересува кой е Стоян и дали симулира, това е риалити и не искам водещите да ес месят по такъв начин в играта. Дори и да е стратегия, това е негово право. Искам да се намесят, когато някой прекалява с агресията, ама нещо много удобно си затвориха тогава очите.

# 515
  • Sunshine state
Ами като е решила да се самоизолира, да си беше седяла в нейната си ферма, а не да ни се навира в национален ефир, проповядвайки морални устои. И
Ако стигне до финал, искам да получи 0.1%. И дори тогава съм убедена, че ще гледа със стъкления си поглед и няма да изрази каквато и да била емоция. Просто ще смята, че не е разбрана.

# 516
Нали щеше да има нови правила, промяна някаква. Какво стана.
Мисля, че в промото се казваше "разместване" и се имаше предвид, че Дая се премества в общата спалня, но тук се разтълкува погрешно.

Защо казвате, че Петър е надут? Безразличен е, типично Теле. Той не се бута пръв, но която дойде е добре дошла. Ако не стане - кара нататък. Всички мъже телци, които познавам са такива.
Мммм... Не е безразличен. Несигурен е. Не предприема нищо и чака жената да направи първия ход (той си го каза няколко пъти), защото ако направи първата крачка и сгреши, това подкопава егото му. Само че, защото е "красив", номера му минава и го определят за "загадъчен". Ако изглеждаше като Стоян, щеше да е "мухльо"

Кучката докато не си вдигне опашката песовете не тръгват(извинения за вулгаения език)
Понякога се чувствам неловко от името не жените. Не е редно мъжете да сме по-големи феминисти от някои жени. На кого му трябва мъже мизогинисти и патриархални "ценности", когато жените мислят така?
Всъщност, истината е, че песовете, ако няма кучки (с или без вдигнати опашки) скачат на крака, плюшени играчки,  други песове, котки и всичко друго, което се движи или не. Знам, че не говори ласкаво за песовете, но...

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 05:25 от NessunDorma

# 517
Надя има нещо психопатско, наистина. От тия тихите и незабележими социопати. Дори я смятам за опасна за околните.

Не съм специалист, но от това което съм чела и като гледам поведението на Надя и на мен ми се струва, че е психопат. Много ми се иска някой компетентен да коментира, дали е така или греша.
Петър, според мен има комплекси за косата, забелязах го в един от епизодите, беше с шапка, махна я и започна едно оправяне на тази коса, едно натискане, замятане, вчесване с пръсти и заглаждане с ръка, докато не я нагласи. Снощи, Даяна като го погали по косата, веднага реагира и каза, че не обичал да го пипат и отново се започна с оправянето, заглаждането........и т.н.

# 518
Не мога да приема да се нарича Надя психопат. Добре, тя е манипулативна и си налага мнението. Раздава го малко поучително и обича да вменява вина. Но не бива да се стига до крайности. Не мога да разбера този хейт.

# 519
  • София
Отново без изненади. Доста лесна за прогнозиране е тазгодишната Ферма. Утре ако не вземат имунитет, най-вероятни ратаи са Стоян/Данчо и Милена. Дуелът ще е женски. Дано Милена я изнерви на макс, че да си хвърли имунитета на фермер и да я предизвика на Арената, защото ми писна да им гледам тъпотиите и на двете. И двете са добри играчи и имаха потенциал ако са заедно да превъртят играта, но са твърде еднакви в много направления и не могат да мелят брашно заедно. Жалко, искаше ми се когато Милена се върна отстранявайки Антония да се разберат, ама няма да я бъде. Иначе то хубаво, че Милена не си мълчи, но и реално не прави нищо съществено. Само със заканите си остава. Фучи, фучи, ама после отива и прави това което и е зададено. И някак си не умее да се заяде истински. Убягват и думите, аха, аха да стане интересно и рязко губи набраната инерция, като сама се оплита.
Стоян е голям душманин за продукцията, хаха Grinning Заради него Миро се преби, а те май си го гласяха за победител. После им отстрани любимците Кустев и Митко, олекнаха с някой и друг лев по доктори за тоз що духа, а днес за малко да извади от строя и златната им кокошка. Да ходят да палят някоя и друга свещ. Голем Вещер ще се окаже хрисимия бай Стоян от Копривщица. Wink
Даяна ми се вижда бая хлътнала по Петър. Горката никакъв шанс няма. Ще удари на камък тук. Според мен Петър не я харесва, но насила го играе, то си личи просто. Между Дая и Данчо имаше химия и се получаваха нещата. А тук дърво. Ужасно скучни са двамата заедно. Стоя и мълчат или мънкат някакви безумни тъпотии. Даяна е толкова отчаяна и толкова желае да е в центъра на вниманието, че дори се предложи директно на Петър, че може да направи нещо повече с тези устни (?!) и че ако нямало камери за 24 часа, ехеее (?!)
От това което виждам обаче, на Петър му е най-приятно в компанията на Калоян.
Отделно от това което виждам и чувам във Фермата, Даяна е една хубава опаковка без съдържание вътре. И е една такава отнесена, меланхолична, не знаеш какво и е в главата. Тежко и горко на мъжа, който ще се влюби в нея и ще и бъде партньор. Ще страда.
А от продукцията няма ли да се намесят при приказките за делене на сумата от страна на Петър към Калоян???
Данчо правилно се насочи към Боби да са съюзници. Ако са заедно няма кой да ги бутне и могат и финал да видят.

До тук на Арената не са били само Данчо, Надя, Мария и Даяна.
Но те четиримата имат вкупом цели 7 имунитета, а и никой реално не си е помислял да ги дърпа. Първите трима, защото имат страх/респект към тях, а последната сакън за да не развалят голямата любоФ. Чисто инстинктивно човек дори и лош да е, гледа да не прави сечено на 'влюбените гълъбчета' Това е едно от онези неписани правила...
Ама Даяна вече не е защитена, защото играта е към края си, а и тя сама се махна от Данчо и е крайно време да се озове на Арената и да се маха от Фермата.

# 520
Даяна хлътна по Петър и на него ми се струва тя му стана безинтересна. А и като им слушам разговорите, те няма и за какво да си говорят. Не разбирам това постоянно искане да е гушкана. Много бързо става скучна с такова поведение.

# 521

За всички фенкИиИии 😄😄😄.

Добро утро Simple Smile

# 522
  • Вестерос
😱🤣🤣 ауу красотници 🤣

# 523
Добре де,аз не съм на ясно с фермата,но психопатката Надя като не е била на арената,как така ще стигне до финал

# 524
Петър ще оплешивее скоро, ще просребрее и лелее, ще си скубе двата отъняли косъма за пропуснати ползи!

Общи условия

Активация на акаунт