🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 332
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 495
Добре де, Пешко и Кална защо не танцуваха? Пури има, коняк има, а самолет до Куба - не.
Време е Пешо да качи Калоян на самолета, че да се успокои малко туй момче, да живне. И Куку Ванче да качи, че много пренавита тя. Ама Пешко ми се струва, че предпочита пиенето пред излитането и самолетът му ще се окаже от онези хартиените.

Аз не се зарадвах на това, че ударената е Даяна, но като повториха кадъра пет пъти, на петия избухнах в смях. От жалната физиономия на Стоенчо. Joy

# 496
Аз не помнех, че Стоян има пръст и в инцидента с Миро, но сега вече разбирам що Андрей пика газ и приплюваше уж за изследванията 😀 Значи, Стоян им проваля сюжета Миро-Даяна, а те верно си подхождаха. После бие Кустев, който изведнъж се оказа пръв приятел на всички във Фермата и зад фермата. След това дърпа чичо им Митко, когото пък  в БТВ все едно са го осиновили и май верно е бил гласен за финал, пък дори като фигурант. Изплющя с лопата главната героиня в любовните сюжети. Ми той утре ще вземе цигара да запали...

# 497
  • London
Я па тая Нада. Не вярвал, че Стоян ще играе. Бе тия улави ли са. Какво са очаквали. Мите да иде директно на финала. Ама и те да са там. И парите да вземат. Тогава май ще забравят иконата.
Нещо не схващам. Чичото Митко там е най-добре финансово, тоест Стоян с двата чифта долни гащи трябва да се извинява, че е влязъл зя финал и пари? Странно мислене ...

# 498
  • при късмета
Yoana16, това обаче го смяташ ти. Прекалено много време се дъвка. Данчо не ѝ е печелил имунитетите, че тя да стигне до тук. И това, че нещо е вулгарно, също не го прави вярно. На теб като някоя ти "отмъкне" мъжа, си я считай за виновна колкото искаш, но ти ще си оставената. И в следващата пак ще търсиш вината, а същевременно ще си избираш мъже, които се чудят чия опашка да вдигнат, но никога няма да го видиш

Аз не се зарадвах на това, че ударената е Даяна, но като повториха кадъра пет пъти, на петия избухнах в смях. От жалната физиономия на Стоенчо. Joy
Е то винаги най-смешното е нечия болка, пребиване, падане, изобщо чуждото страдание. Обаче едно е да ти е смешно (на мен самата ми е смешно, като аз се пребия), а съвсем друго е да се радваш

Аз не помнех, че Стоян има пръст и в инцидента с Миро, но сега вече разбирам що Андрей пика газ и приплюваше уж за изследванията 😀 Значи, Стоян им проваля сюжета Миро-Даяна, а те верно си подхождаха. После бие Кустев, който изведнъж се оказа пръв приятел на всички във Фермата и зад фермата. След това дърпа чичо им Митко, когото пък  в БТВ все едно са го осиновили и май верно е бил гласен за финал, пък дори като фигурант. Изплющя с лопата главната героиня в любовните сюжети. Ми той утре ще вземе цигара да запали...
JoyJoyJoy
Обаче Стоян верно тихомълком ги шкартира един по един. Ей го, само днес 2ма са аут Joy

# 499
Надя, че е ужасна го разбрахме всички, но беше напълно права за Даяна. Данчо я добута до тук.

Това че на тях не им стиска да я изберат, не значи, че Данчо я е добутал. Нали, ние разбрахме, че Надя кара Мария на финала, ся Данчо кара Даяна... Боби кого кара - дъртото тийнче Ванче ли или е обратно?

Бяха 8 седмици фермири кака Калоян, леля Надка и стринка Мария  - да бяха разкарали и Данчо, и Даяна.

# 500
Еми като е така да си правят някакво сборно предаване за познати и приятели и да си развихрят въображението с всякакви сюжети. Нещо тип Фермата all stars. И без това И&А са фенове на долнопробната интрига, ето им идея как да си пласират идеите необезпокоявани.

# 501
Ма Ко, не ми беше смешен ударът, а физиономията на Стоян, който тъкмо им се извини сто пъти и помоли за прошка и... баам, направо усети отново любовта на онези върху себе си. Joy

# 502
На мене пък ми стана мъчно за Стоянчо в този момент, защото той нямаше никаква вина за инцидента с лопатата.
И на Даяна съчувствам за удара, сигурно ужасно я е боляло...

# 503
Добре, че не му реагираха зле на Стоян , че само това му липсваше .

# 504
Ванчето Юхуту да не говори за доктори и нужда от помощ, защото от далеч ѝ личи дълбоката депресия, която и е от толкова време, че вече живее с нея като първи приятелки - терминологията не я знам на български, да споделя. Дори и срещи при доктори няма да ѝ помогнат - има нужда да я затворят за 4-6 седмици, да я тъпчат с хепи пилс и чак тогава да започне ударна терапия няколко часа седмично, продължавайки с лекарствата. Аз разбирам, че алкохолът и "яхтите на милионерите" са ѝ подтискали проблемите, ама то си ѝ личи, че е цялата подпухнала, ревала някъде на затворено и моментните ѝ изблици на агресия. В София надали ще я оправят - да се свърже с мен и ще я уредя в Германия - да идва с кеша за инвитрото, което ѝ предписа доктор Надя Пчеларска, и да се излекува. Тогава може да мисли за мъж - не че има голяма опция, ама в някое село все ще я вземат за булка - да слугува и като знае много - шамари.

# 505
  • London
Петър иска да дели, защото знае, че няма как да бие Калоян.
Петър го е усетил Калоян, че е педал....ще му удари един....пийп и Калоян ще му даде половината няма грижа.

# 506
Калоян : И аз я питам Ваня КЪДЕЙ ПЕТЪР ВЕ и тя ми вика ЕЙ ТАМ ЛЕГНАЛ ГОЛ ПРИ ДАЯ.

От продукцията да вкарат виагра, че Петър няма смогне на фенките - финалът наближава и всеки глас е от значение.

# 507
Добре че Стоян не удари Надя, Мара или Шкафче, че тогава щяха да го линчуват до курника или ритуално да му вградят сянката в ратайската къщурка. А скалпът му щеше да се вее над мандрата.

# 508
Добре че Стоян не удари Надя, Мара или Шкафче, че тогава щяха да го линчуват до курника или ритуално да му вградят сянката в ратайската къщурка. А скалпът му щеше да се вее над мандрата.
Това е зловещо. 😱😃

Направи ми впечатление погледа на Иван, когато Надя взе думата на общото събрание. Бас, че си е помислил - На тая изолацията никак не й действа добре!

# 509
  • Sunshine state
И на мен ми направи впечатлени как се възмути Иван на глупостите на Надя по повод гостите. Каза си мислено "Абе тая за каква се взе тука?", а отговор на въпроса му кой визирала, така и нямаше. Тя Надка е бетер Гьобелс, абсолютен СС-овец. 😁

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 01:59 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт